Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünün menüsü kah yarım yumurta (yarısını kızım yemiç. Anne sana sarısını çıkarsım diyo:)
Dom sal 3 zeytin peynir badem ceviz fındık

Akşam 1 kase mercimek çorbası
tavuklu bulgur pilavı
Salata turşu soğan 2.3 sıkım çiğköfte

Pilavın miktarı fazlaydı. Doyana kadar yedim. Sabah aç kalkmştm. 2 tane de halı yıkadım çok yoruldum ve acıktım. Bugünğn hedefi 7 bin

Sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık biber kendi yaptığım ekmeğin tadına baktım. Taşla kaya olmuş.
Akşam et sote bulgur pilavı yoğut salata. Pilav ve yemek 1 yemek tabağı yoğurt yarın kase.
Midem dolu. Ruhum aç. Çocuklar yine sofrada çıldırttı beni. Yemeği neremden yedim anlamadım.
Yemek hazırlarken oynak şeyler açıp hareket yaptım. Akşam yine birşey yaparım

öğlen 13.20
1 yumurtadan, az kavurma etli, dil peynirli, 1/8 simitli, soğanlı, baharatlı omlet
5 yeşil zeytin
3 çeri domates, 1 küçük salatalık

ara
1 kupa bergamutlu lavantalı siyah çay
1 kupa filtre kahve

akşam 19.10
4 yk kıymalı kuru bamya yemeği
3 yk zeytinyağlı barbun yemeği
5 yk firik bulguru pilavı
biraz domates, salatalık, soğan ve 2 yk yoğurtlu semiz otu salatası

2 yk ev yoğurdu

arada 1 kupa bergamutlu lavantalı siyah çay ve 1 kupa zahter çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

bugün dinlenme günüm spor yapmadım.

Iyi geceler kızlar.nasil geçti gün bakalim.ben simdik kahvemi içiyorum azcik acıktım gibi bastırsın.yarin ise gidiyorum beslenmeyi hazırladım.menuler güzel ramazana hafiflemiş gireceğiz insallah

Bitki çaylarını bile karışık içemiyorum.gecenlerde denemek için yaseminli yeşil çay aldim tadı çok kötü geldi.hele baş tacim siyah çayı lavantali düşünemiyorum:)

Ramazanda azimli olursak bayram tam bayram olacak.koronadan davetler askıya alındı.biz uyuyoruz kendi içimizde bile gelip gitme yok 1 aydır.evde kendi hafif menülerimizle çok iyi sonuçlar alabiliriz canlar ha gayret bu yil bizim yilimiz olsun artık.gecen de yazdim 10 yıldır 10 kg veremedim.ah akılsız kafam zamanında 62 kg ile cillop gibiyken nasıl yedim de bu hale geldim.bugun üniversiteden bi arkadaşımla yazıştık.oda diyor sen ne güzel zayıflamıştım üni de diye.o zaman evde yemek bekleyen yoktu.sorumlu olduğum tek şey okuldu.sabahin 6 da kalkıp 8 ay boyunca kar kış demeden 10 km yürürdüm.aslinda şimdi de sorumlu olduğum şey bedenim.kendime saygı duymayı daha da fazlalastirmam lazım.belki irademe yardımcı olur.

Bitki çaylarını bile karışık içemiyorum.gecenlerde denemek için yaseminli yeşil çay aldim tadı çok kötü geldi.hele baş tacim siyah çayı lavantali düşünemiyorum:)

canım damak tadın çok önemli tabi. ama karışımların uyumu da çok önemli. aldığın yeşil çayın çeşidi bile çok önemli. biz de yeşil çay karadenizde üretiliyor. ben siyah çayını severim ama bizim yeşil çayı pek sevmiyorum. önceden alırdım ama japon yeşil çaylarını, tayvan oolong çaylarını ve çin beyaz çaylarını keşfedeli bugüne kadar çay içmemişim diyorum. çay yaprağı çok önemli. yetiştiği iklim çok önemli. Türkiyede sadece yeşil çay üretimi var ve bir süredir de matcha çayı üretiyorlar. inan o çayları içtikten sonra buranın yeşil çayını içemiyorum. nasıl bir lezzet farkı anlatamam.

ben lavantayı yiyecek içecekte sevmem açıkçası. bu çay karışımının içinde sanırım assam çayı, bergamut yağı, az lavanta ve ebegümeci vardı. lavantayı sevmememe rağmen arada içiyorum. fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…