Cuma hepsini yazicam :)
afiyet olsun. cuma kaç kiloydun ya çok merak ettim hadi söyle. bu cuma kaç çıktığına bakarız. hadi hadi hadiiii
Aksam Ekmek yerine sebze olsa daha iyi olurmus cnmSabah
2 haşlanmış yumurta yanında kahvaltı tabağı
3 lt yakın su içtim
16 gibi 1 kase yoğurt içine mısır ekmeği doğrayıp yedim
Daha da meraklandık :)Cuma hepsini yazicam :)
Hayal kirikligina ugramamaniz icin elimden geleni yapicamDaha da meraklandık :)
Valla çok zamandır canim.istiyordu yedim pişman değilim:)Aksam Ekmek yerine sebze olsa daha iyi olurmus cnm
Bitki çaylarını bile karışık içemiyorum.gecenlerde denemek için yaseminli yeşil çay aldim tadı çok kötü geldi.hele baş tacim siyah çayı lavantali düşünemiyorum:)öğlen 13.20
1 yumurtadan, az kavurma etli, dil peynirli, 1/8 simitli, soğanlı, baharatlı omlet
5 yeşil zeytin
3 çeri domates, 1 küçük salatalık
ara
1 kupa bergamutlu lavantalı siyah çay
1 kupa filtre kahve
akşam 19.10
4 yk kıymalı kuru bamya yemeği
3 yk zeytinyağlı barbun yemeği
5 yk firik bulguru pilavı
biraz domates, salatalık, soğan ve 2 yk yoğurtlu semiz otu salatası
2 yk ev yoğurdu
arada 1 kupa bergamutlu lavantalı siyah çay ve 1 kupa zahter çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su
bugün dinlenme günüm spor yapmadım.
Devlet sırrı mübarek cumayı nasıl edecez simdik :)Hayal kirikligina ugramamaniz icin elimden geleni yapicam
Eğer vücudun benim gibi ödeme yatkınsa akşam salatana tuz atmasan iyi olurGünaydın kızlar
2 gündür yediğim salatadan dolayı ödem var umarım. Çünkü artıyı hak etmiyorum. Güzel yedim spor yaptım off
Bitki çaylarını bile karışık içemiyorum.gecenlerde denemek için yaseminli yeşil çay aldim tadı çok kötü geldi.hele baş tacim siyah çayı lavantali düşünemiyorum:)
Kız gece gece ne yeşil çayı bu satteBugünkü 7 bin adım hedefime ulaştım. Şimdi limonlu yeşil çay içip uyuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?