- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Bütün gün fırsat bulamadım bu saate kaldıKız gece gece ne yeşil çayı bu satte
izmir canım. bir işyerinde yöneticiyim. çok özel şeyler yazmıyorum buraya ondandır.60kiloyum fulyacim sen istanbuldami yaşıyorsun ,ne iş yapıyorsun, kac yaşındasın, bekardın yanlış değilsem birden farkettim ki seninle ilgili menülerin dışında bir bilgim yok
Gerçekten gerekeli gereksiz dakka başı ağzıma bir şeyler atıyorum bu gidişin sonu iyi değil normalde ramazanda kilo alırım inşallah bu kez öyle olmaz cuma günü kilo bildiricem
Ben seni ist diye biliyordumizmir canım. bir işyerinde yöneticiyim. çok özel şeyler yazmıyorum buraya ondandır.
sabah kuruyemisler ne kadar cnm :))Bugünün menüsü kah yarım yumurta (yarısını kızım yemiç. Anne sana sarısını çıkarsım diyo:)
Dom sal 3 zeytin peynir badem ceviz fındık
Akşam 1 kase mercimek çorbası
tavuklu bulgur pilavı
Salata turşu soğan 2.3 sıkım çiğköfte
Pilavın miktarı fazlaydı. Doyana kadar yedim. Sabah aç kalkmştm. 2 tane de halı yıkadım çok yoruldum ve acıktım. Bugünğn hedefi 7 bin
sislik varken bulgur yemesen iyi olur cnmSabah yumurta peynir zeytin domates salatalık biber kendi yaptığım ekmeğin tadına baktım. Taşla kaya olmuş.
Akşam et sote bulgur pilavı yoğut salata. Pilav ve yemek 1 yemek tabağı yoğurt yarın kase.
Midem dolu. Ruhum aç. Çocuklar yine sofrada çıldırttı beni. Yemeği neremden yedim anlamadım.
Yemek hazırlarken oynak şeyler açıp hareket yaptım. Akşam yine birşey yaparım
sabahki simit bildigimiz simitmi cnmöğlen 13.20
1 yumurtadan, az kavurma etli, dil peynirli, 1/8 simitli, soğanlı, baharatlı omlet
5 yeşil zeytin
3 çeri domates, 1 küçük salatalık
ara
1 kupa bergamutlu lavantalı siyah çay
1 kupa filtre kahve
akşam 19.10
4 yk kıymalı kuru bamya yemeği
3 yk zeytinyağlı barbun yemeği
5 yk firik bulguru pilavı
biraz domates, salatalık, soğan ve 2 yk yoğurtlu semiz otu salatası
2 yk ev yoğurdu
arada 1 kupa bergamutlu lavantalı siyah çay ve 1 kupa zahter çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su
bugün dinlenme günüm spor yapmadım.
Ramazanda azimli olursak bayram tam bayram olacak.koronadan davetler askıya alındı.biz uyuyoruz kendi içimizde bile gelip gitme yok 1 aydır.evde kendi hafif menülerimizle çok iyi sonuçlar alabiliriz canlar ha gayret bu yil bizim yilimiz olsun artık.gecen de yazdim 10 yıldır 10 kg veremedim.ah akılsız kafam zamanında 62 kg ile cillop gibiyken nasıl yedim de bu hale geldim.bugun üniversiteden bi arkadaşımla yazıştık.oda diyor sen ne güzel zayıflamıştım üni de diye.o zaman evde yemek bekleyen yoktu.sorumlu olduğum tek şey okuldu.sabahin 6 da kalkıp 8 ay boyunca kar kış demeden 10 km yürürdüm.aslinda şimdi de sorumlu olduğum şey bedenim.kendime saygı duymayı daha da fazlalastirmam lazım.belki irademe yardımcı olur.
Ekmek, hamurisi, tatliya dikkat edersek kolayca veririz aslindaGerçekten gerekeli gereksiz dakka başı ağzıma bir şeyler atıyorum bu gidişin sonu iyi değil normalde ramazanda kilo alırım inşallah bu kez öyle olmaz cuma günü kilo bildiricem
Miktarı çok fazla değildi. 3 4 fındık 1 ceviz 9 bademsabah kuruyemisler ne kadar cnm :))
Evet kacamak yok ama aksam fazla karbonlu olmus :))
sislik varken bulgur yemesen iyi olur cnm
sabahki simit bildigimiz simitmi cnm
Ekmek, hamurisi, tatliya dikkat edersek kolayca veririz aslinda
En güzel gün bence :)Yine aç aç düştüm buraya
2 öğün yedim, normal olarak sebze hic doyurmadi beni
Yedikten sonra bile actim
Ogleden sonra başım agrimaya başladı, hala da devam ediyor
Neyseki yarin et günü, biraz karnim doyacak
yok canım. aslında hiç öyle bir konuşmada geçmedi. daha önce de yazmıştım aslında.Ben seni ist diye biliyordum
yessabahki simit bildigimiz simitmi cnm
hımmm ilgimi çekti. eline sağlık canım saolasın. bugün yapacaksan foto da atarsan sevinirim.Size bugün yöresel bir çorba tarifi vereyim birazdan yapacam. Adı meyir
1 kabak 1 patlıcan ince küp küp doğranır(1 domates isteğe bağlı) . 1 çay bardağına yakın bulgur konulup az suyla pişirilir. Sıcaklığı geçince yoğurt eklenir.kuru soğan yağda kavrulur dileğe göre pulbiber ve çorbaya eklenir. Soğuk da sıcak da yenilir. Eskiler kazanlarda ayranla odun ateşinde kaynatırdı.uzun süre yeniliyor. Bir hafta 10 gün dolapta kalır soğuk yenir. Annem bir de dolaba koyacağı zaman içine acı yeşil biber atardı. Acısı olsun diye.
izmir canım. bir işyerinde yöneticiyim. çok özel şeyler yazmıyorum buraya ondandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?