Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

60kiloyum fulyacim sen istanbuldami yaşıyorsun ,ne iş yapıyorsun, kac yaşındasın, bekardın yanlış değilsem birden farkettim ki seninle ilgili menülerin dışında bir bilgim yok
izmir canım. bir işyerinde yöneticiyim. çok özel şeyler yazmıyorum buraya ondandır.

Gerçekten gerekeli gereksiz dakka başı ağzıma bir şeyler atıyorum bu gidişin sonu iyi değil normalde ramazanda kilo alırım inşallah bu kez öyle olmaz cuma günü kilo bildiricem

bence de. daha fazla alma. biliyorsun kilo vermek çok zor olmasa da çok kolay da değil.

kardeşinin doğumuyla ilgili ne karar verdin canım?

sabah kuruyemisler ne kadar cnm :))

Evet kacamak yok ama aksam fazla karbonlu olmus :))
sislik varken bulgur yemesen iyi olur cnm
sabahki simit bildigimiz simitmi cnm
Gerçekten gerekeli gereksiz dakka başı ağzıma bir şeyler atıyorum bu gidişin sonu iyi değil normalde ramazanda kilo alırım inşallah bu kez öyle olmaz cuma günü kilo bildiricem
Ekmek, hamurisi, tatliya dikkat edersek kolayca veririz aslinda

Yine aç aç düştüm buraya

2 öğün yedim, normal olarak sebze hic doyurmadi beni
Yedikten sonra bile actim
Ogleden sonra başım agrimaya başladı, hala da devam ediyor

Neyseki yarin et günü, biraz karnim doyacak

Size bugün yöresel bir çorba tarifi vereyim birazdan yapacam. Adı meyir

1 kabak 1 patlıcan ince küp küp doğranır(1 domates isteğe bağlı) . 1 çay bardağına yakın bulgur konulup az suyla pişirilir. Sıcaklığı geçince yoğurt eklenir.kuru soğan yağda kavrulur dileğe göre pulbiber ve çorbaya eklenir. Soğuk da sıcak da yenilir. Eskiler kazanlarda ayranla odun ateşinde kaynatırdı.uzun süre yeniliyor. Bir hafta 10 gün dolapta kalır soğuk yenir. Annem bir de dolaba koyacağı zaman içine acı yeşil biber atardı. Acısı olsun diye.

Ben seni ist diye biliyordum
yok canım. aslında hiç öyle bir konuşmada geçmedi. daha önce de yazmıştım aslında. Bonus bonuscan istanbullu
sabahki simit bildigimiz simitmi cnm
yes
hımmm ilgimi çekti. eline sağlık canım saolasın. bugün yapacaksan foto da atarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…