Bak yaa dökük artık haydi kimsin nesin nerden bilek necisin :))
çok gizliiiii
Ya hurma veya incirSelam kizlar...umarim hepiniz iyisinizdir...2 ci seviyeye az kaldi...alişveriş yapmaliyim ama ne almam lazim bilmiyorum...öylen hurma incir çerezmi yeniliyordu..ve akşam yasakli olmayan normal yemeklerden..
Neymiş o çok gizli uyuz bizde belli şeyleri yazıyoruz.
ya kızlar öyle değil. niye yanlış anlıyorsunuz ki. kimliği belli edici şeyler yazmıyorum. yaşadığım yeri biliyorsunuz. ama tam adres yazmam mesela. iş detayı yazmıyorum. kimliği belirleyici detaylar yazmıyorum. kimse alınmasın sakın. isteyen yazar tabiki. sanalda yeterli bence. adıma kadar biliyorsunuz daha neSelamlar
Yaa ben herşeyi yazıyom içim dışım bir çok safım
canım medine hurması ve çiğ kuruyemiş al. ceviz, fındık, badem. en belli başlıları. kaju ve yer fıstığı da var ama çok yağlılar. tek başına ağır gelirler. ama karışık çiğ kuruyemiş yersen birkaç atarsın ağzına.Selam kizlar...umarim hepiniz iyisinizdir...2 ci seviyeye az kaldi...alişveriş yapmaliyim ama ne almam lazim bilmiyorum...öylen hurma incir çerezmi yeniliyordu..ve akşam yasakli olmayan normal yemeklerden..
Sağol canim...ben şlmdi yinede ramazana özel makalesini tekrar gözden geçireyim...Ya hurma veya incir
Yada kuruyemis cnm
Sahur böyle
Iftar normal 1.seviye gibi
Kizlaaaaarrr ben geldiiiimm
Napiyorsunuz nasilsiniz
Valla biraz monotondum ayrı kalmak istedim şimdi iyiyim geri geliyim dedimhoşgeldin hepfitim nasılsın nerelerdesin?
Valla biraz monotondum ayrı kalmak istedim şimdi iyiyim geri geliyim dedim
Hos buldum kuzum
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Hizli seri ne olakisabah
1 kupa yeşil çay
öğlen 13.20
1 yumurtadan, 1 kk kavurma etli, 1 kk dil peynirli, soğanlı, biberli, baharatlı omlet
az zeytinyağ eklenmiş 5 yeşil zeytinli, domatesli, salatalıklı, biberli, az sürk peynirli, kekikli salata
ara
1 kupa filtre kahve
akşam 19.15
2 küçük parça soslu tavuk
5 yk firik bulguru pilavı
3-4 yk deniz börülcesi
2 yk pancar turşusu
1,5 yk ev yoğurdu
az sonra 1 kupa tarçın eklenmiş yeşil çay ve 1 madensuyu içerim.
yatana kadar 2 lt su
akşam üzeri hızlı seriden 30 dk leslie yaptım. gerçi hep hızlı seriden yapıyorum. sadece 1 gün normal seriden yaptım. o da sıktı beni. bu seri daha güzel ve verimli
Hizli seri ne olaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?