Yenacağım çok sevindim .inşallah en kısa zamanda bu olaydan iz bile kalmaz.
Pregant ben dasece yüzünü gördüm.resim tam açılmadı.neden acaba.yavrucuğum bebek gibisin maşallah.bu topikteki bütün hatunlar ne kadarda güzel.allah nazarlardan esirgesin.
valla şu göbişim olmazsa ben de artizzz gibiyim.offfffffffffff offfffffffffffff
Yasafat gördüm seni.sende aldığın gazla bence enkısa zamanda daha hedefine ulaşacaksın fıstık.
Derinciğim senin çocuk biraz büyüsün sen de vereceksin..
Beyzuscuğum nerelerdesin?*
bende elime oklava alıp popoma vurmaya başlayacağım.belki biraz incelir.boshayallersmile
canım doktor verdi evet. ama senin diyetisyeninle çalışmayı terih ederdim:)))) belki hormon problemlerim var ondan böyledir bilemiyorum.
bu arada annesiyle kızı gibisin fotoğraflarda. muhteşeeemmmmmmmmmmmmmm olmuşsun. sakın bırakma devam canım. darısı bizim başımıza:))))
20 dakka bisiklet 5 dakka steper merdiven çıkma aleti gibi 20 dakka koşu bandı ve 1 sayfa dolusu alet ve dumbel hareketi salonda spor hocası yapıyor programı
pregant
resimleri şimdi gördüm süper olmuşşun valla 76 dan az gösteriyorsun maşallahhh
kızlarrr nasılsınız bakalımm
pregant süper olmuşsun canım ya hiç alakan yok eskiyle mükemmelsin tek kelimeyle tebrik ve takdir alıyorum seni çokda güzel yazmışsın hayatımmm
bu arada bizde kocişle 2 hafta önce başladık diete ben 6.5 kg vermişim bilee çok mutluyum gerçi devede kulak kalıyo ama olsun olcak inşallah zamanla dimi hanımlar?
kızlar içinizde emzirirken diyet yapan var mı merak ediyorum?
bugünlerde kilomdan tiksinir oldum... 93 kg hamile kaldım 97 de bitirdim... şuan 88 im aslında emzirdiğim için herhalde hamile kaldığımdan bile aşağıdayım ama artık mağazalarda ikinci sını muamelesinden anne kıyafetleri gösteren sonrada beğenmeyince küçümser gibi bakan sersem saygısız tezgahtarlardan bıktımmm..... hadi kızlar bana accık ümit verin çok ihtiyacım vaar özellikle emzirenler varsa önerilerinizi bekliyorumm.....(((
farid farjad ghoghaye setaregan bunu dinleyin arkadaslar ucuyorum ben resmen yaa bu kadarr hosmu olur müsik
merhaba kızlar.. öncelikle pragant seni canı gönülden tebrik ederim canım bende 2009 şubat annesiyim seni ordan az çok tanıyorum... tebrikler canım.. çok güzel kilo vermişsin.
bende kiloluyum 84 le hamile kalıp 100le doğuma gittim 1 sewnedirde sadece 5 kilo gitmişti. bende çok sıkıldım bu kilomdan en azından doğum öncesi kiloma düşmem lazım die başladım bende diyete çok şükür 5 kilo gitti şimdsi 90 kiloyum azimle davem ediyorum bende kendime hedef koydum eylül ayına kadar 15 kilo vereceğim inşallah.
aynaya baktığımda nefret ediyorum kendimden..aynen sizin duygularınız yaşıyorum mağzaya gittiğimde büyük beden yok sözleri o size olmaz demeleri çıldırtıyor beni bazen ee 50 bedendim.. şimdi 48 e düştüm çok şükür inşallah devamı gelir.. bende buraya yazacağım günlük yediklerimi eminimki yazmanında büyük rolu vardır.. zaten okumuştum biyerde zayıflamanın 10 altın kuralından bitanesinde kendinize zayıflarken partner seçin birlikde zayıflayın zayıyordu.. umarım bana yardımcı olursunuz önerilerinizle.. hepimize bu yolda başarılar diliyorum.
yasafat güzel sözlerin icin cok sagol canim benim hemen hemen ayni kilodayiz
hamileligimde cektigim sykntilari yazmiyim size oha dersiniz valla100 kiloyla hamile kaldim 120le doguma gittim h
bugün 105 kiloyum adam insana benziorum azicik igrencligim gitti
birgün kendimi aynada gördüm yatagima oturdum corabimi giyniyodum dolaplarimiz hafif aynali aman allahimm shokkkkkke oldum dakikalarcaa kendimi seyrettim vallahi billahi heryerimi iyiceeeee dikzledim
karnim kat kat olmus popom üc kat bacaklarim hele igrenccc ötesi suzan sen nolmussun böyle dedim kendi kendime sesli sesli konustum ve birdaha aynaya bakmadim hemen diyete girdim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! allahima bin sükür iyi gidio
aferim arkadasım boyle devam et sen önden git ben arkadan yetısıımkaydirigubbakcemile5
bugun 1 bucuk saate yakın yurudum 45 dk da aletlı jımlastık yaptım hergun 15 dk felan artırmayı planlıyorum yuruyusumu ve jımlastıgı
hareket etmeyınce ne kadar az yesem bıle fazla zayıflayamıyordum ama daha 2 gundur duzenlı yapmama ragmen 700 gr gıtmıs zemuszemuscok sevındım listede 1. olamasam bıle ye alacagım buda benı gaza getırıyor laf aramızda bırsey daha fark ettım onuda yazayım yuruyuncede cok kılo verılıyor ama su hanı beledıyelerın koydukları aletler varya parklara koydukları onlarla jımlastık yapıncada baya kas calıstırabılıyorsunuz hatta daha fazla kasınız calısıyor sadece bacak degıl kol sırt gobek vs....
bravo canım ya azmini hiç kaybetmemeni diliyorum.
yasafat güzel sözlerin icin cok sagol canim benim hemen hemen ayni kilodayiz
hamileligimde cektigim sykntilari yazmiyim size oha dersiniz valla100 kiloyla hamile kaldim 120le doguma gittim h
bugün 105 kiloyum adam insana benziorum azicik igrencligim gitti
birgün kendimi aynada gördüm yatagima oturdum corabimi giyniyodum dolaplarimiz hafif aynali aman allahimm shokkkkkke oldum dakikalarcaa kendimi seyrettim vallahi billahi heryerimi iyiceeeee dikzledim
karnim kat kat olmus popom üc kat bacaklarim hele igrenccc ötesi suzan sen nolmussun böyle dedim kendi kendime sesli sesli konustum ve birdaha aynaya bakmadim hemen diyete girdim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! allahima bin sükür iyi gidio
bırde bırsey soracagım arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama yarın okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan va mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....
hosgeldin ve kesinlikle haklisin hersey bogazda ve kafada bitiyo kolay gelsin :)[/QUOT
hoşbulduk canım teşekküğr ederim . sanada kolay gelsin
bırde bırsey soracagım arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama yarın okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan va mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....
ay bu yoruma bayıldım. anne kız gibi :) çok sağol canım. darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?