Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay çok teşekkür ederim :kedi:

ay bu yoruma bayıldım. anne kız gibi :) çok sağol canım. darısı isteyen herkesin başına

20 dakka bisiklet 5 dakka steper merdiven çıkma aleti gibi 20 dakka koşu bandı ve 1 sayfa dolusu alet ve dumbel hareketi salonda spor hocası yapıyor programı

çok iyiymiş ya. bieyerde duymuştum. kilosu çok fazla olanlara en iyi spor salon kondüsyonu diyerdu. ondan ilgimi çekti.

ooo süper bir başlangıç. eşinle birlikte yapıyorsan daha başarılı olursun canım. zamanla elbet olur canım

ben emziriyorum canım. diyete başladığımda oğlum 9 aylıktı. şimdi 15 aylık. diyetisyen ayarlıyor sütünü azaltmıcak şekilde düzenledi benimkini.

merhaba canım. ben elimden geldiğincedestek olurum sana. sık sık paylaşımda bulunalım burda.

aferim arkadasım boyle devam et sen önden git ben arkadan yetısıımkaydirigubbakcemile5
bugun 1 bucuk saate yakın yurudum 45 dk da aletlı jımlastık yaptım hergun 15 dk felan artırmayı planlıyorum yuruyusumu ve jımlastıgı
hareket etmeyınce ne kadar az yesem bıle fazla zayıflayamıyordum ama daha 2 gundur duzenlı yapmama ragmen 700 gr gıtmıs zemuszemuscok sevındım listede 1. olamasam bıle ye alacagım buda benı gaza getırıyor laf aramızda bırsey daha fark ettım onuda yazayım yuruyuncede cok kılo verılıyor ama su hanı beledıyelerın koydukları aletler varya parklara koydukları onlarla jımlastık yapıncada baya kas calıstırabılıyorsunuz hatta daha fazla kasınız calısıyor sadece bacak degıl kol sırt gobek vs....

bravo canım ya azmini hiç kaybetmemeni diliyorum.

bırde bırsey soracagım arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama yarın okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan va mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....

canım sene nerdeyse aynıyız 98le hamile kaldım 118le doğuma gittim neyse doğumda 9 kgsu gitti ama etraftan millet şunu ye süt yapar bunu ye süt yapar dedikçe yedim yedim yedim bide sütüm azdı gerek lohusalık gerekse bunun psikolojisiyle yedimde yedim ne bulduysam yedim doğumda giden killarımı aynen geri aldım hemde üstüne artı 2 koyarak şu anda felaketim ve kurtulmak istiyrum bu kilolardan şimdi 6 kg verdim 2 hafta oluy diyete başlayalı inşallah devamı gelir
sizi seviyorum hanımlar iyiki varsınıza.s.

günaydınlar hanımlar nasıl gidiyor,ben kötüyüm sarımsak çayımı atlatıyorum kaçamaklar ypıyorum sanırım tekrar motive olmam gerekecek yolum uzun allah yar ve yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde istediğmiz kloya ulaşalım

günaydın arkadaşlar kimseler yok daha fazla gelseniz diyorum motivasyonumuz artıyor bende giriyorum kimse yok çıkıyorum
sinir oldum sabah sabah yine okadar dikkat ettiğim halde gitmiyor spor yapmıyorum ondan heralde badanaya başladık yarın boyacı geliyor şu an ön hazırıkları yapıyorum çocuklada çok zor oluyor işlerim bitsin leslie ile yürüyüşe başlıyacağım benim metabolizma çalışmıyor spor olmadan ..bütün gün ayaktayım temizlikten dolayıda okaarda dikkat ediyorum yok yok yani hep aç yaşayacağız .

kızlar, 104 le diyete başladım. şu an 91 kiloyum, 12 kiloyu diyet ve yürüyüşle verdim. isteyenlere verebilirim diyetimi uzman diyetisyen eşliğinde... son 3 gündür de k fleks yapıyorum 1 kg daha vermişim. bence isteyince oluyor motivasyonunuzu kaybetmeyin...

:çok üzgünüm:
Merhaba zayiflama hapinimi aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kullanma....
3 sene once ben kullandim, ama hastanelik oldum. aklima geldikce nasil boyle bir delilik yaptigimi dusunuyorum. 1 ay hastanede kaldim ve safra kesemi almak zorunda kaldilar.
ve ictigim hapin ismide Lidaydi. aallahima binlerce sukurler olsunki hayattayim. karacigerim gorevini yapmaz olduydu. ve pankreasim iltihaplandiydi. ve suan ben safra kesemin gitmesine o kadar uzuluyorumki.hazim zorlandi, mide yanmasi basladi ve ozur diliyerek soyluyorum surekli ishal ve karin agrisi cekiyorum.. lutfen kullanmayin zayiflama hapini..

canımcım ben bu kiloda bile böle birşeyi düşünemiyorum. kaç kişiye ne zararlar getirdi etrafımda bu haplar... lmaz: örnek vereyim bi komşumuz bi zayıflama hapından içtikten bir gün sonra sağ bacağı şişmeye başladı ama böle davul gibi oldu kadın. yürüyemiyodu hastaneye gittiler ilaç damarlarını tıkamış uzun süre tedavi gördü bu sdece bi örnek. bilmiyorumkismile kendine hakim olamıyosan benim gibi beyaz leblebi aatıştır haşlanmış patates ye... aman doğal olmayan yollara başvurma ne olur en önemlisi hayatımızın değerini bilmek. senin de yakınlarında bööle bi olay olmuş işte bunu işaret olarak kabul et ben inanıyorum ki sen azminle başaracaksın bu işi kullanmayalım şunları okolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…