Link atar misin ?daha hareketli yani. ilk seriler yavaş hareketli.
Denerim bir gün insallahdaha hızlıları ve yağ yakıcıları da var. ama bana bu ve bunun gibiler tam ayar geliyor. diğer yavaş türler zevk vermiyor artık. terletmiyorda. bunlar tam ayarında terletiyor.
Meyir çorbasının fotosu normalde diğer açık renkli kabaktam yaparız. Evde koyu renkli vardı sadece. Onunla yaprm. Eki Görüntüle 2622922
Ok hafif ve doyurucu. Her ywmeğin yanına yenir. Cacık türü ama çorbaya yakın:)
eline sağlık canım. denemek lazım.
Ç
Ok hafif ve doyurucu. Her ywmeğin yanına yenir. Cacık türü ama çorbaya yakın:)
Hosgeldin cnm
Ben yalnızım burda. İnan ailem yanımda olsa o kadar rahat ederdm ki. İstediğim zaman işim olduğunda çocuğumu bırakrdm. Onları çağırırdım. Geçen kv size gelecem demişti eşime. O gün de okula milli eğitim müdürü gelecekti. Aradm kv anne zaten geleceksin yarım saat erken gelsen okula geç kalmayayım dedim tamam dedi görümcem de oturuyordu o zaman. 10 dk sonra eşim aradı annem gelemiyor diye. Bana da söylemiyor eşime söylüyor. O gün son anda çocuğu komşuma bırakıp çıktım. Laf lafa gelince onlardan iyisi mükemmeli yok ama bana hiç faydaları da yokEveeet sabah sporumuda yaptım 1mil lesli. Hala uykum var çocuklar uyandı. Off yanlız annelere allah yardım etsin. Benim ailem burda. Çocukların öyle büyük bir sorunu yok. Şu çiş olayı olmasa bu kadar gerilmiycem. Bu günlerde geçer inşallah. Rabbim bu günleri aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?