Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar. Bugünün menüsünü yazayım. Geçmili birazdn okurum.
Kah 1 yumurta 1 köz biber 2.3 zeytin dom sal yoğurt 1 d ekmek

Akşam 4 gibi ciğer şiş tavuk ızgara salata 2 elim kadar lavaş
9 da yarım kase meyir çorbası yarm çay b. tarçınlı süt.

seviye 2 aslında 21 gün. ama ramazandan dolayı 30 gün olacak. aslında ilk haftayı seviye 1 gibi kahvaltı şeklinde de geçirebiliriz. 1 ay boyunca sadece hurma, incir ve kuruyemişten sıkılabiliriz. o aklıma geldi bugün.

Bugün dışarıya çıktık. Ne kadar mzkemilim dışarda yürümeyi. Kv gilin bahçesine gittik. Asansörü kullanmadık. Direk tarlaya gityik kinseyi görmedik. Evde sürwkli çiş yapam kızım buvün giç kaçırmadı altın. Psikolojisibe göre yapıo yapmıyor. O kadar keyif aldı ki içim gitti. Bir an önce atlatsak bu süreci

Eveeet sabah sporumuda yaptım 1mil lesli. Hala uykum var çocuklar uyandı. Off yanlız annelere allah yardım etsin. Benim ailem burda. Çocukların öyle büyük bir sorunu yok. Şu çiş olayı olmasa bu kadar gerilmiycem. Bu günlerde geçer inşallah. Rabbim bu günleri aratmasın

Ben yalnızım burda. İnan ailem yanımda olsa o kadar rahat ederdm ki. İstediğim zaman işim olduğunda çocuğumu bırakrdm. Onları çağırırdım. Geçen kv size gelecem demişti eşime. O gün de okula milli eğitim müdürü gelecekti. Aradm kv anne zaten geleceksin yarım saat erken gelsen okula geç kalmayayım dedim tamam dedi görümcem de oturuyordu o zaman. 10 dk sonra eşim aradı annem gelemiyor diye. Bana da söylemiyor eşime söylüyor. O gün son anda çocuğu komşuma bırakıp çıktım. Laf lafa gelince onlardan iyisi mükemmeli yok ama bana hiç faydaları da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…