Bizim çok yakın 15 dk arabayla özel mülkiyet olduğu için kimse gitmiyor oraya sadece kv kbbengisu022 canım öperim tatlış kızının yanaklarını benim kızlarda evde deli çıktı bahçe diye diye bakalım ne zaman incez apartmanlardan aşağıya
Benim hepsi varsa bende senin gibiyim. Anneme bak diyemem. Kv bakıyor normalde. O bana gecikince bende işe gecikiyorum. Arayıp nerde kaldınız diyemem. Eşimi ararım gelmediler daha diye. 2 senedir çocuk kreşe gidiyor büyük de servisle gidiyor kimseye bağım yoktu. Bu sene küçüğü göndermiycez. Ben hafta sonu çalışıp eşimin işte olduğu günler izin yazdırmayı planlıyorum. Biraz kişilik meselesi. Kaynımın çocuğuna 24 saat bakarlar ki onlar büyüttü çocuğu. Geçen işi varmış kv bakamamış. Sitem etmişler ben ağzımı açamam. Kadın bana mı güvendiniz dese. Allah için anne kız gibiyiz herşeyime koşar. Öyle yapınca ben daha çok eziliyorum.Ben yalnızım burda. İnan ailem yanımda olsa o kadar rahat ederdm ki. İstediğim zaman işim olduğunda çocuğumu bırakrdm. Onları çağırırdım. Geçen kv size gelecem demişti eşime. O gün de okula milli eğitim müdürü gelecekti. Aradm kv anne zaten geleceksin yarım saat erken gelsen okula geç kalmayayım dedim tamam dedi görümcem de oturuyordu o zaman. 10 dk sonra eşim aradı annem gelemiyor diye. Bana da söylemiyor eşime söylüyor. O gün son anda çocuğu komşuma bırakıp çıktım. Laf lafa gelince onlardan iyisi mükemmeli yok ama bana hiç faydaları da yok
Bana da foto atmadı60kiloyum ben biliyorum bonusun gerçek adını söylemişti bir kez ama ben kızlarınla çekilmiş foto atmıştım ona o hiç atmadı çok ketum senden farkı yok yani
Benim görümcem 1.5 ay baktı. Bizde yatılı kalıyordu. Bazen ablasına çarşıya giderdi. Çıkarken bana okul çıkışına kadar gelecem derdi. Okul saati olurdu beklerdm gelmezdi. Sonra eşim aradğında diyordu gelemeyecem yengeme söyledim gelmeyeceğimi diyordu.bunu 1.5 ayda 10 defa yapmştr. Sonra evlendi git de kurtuldm çok sorun yşardık yoksaBenim hepsi varsa bende senin gibiyim. Anneme bak diyemem. Kv bakıyor normalde. O bana gecikince bende işe gecikiyorum. Arayıp nerde kaldınız diyemem. Eşimi ararım gelmediler daha diye. 2 senedir çocuk kreşe gidiyor büyük de servisle gidiyor kimseye bağım yoktu. Bu sene küçüğü göndermiycez. Ben hafta sonu çalışıp eşimin işte olduğu günler izin yazdırmayı planlıyorum. Biraz kişilik meselesi. Kaynımın çocuğuna 24 saat bakarlar ki onlar büyüttü çocuğu. Geçen işi varmış kv bakamamış. Sitem etmişler ben ağzımı açamam. Kadın bana mı güvendiniz dese. Allah için anne kız gibiyiz herşeyime koşar. Öyle yapınca ben daha çok eziliyorum.
Allah için bekarken ikiside baktı. Gurbetteyken ailemle dönüşümlü geldiler bakmaya. Eşimde boş bırakmadı. Çocuğuda aldılar gezdiler istanbulda. Bide benim eşim vardiyalı çalışıyor. Öyle olunca çocuk onlara pek kalmıyor.Benim görümcem 1.5 ay baktı. Bizde yatılı kalıyordu. Bazen ablasına çarşıya giderdi. Çıkarken bana okul çıkışına kadar gelecem derdi. Okul saati olurdu beklerdm gelmezdi. Sonra eşim aradğında diyordu gelemeyecem yengeme söyledim gelmeyeceğimi diyordu.bunu 1.5 ayda 10 defa yapmştr. Sonra evlendi git de kurtuldm çok sorun yşardık yoksa
Kafam çok dolu bonus.:)ev göçüyor. Nereyi nasıl halledeceğim diye düşünüyorumSanada selam dost. Bu ne resmiyet
Kafam çok dolu bonus.:)ev göçüyor. Nereyi nasıl halledeceğim diye düşünüyorum
9 da be yedin? Hadi yedin geçti sabah niye tost yedin? Akşama karbonsuz beslen tolore edersin ben pis inat ettm Bonus. 79 görmeden ekmeği baya baya kestim. Yiyince de kepekli yiyorum.Dün 2 öğün yedim son anda akşam 9 buçkta bişey daha yedim.
Bu sabahta yine başıboş moddayım tost yedim
9 da be yedin? Hadi yedin geçti sabah niye tost yedin? Akşama karbonsuz beslen tolore edersin ben pis inat ettm Bonus. 79 görmeden ekmeği baya baya kestim. Yiyince de kepekli yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?