Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim hepsi varsa bende senin gibiyim. Anneme bak diyemem. Kv bakıyor normalde. O bana gecikince bende işe gecikiyorum. Arayıp nerde kaldınız diyemem. Eşimi ararım gelmediler daha diye. 2 senedir çocuk kreşe gidiyor büyük de servisle gidiyor kimseye bağım yoktu. Bu sene küçüğü göndermiycez. Ben hafta sonu çalışıp eşimin işte olduğu günler izin yazdırmayı planlıyorum. Biraz kişilik meselesi. Kaynımın çocuğuna 24 saat bakarlar ki onlar büyüttü çocuğu. Geçen işi varmış kv bakamamış. Sitem etmişler ben ağzımı açamam. Kadın bana mı güvendiniz dese. Allah için anne kız gibiyiz herşeyime koşar. Öyle yapınca ben daha çok eziliyorum.

Benim görümcem 1.5 ay baktı. Bizde yatılı kalıyordu. Bazen ablasına çarşıya giderdi. Çıkarken bana okul çıkışına kadar gelecem derdi. Okul saati olurdu beklerdm gelmezdi. Sonra eşim aradğında diyordu gelemeyecem yengeme söyledim gelmeyeceğimi diyordu.bunu 1.5 ayda 10 defa yapmştr. Sonra evlendi git de kurtuldm çok sorun yşardık yoksa

Allah için bekarken ikiside baktı. Gurbetteyken ailemle dönüşümlü geldiler bakmaya. Eşimde boş bırakmadı. Çocuğuda aldılar gezdiler istanbulda. Bide benim eşim vardiyalı çalışıyor. Öyle olunca çocuk onlara pek kalmıyor.

Dün 2 öğün yedim son anda akşam 9 buçkta bişey daha yedim.

Bu sabahta yine başıboş moddayım tost yedim
9 da be yedin? Hadi yedin geçti sabah niye tost yedin? Akşama karbonsuz beslen tolore edersin ben pis inat ettm Bonus. 79 görmeden ekmeği baya baya kestim. Yiyince de kepekli yiyorum.

9 da be yedin? Hadi yedin geçti sabah niye tost yedin? Akşama karbonsuz beslen tolore edersin ben pis inat ettm Bonus. 79 görmeden ekmeği baya baya kestim. Yiyince de kepekli yiyorum.

Hiç bi fikrim yok. Küçük kızımla çok çekişiyoruz bu günlerde herşey bahane zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…