Bitti artık geri sayım başladı. Artık bakacaklar ne yaparsa. Baba bakarken çocuğu sağ bulursam onada şükür. Deliriyor resmen. Bizim sıpa biliyor da eşeklikten yapıyorMthn83 çiş eğitimi için az daha beklesemiydin? Ama çalşcaksın da doğru
Ben de aldım canım epey saldım çünküiyi yapmışsın dön artık sahalara. kaç kilosun şu an?
çok şükür canım iyiyim. devam ediyoruz. diyet, spor, sohbet muhabbet..... bildiğin şeyler. ben veremediğim gibi üstüne 7-8 kilo da aldım. çırpınıp duruyordum. sağlık sorunlarım da vardı. demir tedavim tamamlanınca keyfim de yerine geldi. 12 martta arkadaşlarla bir programa başladık. üstüne aldığım kiloyu verdim şu ana kadar. şimdi de asıl vermek istediğim kilolara geldi sıra. Allah büyük... onlar da gider
Hos buldum canım nasılsın napiyosun nasil gidiyorGeçenlerde aklıma geldinhoşgeldin
HosbuldumHosgeldin cnm
Bende bi degisiklik yok yine verip almaya devam
Sen nasilsin
Hoşgeldin canım. Umarım istediğin kiloya ulaşrsnBen de aldım canım epey saldım çünkü
Döndüm bakalım diyete
Su an 92.3 kiloyum
Hos buldum canım nasılsın napiyosun nasil gidiyor
Gözlerim seni aradi hemen
Hosbuldum
Ben da aldim vermeye çalışıyorum vallahi
Iyiyim genel olarak şükür
Hoş geldin canim.daha çok gelip gideriz buralaraBen de aldım canım epey saldım çünkü
Döndüm bakalım diyete
Su an 92.3 kiloyum
Hos buldum canım nasılsın napiyosun nasil gidiyor
Gözlerim seni aradi hemen
Hosbuldum
Ben da aldim vermeye çalışıyorum vallahi
Iyiyim genel olarak şükür
Kaç yaşındalar canım. Benim eşim evde olunca rahatm ama o çıkınca zor oluyor.Iyi geceler hatunlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta,2 kupa şekersiz çay başka bisey yemek istemedim
Diğer ogune kadar 2lt yakın su
17 gibi bir kase kapuska ve 1 bardak ayran.yarim dilim ekşi maya ekmeği.
Evdeki koşuşturma çok.bir sabah bir akşam.sanko her gün ayni.sanki hiç bisey yapmamis gibi.cocuklari evde tutmak zorlaşmaya başladı.arada kendime hakim olamayıp kızıyorum onlara sonra vicdan yapıyorum.
Küçük 2 büyük 7.herkesin düzeni bozulduğu gibi çocuklarında bozuldu.yapacak bisey yok.su illet geçene kadar bu hayata hepimiz alışırız umarimKaç yaşındalar canım. Benim eşim evde olunca rahatm ama o çıkınca zor oluyor.
Bende yürüyüşe çıkacaktım 11 gibi uyudu çocuklar üşendim.evde hareket yaptım.debelendim desem daha doğru olur.8 bin adım atıldı
Küçük 2 büyük 7.herkesin düzeni bozulduğu gibi çocuklarında bozuldu.yapacak bisey yok.su illet geçene kadar bu hayata hepimiz alışırız umarim
Günaydın ben de evin içiinde yürüyorum canm.Bende yürüyüşe çıkacaktım 11 gibi uyudu çocuklar üşendim.evde hareket yaptım.debelendim desem daha doğru olur.
Benim kızım da 2.5 yaşında. Bir de biz sürekli dışarı çıkarırdık. Haftada bir defa ben okula götürür eşime verirdm o da gelip okulun önünden alırdı. Haftada bir defa halasına giderdi. Bazen alır durağa kadar götürürdüm durakta eşime verirdim geç kalmamak için. Her fırsatta da çıkarırdık. Şimdi zor oluyor gerçekten. Hiç istemediğim kadar çizgi film izliyorKüçük 2 büyük 7.herkesin düzeni bozulduğu gibi çocuklarında bozuldu.yapacak bisey yok.su illet geçene kadar bu hayata hepimiz alışırız umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?