Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de aldım canım epey saldım çünkü
Döndüm bakalım diyete
Su an 92.3 kiloyum
Geçenlerde aklıma geldin hoşgeldin
Hos buldum canım nasılsın napiyosun nasil gidiyor
Gözlerim seni aradi hemen
Hosgeldin cnm
Bende bi degisiklik yok yine verip almaya devam
Sen nasilsin
Hosbuldum
Ben da aldim vermeye çalışıyorum vallahi
Iyiyim genel olarak şükür

Hoşgeldin canım. Umarım istediğin kiloya ulaşrsn

Bugünün menüsü

Kah 2yumurta dom sal. Peynir 3 zeytin yoğurt maydanoz. 2.3 çatal ciğer ve1 çatal tavuk kızımdan kala(o saatte öğlen yemeği yiyor.
Akşam salatalı kısır (yarm çay b. Bulgurla yaptm)
2.3 kaşık tavuklu pilav
Kabaklı çorba
Taze fasulye
3 minicik incir.

Akşam 4 gibi ywmek yedim. Çok acıkırsam 1 bardak süt içerm. Buhün bulgur çok oldu. Yarın karbonsuz geçirrm inş

Iyi geceler hatunlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta,2 kupa şekersiz çay başka bisey yemek istemedim
Diğer ogune kadar 2lt yakın su
17 gibi bir kase kapuska ve 1 bardak ayran.yarim dilim ekşi maya ekmeği.
Evdeki koşuşturma çok.bir sabah bir akşam.sanko her gün ayni.sanki hiç bisey yapmamis gibi.cocuklari evde tutmak zorlaşmaya başladı.arada kendime hakim olamayıp kızıyorum onlara sonra vicdan yapıyorum.

Hoş geldin canim.daha çok gelip gideriz buralara

Kahvaltım bu.
Arada bol salatalı kısır
Akşam tavuk sote yoğurt
Sabah 20 dk lesli yaptım.
Akşam hiç halim yok
Hayırlısı

Eklentiler

• IMG_20200421_114420.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 26
Kaç yaşındalar canım. Benim eşim evde olunca rahatm ama o çıkınca zor oluyor.

Günaydın ❤

Hepfitim iyiyim canım uğraşıyorum işte. Son zamanda verdiğim kilonun fazlasını aldım vermeye uğraşıyodum sözde.
Bu hastalık ev ortamı düşündüğüm gibi gitmedi hiç bişey.

Sağlık olsun inş yaparız yeniden. Çocuklar nasıl sen nasılsın?

Küçük 2 büyük 7.herkesin düzeni bozulduğu gibi çocuklarında bozuldu.yapacak bisey yok.su illet geçene kadar bu hayata hepimiz alışırız umarim

Aslında alıştıkta elden bişey gelmiyor olması yoruyor insanı. Ders için oturmuyodum bu kadar çocukla bi ödeve bakıyodum.
Şimdi baya oturuyorum vakit alıyor.
Ben yemek yaparken falan gel yap yanımda diyorum kardeşi bırakmıyo zaten öyle huysuz ki yaka silktim kendi çocuğumdan.

Abisine desem az şunu oyala diye onunda mutlaka bi bahanesi oluyo. Beni çocuklardan çok eşimin evde olması zorladı.

Küçük 2 büyük 7.herkesin düzeni bozulduğu gibi çocuklarında bozuldu.yapacak bisey yok.su illet geçene kadar bu hayata hepimiz alışırız umarim
Benim kızım da 2.5 yaşında. Bir de biz sürekli dışarı çıkarırdık. Haftada bir defa ben okula götürür eşime verirdm o da gelip okulun önünden alırdı. Haftada bir defa halasına giderdi. Bazen alır durağa kadar götürürdüm durakta eşime verirdim geç kalmamak için. Her fırsatta da çıkarırdık. Şimdi zor oluyor gerçekten. Hiç istemediğim kadar çizgi film izliyorbulaşık yemek temzlk mecburen yapınca.
Bu aralar ona aykumu yaptm her gün bir saat oynuyor internetten bakabilirsin. Altına iki sofra seriyrm sağa sola dökülüyor. Küçük bardakla şekil veriyor. Bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…