Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım. Umarım istediğin kiloya ulaşrsn
Hosbuldum canım
Umarım öyle olur
Hoş geldin canim.daha çok gelip gideriz buralara
Dimi yaaa
Kürkçü dükkanını da geçti
Tilki de bile bi gurur olur

Virüs herşeyi alt ust etti
Zarar vermediği kimse kalmadi
Ya hasta etti ya psikopat
Allah sonumuzu hayır etsin
Iyiler minikler Oglana özel okula başlamıştık ama sağ olsun korona onu da etkiledi
Bahsetmiştim otizm olabilme durumundan tekrar gittik hafif otizm bulguları var ama emin olmalıyız bu süreçte özel eğitim desteği şart dedi doktor
Tv tamamen yok artık kaldırdık evden
Başladık ama gidemedik okula da ne yazıkki hayırlısı bonuscan

Ben tariflerimde tam buğday ununa geçtim, hepinize öneririm. Tadı daha doyurucu oluyor ve beyaz unlu tariflere göre daha uzun süre tok tutuyor. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 12 gibi 1 yumurta köz kapya biber dom sal. 3.4 zeytin peynir maydanoz

Öğlen 4 gibi kıymalı taze fasulye
çorba kapya biber yoğurtlu
Akşam 7 gibi fırında tavuk çorba

merhaba kızlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun

kaç gündür regl gerginliği var. huzursuz etti. iştah açık. pazartesiye göre artıdayım. 2 gündür wc yok yine. bir önce regl gelsin istiyorum. gelsin gitsin. ama yarın ramazanın ilk orucunu tutayım da sonra gelebilir

Son düzenleme:
reglin hemen öncesi ters yüz oluyorum. geriliyorum. huzursuz oluyorum. kaç gündür de kargo işleriyle uğraşıyorum. stres başka birşey değil.
bir tane malum kargo şirketi var ya ismi lazım değil. satıcılar onunla göndermiş. bir kargom bulunduğum şehre geldi görünüyor ama şubeye girişi yok. 1 haftadır kargo yerinden hareket etmedi. geldi ama teslimat yok. iptal istedim bakalım.
diğer kargomu da eve istemiştim. sisteme iş adresini işlemişler ki o satıcıdan ilk alışverişim. satıcı iş adresimi bilmez. kargo şirketinin hatasıdır. artık firmaya ulaştım dedim ben kargo şubesine ulaşamıyorum. ama onlara paket ulaşmış. ben şubeden elden teslim alayım. neyse haber iletmişler öyle olacak.

bütün kargo şirketleri yoğun. ama hepsi ulaştırıyor. bir sen mi beceriksizsin. birini teslim etmiyorsun şehre geldiği halde. şubeye bile yönlendirilmiş görülmüyor. diğer paket tamam şubeye kadar çok güzel ulaşmış. ama sisteme ne alakaysa diğer adresimi işliyorsun. satıcı sana belirttiğim adresi vermiştir. ötekini nerden çıkartıyorsun

Regli öncesi ben de diyeyi bozuyorum ve acayip bir iştah yaşıyorym.bunu daha ywni farkettm desem. Kilomun %80 i bu regli öncesi haftada alyrm. Zaten bi şikinlik oluyor. Tartıda artı görünce de hepten bırakıyrm. Ama bu ay artı da görsem o haftayı ciddiye almayacam bozmayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…