- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
İyi akşamlar kızlar bugün de dikkat ettim. Bakalım yarın tartı ne cevap verecek.?? Oh çok şükür Ramazana da kavuştuk hakkıyla yaşarız inş.
Ne kargoymuş be. Ne istemiştin özel değilse?? Tekrar isterim demişsin ya ısrarla ne bekliyorsun kız?? Ya kargo dedin aklıma geldi ben de dyson süpürge düşünüyorum. Kullanan mı var mı içinizde. Şu şarjlı olanlardanbu arada benim kargo tekrar araca yüklenip aktarmaya götürülmüşgüya o şubeden pazartesi alacaktım. haber verilmişti. gerizekalılar bir de araçtan indirip not olarak sisteme ihbarnamesi yok diye işlemişler.
satıcıya mesaj attım. adam kargo kapandı yarın ilgileneceğim diye mesaj atmış. ama biraz sonra cepten aradı benikonuştuk. yazık ne desin kusura bakmayın dedi. ben yarın tekrar kargoyla görüşeceğim. en kötü ihtimal geri döner dedi. para iadesi olur size, hallederiz merak etmeyin dedi.
valla aktarmadan ev adresine yönlendirirlerse iyi hadi dedim. ama size iade ederlerse tekrar sipariş veririm dedim. bu sefer başka kargoyla gönderecek bana. bakalım yarın sonuçlanırsa. satıcı iyi belli güvenilir. ama o kargo şirketi
Ne kargoymuş be. Ne istemiştin özel değilse?? Tekrar isterim demişsin ya ısrarla ne bekliyorsun kız?? Ya kargo dedin aklıma geldi ben de dyson süpürge düşünüyorum. Kullanan mı var mı içinizde. Şu şarjlı olanlardan
Benim minnak sütten kesildi malesef..emmedi sıpa,sütte bitti..mamaya geçiş yaptık.. 85 kilo ile bende geldim buradayım artık.ilk hedefm 75 bakalim
Ya bonusum hep bizimkilerden oldu..doymuyor diye diye mama verildi,eee sıpa da alıştı biberona..memeyi ağzına verince kendini yırtıyor resmen..1 haftadır uğraştım yok malesef,o emmeyince sütte bitti,memişler boş.Çok erken olmuş süt azalırda bitmez bıraktırma kuzum. 9.aydan sonra süt artırdım ben uğraşıcan biraz ama değicek
Ya bonusum hep bizimkilerden oldu..doymuyor diye diye mama verildi,eee sıpa da alıştı biberona..memeyi ağzına verince kendini yırtıyor resmen..1 haftadır uğraştım yok malesef,o emmeyince sütte bitti,memişler boş.
Işte boşa dememişler nerde çokluk orada b.kluk...erva da tektim 15 ay sadece emzirdim topaç gibi olmuştu.. bu gece de deniyim bakim.Boş deme boş değildir o daha tam anlamıyla gebelik hormonunu bile atamadın vucudundan.
O sizinkilere allah akıl versin nerde varsa doyuramadık bi çocukları analar olarak.
Aklı başında biri mamaya teşvik edermi anneyi besler dinlendirir süt gibi nimet tepilir mi? Emzirmeye devam et mamanın yanında emzik gibi olsun sadece gece bile tutsa uyku arasında damlası şifa ona.
Çok erken Ya annesi biraktirma.ben bırakali 8 ay olacak sıkınca hala geliyor süt.anne sütü anneye de rahatlık.bence uğraş biraz daha.Benim minnak sütten kesildi malesef..emmedi sıpa,sütte bitti..mamaya geçiş yaptık.. 85 kilo ile bende geldim buradayım artık.ilk hedefm 75 bakalim
Işte boşa dememişler nerde çokluk orada b.kluk...erva da tektim 15 ay sadece emzirdim topaç gibi olmuştu.. bu gece de deniyim bakim.
Rahatlık olmaz olur mu..mamayı yapana kadar çatlıyor ağlamaktan.. sonra bi ısıt,olmadı soğut..Çok erken Ya annesi biraktirma.ben bırakali 8 ay olacak sıkınca hala geliyor süt.anne sütü anneye de rahatlık.bence uğraş biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?