Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

60kiloyum fulyacım inş ulaşır eline kargon.

Yoğunluktan kafayı yedi çalışanlar heralde

amin canım. bütün kargolar yoğun da bu dönemde bunlar kendine has sorumsuz ve düzensiz. ee tabi yoğunlukta da herşeyi berbat ediyorlar. aynı kargo şirketiyle gelen diğer siparişim de şehre geldiğinden beri hala aktarmada araçtan indi görünüyor. tam 7 gün oldu. şubeye bile göndermemişler. ne bu şimdi? iade istedim n11 den. bakalım haber verecekler.

diğer kargolar hızlı hızlı çalışıyor. biri zile basıyor apartman kapısına bıraktım deyip gidiyor bu dönemde. diğeri hala kata kadar çıkarıyor. sadece çok ağırsa apartman kapısında bırakıyor. zile basıyorlar. ses vermezsen cepten arıyorlar. adamlar da disiplin, kural var. neyse yani bu iki işlem 2-3 gündür zihnimi çok yordu. sinir oldum. neyse hayırlısı olsun napalım.

Kız ben büyükte de tuttum sanki,tutmadım mi yoksa

Ayına göre değişir o bende tuttum birinde diğerinde tutamadım sıcaklardaydı zaten.

Şimdi senin bol su içip yavruyu emzirmeye uğraşman lazım. Oruç tutarsan uğraşamıycaksın ve böyle gidicek şansı varken. Bundan da sen sorumlusun kuzum emzikli kadın sütüne etki ederse tutmama ruhsatına sahip

Ben kararsizim sanırım ilk gün su içerim bir ağrı kesiciyle.ramazanin ilk günü hep basım agirir.

ben önceden senin gibiydim. ilk 3 gün başım çatlardı. artık olmuyor.

çok karbonhidratlı ve paket gıdalı beslendiğim zamanlardı. kola falan içerdim. her ne kadar şimdi de düzenli çok sağlıklı beslenmesem de karbo da yesem eskisi gibi değil beslenmem. şimdi çok şükür hiç baş ağrım olmuyor.

Emzirmeyi deneyecem canım,emerse tutmam belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…