- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Ben kahvaltı düşünüyorum.Haydin dokulun sahurda neler var
Haydin dokulun sahurda neler var
Ben kahvaltı düşünüyorum.
Beni açlık değıl de susuzluk biraz yoruyor..baş ağrısı başlıyor hemen.
Kız ben büyükte de tuttum sanki,tutmadım mi yoksaSenin memeye tekrar bağlanacak beben var ne orucu?
Evet hurmada yenebilir.seviyelerde hurma kac tane yagiyodu.bari sahura uyalımYımırta tost sanıyorum kahvaltılık işte.
Hurma süt yada hurma yoğurtta çok iyi oluyor ne açlık ne şişkinlik
Bende tuttum valla allah kabul etsin ramazan huzuruyla bebeklerde sakin olmuşlardı o dönemdeKız ben büyükte de tuttum sanki,tutmadım mi yoksa
Kız ben büyükte de tuttum sanki,tutmadım mi yoksa
Ben kararsizim sanırım ilk gün su içerim bir ağrı kesiciyle.ramazanin ilk günü hep basım agirir.
Aynen ya bende tuttum..yenmese bile süt üretiyor vücut,seni zorluyor ama.Allah sabrını veriyor bi şekilde.Bende tuttum valla allah kabul etsin ramazan huzuruyla bebeklerde sakin olmuşlardı o dönemde
Emzirmeyi deneyecem canım,emerse tutmam belki.Ayına göre değişir o bende tuttum birinde diğerinde tutamadım sıcaklardaydı zaten.
Şimdi senin bol su içip yavruyu emzirmeye uğraşman lazım. Oruç tutarsan uğraşamıycaksın ve böyle gidicek şansı varken. Bundan da sen sorumlusun kuzum emzikli kadın sütüne etki ederse tutmama ruhsatına sahip
Emzirmeyi deneyecem canım,emerse tutmam belki.
Ayyy iftar sofralarına bayılırım,hele ki ilk haftalar çok özenli oluyor..siz neler yapacaksınız,var mı plan??
Sağım yapıp dolaba attım,stokladım resmen..sonra sıkılınca bıraktım ama deneyecem birazdan uyandırıp.2 saatte bir pompayla süt sağdım ben emmediği zaman emmiş gibi göğüs uyarılsın diye. Bunuda deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?