Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çokk teşekkürler ama insanlar sizi başka bişeyle alt edemeyince ilk saldırdıkları şey bu oluyor maalesef bi de onlar utanacağına böyle bi saçmalıkla bize saldırdıkları için, biz utanıyoruz onlar yerine biz toparlamaya çalışıyoruz durumu:1no2:

bu arada yasafat ve sutem bn de teşekkür ederim arkadşlığınız için:1hug:

canim arkadaslarim sabah tartildim 104ü gördüm inanamadim :) düsünün bundan bi zaman evvel diyodumki ben hayatim boyunca 109u göremicem (110kiloyla baslamistim diyetimi ve umutsuzdum)

neyse yani insan isteyince oluyomus allahim sana binlerce sükür ben ve siz arkadaslar hersyden evvel sagligimiz icin kilo vermeliyiiz cünki her ufak bi hastalik daha agir gecio bizde yani bende öyle en azindan vucudum daha cok yoruluyo kemiklerim tasiyomiyo beni her kilo vermekde insan nekadan hafifliyoo
ben ilkin sagligim icin sonra KENDIM icin kilo veriyorum benimbu güzellige bu kilolar yakismiyo diyin arkadaslar kendi kendimizi motive etmeliyiz

benide alın aranıza ne olur
dürtülmeye takip edilmeye mativasyona ihtiyacım var
ben 2. bebeğimi 120 kilo ile dünyaya getirdim bebeğim 9 aylım ben 102 ye indim durdum

ne olur ne olur ne olur benide inceltin

halleycim canim bende gecen kacamak yaptim sonra noldu naptim diyimmi:) bura girdim bol bol okudum hemen eski azmim geri geldi
kacamak yapiyosun ve o an yapiyosun bunun devamini getirmenin anLami yok bir taneden birsey olmaz ama bi kactaneden kilo alirsin o yüzden syk disini bacim yola devam bak ben bu sabah 104ü gördüm valla inanamadim BEN VE 104 olmak imkansiz gibi biseydi en son ben 2006da 104kiloydum

anahtar hosgeldin bacim :) bak bende senin gbiydim ama veriyorum diyetin ilk 3günü zor

hoş bulduk
nerden başlayacağım 33.000 küsür mesaj var burda okuyamadım
nerden başlayayım
çok ta rahat vereceğim eminin çünki çok iyi yiyiorum ben bu ara

ne yapayım şimdik ben

bacim 33bin mesaji okuman imkansiz :) rahat ol sakin kal
mesela senin enn coook yedigin zararli birsey vardir? bende nutellaydi onu cikardim hayatimdan

bayanssulusmile
canım ne demek ben gördüğümü söylüyorum süüüpppperrrsinnn :lepi: çokkk inanıyorum ben sana daha da zayıflayacaksın inşallah kolay gelsin:)))

ay ay mest oldum canım. hep birlikte verelim işallah

hoş bulduk
nerden başlayacağım 33.000 küsür mesaj var burda okuyamadım
nerden başlayayım
çok ta rahat vereceğim eminin çünki çok iyi yiyiorum ben bu ara

ne yapayım şimdik ben

bence sen günde 6 öğün beslenerek başla. istersen sana örnek diyet listesi yazarım. ve hemen yürüyüşe başla.

tebrikklerrrrrrrr:lepi: devamı da gelir inşallah:Saruboceq:

anahtarcım. burdasın dimi
sana çok güzel bir diyet listesi vericem. ben bununla sanırım 2 kilo civarında verdim bir haftada. ama spor yapmazsan olmaz. ne dersin?

yena çok iyi olur lütfen yazabilir misin?

Citole yazdım ben...

Lütfen kullanma,çok kararlısın bi şekilde verirsin..Bana doktor reductil vermişti onu bile kullanmadım,iyiki kullanmamışım sonradan piyasadan kaldırıldı..düşün sağlık bakanlığı onaylıyor,reçeteyle satılııyor obezite tedavisi adı altında,ama yıllar sonra anlaşılıyorki kalbe çok zararlı ve piyasadan toplatılıyor,sanırım tüm avrupa ülkesinde yasaklanmış..Amerikada 36 kişinin ölümüne sebeb olmuş..

Ben inanıyorum hepimiz aklı başında insanlarız ve istersek yapamayacağımız şey yok...
Onu kullanmayarak zayıflarsan kendinle daha çok gurur duyacaksın emin ol..

sevgiler...

geçmiş olsun..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

benide alın aranıza ne olur
dürtülmeye takip edilmeye mativasyona ihtiyacım var
ben 2. bebeğimi 120 kilo ile dünyaya getirdim bebeğim 9 aylım ben 102 ye indim durdum

ne olur ne olur ne olur benide inceltin

Hoşgeldin aramıza.a.s..

ben o zaman haftada 3veya 4 gün spor yapıyordum.

Bende önceden çok spor yapardım ve çok fazla yürürdüm..(

hoş bulduk
zayıf günler görecekmiyiz acep gerçekten:Saruboceq:

kızlar bu hepimiz için bir hatırlatma olsun. zayıflamak isteyen birinin yememesi gereken gıdalar
1- tatlı türleri
2-hamur işleri
3-kuruyemiş çeşitleri
4-çikolata, gofret,cips v.b.
5-ketçap,hardal,mayonez
6-kaymak,tahin v.b.
7-hazır meyve suları, kolalı içeekler, meyveli soda, alkol
8-kızartılmış ve kavrulmuş gıdalar
9-sucuk, pastırma
10-katı yağlar
11-yağlı etler
12-hazır gıdalar
13-salamura yiyecekler
14-sakatatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…