arkadaşlar hepimize bu zorlu ama gerekli yolda başarılar.bir çok yeni arkadaş katılmış.hepsine hoşgeldin diyorum.ben burdakilerin en büyüğüyüm.bu yüzden sizden bazı konularda özür diliyorum.arkadaşların isimlerini ezberleyip kimliklerini hazmedene kadar bana biraz anlayış göstermenizi rica ediyorum.bazen alıntı yapmakta zorlanıyorum.internet hızım çok yavaş.sırf bu yüzden bazen cevaplamak istesemde yazmyorum.
arkadaşlar evet kiloluyuz.evet biraz görüntümüzde hoşa gitmeyen fazlalıklar var.ama bizler ikinci sınıf vatandaş değiliz.lütfen size böyle muamele edene gerekli çıkışınızı yapın.kilolu olmak başkalarının bize ikinci sınıf vatandaş muamelesine hak etmemiz değil.demekki biz buna göz yumuyoruz.
Lütfen herkes önce saygınlığımızı kiloyla bağdaştırmayalım.ben ne zaman birilrinin bana olan davranışlarından şikayet etsem;eşim,herkes hak ettiği davranışı görür derdi.bende ama ben haketmedim derdim.o da o zaman tepki göster derdi.
lütfen allahın yarattığı bu kutsal bedene önce biz saygı gösterelim sonra başkalarını da saygı göstermeye ikaz edelim.kilo vermeye elbirliğiyle destekle birbirimizi kollamakla devam edelim.
yine çok yazdım..sutem teşekkür ederim.arkadaşım olduğun için.
günaydınlar hanımlar nasıl gidiyor,ben kötüyüm sarımsak çayımı atlatıyorum kaçamaklar ypıyorum sanırım tekrar motive olmam gerekecek yolum uzun allah yar ve yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde istediğmiz kloya ulaşalım
anahtar hosgeldin bacim :) bak bende senin gbiydim ama veriyorum diyetin ilk 3günü zor
canım ne demek ben gördüğümü söylüyorum süüüpppperrrsinnn :lepi: çokkk inanıyorum ben sana daha da zayıflayacaksın inşallah kolay gelsin:)))
gerçekten acil yardım isityorum
şimdiden çok teşekkrüler tüm arkadaşlara
hoş bulduk
nerden başlayacağım 33.000 küsür mesaj var burda okuyamadım
nerden başlayayım
çok ta rahat vereceğim eminin çünki çok iyi yiyiorum ben bu ara
ne yapayım şimdik ben
canim arkadaslarim sabah tartildim 104ü gördüm inanamadim :) düsünün bundan bi zaman evvel diyodumki ben hayatim boyunca 109u göremicem (110kiloyla baslamistim diyetimi ve umutsuzdum)
neyse yani insan isteyince oluyomus allahim sana binlerce sükür ben ve siz arkadaslar hersyden evvel sagligimiz icin kilo vermeliyiiz cünki her ufak bi hastalik daha agir gecio bizde yani bende öyle en azindan vucudum daha cok yoruluyo kemiklerim tasiyomiyo beni her kilo vermekde insan nekadan hafifliyoo
ben ilkin sagligim icin sonra KENDIM icin kilo veriyorum benimbu güzellige bu kilolar yakismiyo diyin arkadaslar kendi kendimizi motive etmeliyiz
bence sen günde 6 öğün beslenerek başla. istersen sana örnek diyet listesi yazarım. ve hemen yürüyüşe başla.
anahtarcım. burdasın dimi
sana çok güzel bir diyet listesi vericem. ben bununla sanırım 2 kilo civarında verdim bir haftada. ama spor yapmazsan olmaz. ne dersin?
yena çok iyi olur lütfen yazabilir misin?
bırde bırsey soracagım arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama yarın okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan va mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....
:çok üzgünüm:
Merhaba zayiflama hapinimi aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kullanma....
3 sene once ben kullandim, ama hastanelik oldum. aklima geldikce nasil boyle bir delilik yaptigimi dusunuyorum. 1 ay hastanede kaldim ve safra kesemi almak zorunda kaldilar.
ve ictigim hapin ismide Lidaydi. aallahima binlerce sukurler olsunki hayattayim. karacigerim gorevini yapmaz olduydu. ve pankreasim iltihaplandiydi. ve suan ben safra kesemin gitmesine o kadar uzuluyorumki.hazim zorlandi, mide yanmasi basladi ve ozur diliyerek soyluyorum surekli ishal ve karin agrisi cekiyorum.. lutfen kullanmayin zayiflama hapini..
canim arkadaslarim sabah tartildim 104ü gördüm inanamadim :) düsünün bundan bi zaman evvel diyodumki ben hayatim boyunca 109u göremicem (110kiloyla baslamistim diyetimi ve umutsuzdum)
neyse yani insan isteyince oluyomus allahim sana binlerce sükür ben ve siz arkadaslar hersyden evvel sagligimiz icin kilo vermeliyiiz cünki her ufak bi hastalik daha agir gecio bizde yani bende öyle en azindan vucudum daha cok yoruluyo kemiklerim tasiyomiyo beni her kilo vermekde insan nekadan hafifliyoo
ben ilkin sagligim icin sonra KENDIM icin kilo veriyorum benimbu güzellige bu kilolar yakismiyo diyin arkadaslar kendi kendimizi motive etmeliyiz
benide alın aranıza ne olur
dürtülmeye takip edilmeye mativasyona ihtiyacım var
ben 2. bebeğimi 120 kilo ile dünyaya getirdim bebeğim 9 aylım ben 102 ye indim durdum
ne olur ne olur ne olur benide inceltin
ben o zaman haftada 3veya 4 gün spor yapıyordum.
Citole yazdım ben...
Lütfen kullanma,çok kararlısın bi şekilde verirsin..Bana doktor reductil vermişti onu bile kullanmadım,iyiki kullanmamışım sonradan piyasadan kaldırıldı..düşün sağlık bakanlığı onaylıyor,reçeteyle satılııyor obezite tedavisi adı altında,ama yıllar sonra anlaşılıyorki kalbe çok zararlı ve piyasadan toplatılıyor,sanırım tüm avrupa ülkesinde yasaklanmış..Amerikada 36 kişinin ölümüne sebeb olmuş..
Ben inanıyorum hepimiz aklı başında insanlarız ve istersek yapamayacağımız şey yok...
Onu kullanmayarak zayıflarsan kendinle daha çok gurur duyacaksın emin ol..
sevgiler...
geçmiş olsun..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hoşgeldin aramıza.a.s..
Bende önceden çok spor yapardım ve çok fazla yürürdüm..(
anahtarcım. burdasın dimi
sana çok güzel bir diyet listesi vericem. ben bununla sanırım 2 kilo civarında verdim bir haftada. ama spor yapmazsan olmaz. ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?