- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Kafası çok güzel bende bu kafadan istiyorum :))
Halalarımız gene karışmış desene benimkide iftardan sonra geldi çok şükür ,neyseki orucum kırılmadı bende baya şişimmerhaba kızlarrr bugün ancak gelebildim. ne güzel oruçluydum bugün. kalktığımdan beri dolap düzenledim mutfakta, odamda. birşeyleri yıka et zaman geçti. tam oturacağım akşam üzeri 17.00 gibi benim hala gelditabi oruç gitti. sinir oldum. akşam iftardan sonra gel bari de mi duş aldım falan oturdum tabi.
Evet bugün ki değerlerim. Bakalım ne olacak. Şu popom küçükse. 46–50 beden aralığında giyiniyorum
170–172Boyun kaç ?
Ya sanki bana yanlış bir teşhis gibi geliyorHayırlı ramazanlar
Genel bir kilo alma verme verememe bıkkınlığı var üstümde. Diyet yapmadığım zamanlarda buraya yazacak yüzüm de olmuyor. Zaman zaman burayı okuyorum. Yazmasam da günlük hayatımda bile aklıma geliyorsunuz çoğu zaman...
@aijoo Tekrar geçmiş olsun canım..
60kiloyum Menülerin çok iyi gidiyor, sen de öyle, 90lara çıkmıştın yanılmıyosam, epey vermişsin..
Hepfitim Geçenlerde seni düşündüm, oğlunu merak ediyordum, seninle aynı yollardan geçtim, inşallah herşey daha güzel olacak, inanmayı asla bırakma..
Mthn83 sana hep dua ediyorum inanır mısın, oğlunun güzel günlerini gör inşallah kuzum, mükafatın çok büyük olacak, zorlanıyosun seni anlamamız imkansız belki ama çok özel bi annesin..
Daha yazacaklarım vardı...
Buranın bana kattığı çok özel insanlar var senelerimiz geçti birlikte, yanılmıyosam 6 sene..
Bonus Başta sen.. Alınganlıkta uzay olan 2 kişiyiz, en çok sana alınıyorum ama bendeki yerin öyle derinki.. İyiki tanıdım seni... Bi gün başarıcaz bu zayıflama işini, birlikte... Sonra oturup kahvemizi içicez karşılıklı, yürekten inanıyorum... Bizi dibe çekenlere inat...Sonra daha çok gülücez, daha güçlü olucaz..
YENA Naif ablam
@y.o.l.c.u
Hepinizi çok seviyorum...
Hep aklımda hep de unutuyorum yaHadi sizde ölçü alın paylaşmak zorunda değilsiniz
Sizin teşhis ne?Ya sanki bana yanlış bir teşhis gibi geliyor
Çünkü hicbir anormallik yok konuşmaması dışında
Okula başladık bu virüs belası cıktı
Doktor desen aynı şekilde okula başladıktan 1 ay sonra gelin dedi ama okul yok ortada
Rabbim sabırlar versin suanda ihtiyacimiz olan tek sey bu
Tartıdan hemen sonra mezuraHep aklımda hep de unutuyorum ya
evet 1-2 yazı var. Allah büyük.Valla 2 tane göktaşından bahsedildi. Biri 29 da dünyaya çok yakın geçecekmiş. Diğeri çarpabilirmiş. Ortalıkta gezinen hadis ve kehanetler var. Yanlış bilgi diyenlerde var. Çok karışık. 8 mayıs ile ilgili yazılar var
benim de keşke öyle olsaydı. üzüldüm ama ne yapalım artık. ben de bugün azcık leslie yapacaktım güya ama ağrım vardı az. yapmadım. tam 6 gündür hareket yok bendeHalalarımız gene karışmış desene benimkide iftardan sonra geldi çok şükür ,neyseki orucum kırılmadı bende baya şişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?