Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu pazarlar kızlar.gerci pazar geçti gitti ama olsun.ev koşuşturması çocukların gürültüsü iftar sonrası onları aldim sitede yarim saat yürüyüşe ciktik.biraz kendilerine geldiler iyi oldu çocuklara.bugun iftarda bir yudum su içtim.gerisini şimdi içiyorum.dun deli gibi su içerek çok büyük hata yaptım bugün daha rahat midem.

Kafası çok güzel bende bu kafadan istiyorum :))
Halalarımız gene karışmış desene benimkide iftardan sonra geldi çok şükür ,neyseki orucum kırılmadı bende baya şişim

Selam kızlar
Inst. Da incir zeytin kürü var 21 gün. Yarın başlıyor.
Ölçü ve tartı yaptım. İlk turda kilo ve ölçü olarak baya değişim olanlar var. İnşallah banada etki eder.

Evet bugün ki değerlerim. Bakalım ne olacak. Şu popom küçükse. 46–50 beden aralığında giyiniyorum

Eklentiler

• IMG_20200427_132319.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20200427_132331.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200427_104321.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200427-110138.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 31
Ya sanki bana yanlış bir teşhis gibi geliyor
Çünkü hicbir anormallik yok konuşmaması dışında
Okula başladık bu virüs belası cıktı
Doktor desen aynı şekilde okula başladıktan 1 ay sonra gelin dedi ama okul yok ortada
Rabbim sabırlar versin suanda ihtiyacimiz olan tek sey bu

Sizin teşhis ne?
Hep aklımda hep de unutuyorum ya
Tartıdan hemen sonra mezura

evet 1-2 yazı var. Allah büyük.
Halalarımız gene karışmış desene benimkide iftardan sonra geldi çok şükür ,neyseki orucum kırılmadı bende baya şişim
benim de keşke öyle olsaydı. üzüldüm ama ne yapalım artık. ben de bugün azcık leslie yapacaktım güya ama ağrım vardı az. yapmadım. tam 6 gündür hareket yok bende

Başvuru 30 nisana kadar uzatılmış. 7 ile 24 yaş arası öğrencileri kapsıyor. 3 Ay boyunca 440 tl burs veriliyor. Çevremizde faydalanabilecek olanlara ulaştırabiliriz.
15 Mart - 15 Nisan tarih aralığında Covid-19 nedeniyle anne-babasından en az biri işsiz kalan öğrencilere burs olanağı için SON BAŞVURU 24 NİSAN. Çevrenizde bu durumda olan ailelere duyurmanız dileğiyle... https://burs.tog.gen.tr/

Sahur yarım poğaça peynir rafadan yumurta 2 hurma zeytin
İftar
3 yk bulgur pilavı 1 çöp islim kebabı 1 kase cacık 3 dilim patates fırında. 1 tane süüüüütlaç tarçınlı
Suyu yanıma aldım barışıyoruz.
İftardan önce 20 dk lesli 10 dk bölgesel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…