Basen sorunum var canım 170 boyumMthn83 gayet iyi görünüyorsun. Boyun da uzunmuş kilon hiç de fazla değil o zaman.
Ablamda senin vucut tipinde.ustu hiç yok.beli kopacak gibi.ama basenleri var.senin görünüşün gayet iyi boy avantajın var ne güzel.herkes başarıyor.daha doğrusu azmeden sabır gösteren.insallah bizede nasip olurEvet bugün ki değerlerim. Bakalım ne olacak. Şu popom küçükse. 46–50 beden aralığında giyiniyorum
Bemce yürüyüşle halledebilirsin.benim vucüt tipim de seninkinw benziyor. Üst beden 40 42 giyerken alt beden daha büyük.martın başından beri her gün yürüyüş yapıyorum. Bacaklarım baya baya inceldi tarıtıda fark az ama basen bölgemde gözle görülür fark var. Belli bir kiloya gelene kadar da bırakmayı düşünmüyorum.Basen sorunum var canım 170 boyum
Üstüm 38 beden altım 46–50 beden
bizde basen genetik canım. yanda pörtlemi etler olmasa. gençken koşu ve voleybol oynadım 69 kg düştüm beni gören herkes birazda popon gitse dedi. en düşük 40-42 beden giyebildim o da etek.Bemce yürüyüşle halledebilirsin.benim vucüt tipim de seninkinw benziyor. Üst beden 40 42 giyerken alt beden daha büyük.martın başından beri her gün yürüyüş yapıyorum. Bacaklarım baya baya inceldi tarıtıda fark az ama basen bölgemde gözle görülür fark var. Belli bir kiloya gelene kadar da bırakmayı düşünmüyorum.
Ya sanki bana yanlış bir teşhis gibi geliyor
Çünkü hicbir anormallik yok konuşmaması dışında
Okula başladık bu virüs belası cıktı
Doktor desen aynı şekilde okula başladıktan 1 ay sonra gelin dedi ama okul yok ortada
Rabbim sabırlar versin suanda ihtiyacimiz olan tek sey bu
Konuşması da biran önce ilerler inş. Bu süreçten sonra okula gönderemezsen bile yaş gruplarıyla buluşturmaya çalış. Kuzenleriyle falan olabilir. Çok etkili olur gerçekten. Her çocuğun gelişimi farklı gerçekten dil gelişimi de öyle. Merak etme sen çocuğun bir anda açılır. Bizzat yaşadığımızı anlatayım. Ablamın kızı 2 3 yaşında çok çok az kelime konuşuyordu. Bir de gebeliğinde kuzamıkçık geçirmşti zaten dr gebelikte bir sıkıntısı olabilir demişlerdi. Bir de garip şekilde yeğenim el kol hareketleri kullanıyordu hiç konuşamayanlar gibi. Bu bizi daha da korkuttu. Ablam bir de kabullenmek istemedi ilk başta. 4.5 yaşında baktı ki dil gelişiminde ilerleme yok çocuk psijatristine götürdü. Dr. çocuğun tembellik yaptğnı söyledi ve okul önerdi. Bazı basit egzersizler. Balon üfleme dudağını etrafınk çikolata sürüp yalatma sakız çiğneme vb. Bir de anaokuluna da başladı.zar zor iki üç kelimelik cümle kurarken 3 4 ay sonra Ali babanın şarkısını söylüyordu. Biz şok olduk. Ama kelimeler net değildi sonra oblat da düzeldi. Şimdi 3. Sınıfa gidiyor. Çok aşırı konuşuyor ablam artık sus diyor :) çok geveze bir dk susmuyor. Bir de ablamın önceki çocuklarında böyle bir durum yoktu.. Bir de dr ablama ne dediğini anlasan bile anlamazlıktan gel doğru kelimeyi söylemek zorunda kalsın demişti. Uzun uzun yazdm canım.Ya sanki bana yanlış bir teşhis gibi geliyor
Çünkü hicbir anormallik yok konuşmaması dışında
Okula başladık bu virüs belası cıktı
Doktor desen aynı şekilde okula başladıktan 1 ay sonra gelin dedi ama okul yok ortada
Rabbim sabırlar versin suanda ihtiyacimiz olan tek sey bu
Ooo ses geldi
Burada da birileri varmış asma kiliti asacaktım az daha
Kalori hesabı mı yapıyorsun?Günaydın ❤
Menüleri toparlayamadım bi türlü. Umursamıyorumda bana ne iyi geliyosa onu yapmaya çalışıyorum.
Umarım toplanırız en kısa süredeHerkesin evde olduğu pandemi ortamında insan kendine zaman ayıramıyor işler hiç bitmiyor şimdi ramazanda var malum menüler alt üst
sıkma kendini. hayat normal devam edecek. işe başlayacağını biliyordun zaten.Orucu açmaya 15 dk var. Hafif lesli tarzı birşey yaptım. 30 dk sıcakladım ama terlemedim. Dizlerim hala ağrıyor. Salı günü iş var. Öyle yoğun stresim varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?