Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın ❤

Menüleri toparlayamadım bi türlü. Umursamıyorumda bana ne iyi geliyosa onu yapmaya çalışıyorum.

tatlım menüleri toparla hemen. aşırıya kaçma. sakın verdiğin kiloları geri alma. en azından ayarlı ye. dön sen de seviyelere geri.

bazen tartı da şaşırıyor. birkaç defa tartıl. yoksa ödemdir. ama sabah akşam arasında çok fazla bir rakam.

sabah
1 kupa rooibos çayı

öğlen 13.00
3 hurma
ortalama 6-7 adet çiğ badem ve 10 adet çiğ fındık
1 kupa tarçınlı bitki çayı

ara 18.00
10 adet kırmızı dut (tadı azdı)
1 kupa filtre kahve

akşam 19.10
1 servis kaşığı biberli soğanlı kuzu eti kavurma
2 servis kaşığı zeytinyağlı iç baklalı enginar yemeği (2 yk sarımsaklı yoğurt)
1 çatal makarna
domates salatalık

yatana kadar
2 kupa güllü beyaz çay
1 kupa detoks çayı

yatana kadar su 1.75 ya da 2 lt ye yakın olur

sabah ve akşam üzeri toplam 50 dk tempolu yürüyüş

Bende bugün 30 dk yürüdüm regl olduğum için fazla devam edemedim

iki öğün ye sadece. bak vücuda çok iyi geliyor. ne kadar çok öğün yersen vücut o kadar sık yeme istiyor. aralarda da bol bol sıcak içecek ve su. inan miden rahatlar.
Kesinlikle haklısın 2 öğün candır bende o şekilde 103 ten 74 e çok kolay hiç ac kalmadan inmiştim gene yapmak istiyorum inşallah acilen nasip olur kıyafetlerime giremiyorum

günaydın kızlarrr

cuma 83
bugün 82.4
fark -0.6

önceki gün yazmıştım ya yarın tartıya çıkıcam diye. dün sabah işe gitmeden tartıldım. 83.6 ama ödem var belli. dün öğlen hurma, kuruyemiş, su, bitki çayı geçirdim. akşam üzeri eve geldim tartı 83 dün wc ye de çıkmadım. akşam yemeği yedim üstüne ödem için 2 kupa beyaz çay içtim. başım ağırlaşmaya başladı. ödem çayını içmedim vazgeçtim. gece 02.30 gibi yattım. sabah ola hayrola dedim. ama içimde inanç vardı. öğlene kadar bekleyip öyle tartılayım dedim. ama tabi sabredemedim. tartıya çıktım 82.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…