Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pek dikkatli menüler olmuyo ki kuzum

olsun canım. ekmekli, makarnalı, pilavlı da menü var. böyle de kilo veren var porsiyona dikkat ettikten sonra. hem yazınca kendini kontrol ediyorsun.

bonus sen seviyelere devam etmeyecek misin? en azından hep 1. seviye gibi beslen. arada meyve ekle yemekten 20 dk önceye falan. ne dersin?

sabah
2 fincan karanfilli bergamutlu siyah çay

öğlen 13.10
3 acve hurması
1 kupa tarçınlı bitki çayı

20 dk sonra
2 dilim yağsız pastırma
çiğ olarak 5 kaju, 17 kayısı çekirdeği

ara
1 kupa güllü beyaz çay

akşam 19.00
etli türlü yemeği
kuru sebzeli bulgur pilavı
yoğurtlu brokoli salatası
domates soslu acı biber turşusu

az sonra 1 kupa güllü beyaz çay
yatana kadar 2 lt su

akşamüzeri 27 dk leslie

9 gündür falan bir halsizlik var. 9 gündür de spor yapamıyordum. 2 gün işe gittim. 50 şer dk falan yürüdüm. 25 dk 25 dk sabah akşamüzeri o kadar. dün gece tansiyon ölçtüm nabız 46 çıktı. nasıl bitkinim ama. bugün de çok bitkindim. leslie yapacak halim yok. öğleden sonra tansiyon ölçtüm tekrar nabız 51 kolumu kaldıracak halim yok. dedim hareketsizliktendir diye. kalkıp 27 dk falan zorla lesli yaptım. 30 dk sonra nabız ancak 54 olmuştu demek ölçmediğim önceki 7-8 gün de nabız düşüktü. hiç halim yok. nasıl yükselteceğim acaba

Allah allah noldu kız ona öyle atmaktan bıkmış gibi :)) tövbe ya tansiyonluk bi problem mi acaba

İnş canım şimdi ramazanda yaptıklarımdan yiyorum illaki de ramazandan sonrada 2 öğüne devam edicem.

Sanada ayrıca tşk ederim hiç bırakmadın burayı beni ❤

Kızlar ven listedwn çıkmak istyrm.. Ama menü yazmaya çalışacağım. Belki daga kontrollü olurum
takım listesi gibi değil ki buradaki liste. seni huzursuz etmesin. yine de sen bilirsin canım.
Allah allah noldu kız ona öyle atmaktan bıkmış gibi :)) tövbe ya tansiyonluk bi problem mi acaba
tansiyon normal canım. hatta akşamüzeri 11 e 7,5 tu. hergün lesliye devam edeyim bakayım. belki hareketin faydası olur.
İnş canım şimdi ramazanda yaptıklarımdan yiyorum illaki de ramazandan sonrada 2 öğüne devam edicem.

Sanada ayrıca tşk ederim hiç bırakmadın burayı beni ❤
hayırlısı olsun. ama en azından kilo alma canım. bu da çok önemli.

Merhabalar arkadaşlar özledim sizleri, ara ara gelip okudum çıktım. gelemediğim zamanlardada aklımdaydınız fakat gelecek yüzümde yoktu : (

Bende durumlar çok vahim anlatmaya gerek yok sanırsam tahmin edersiniz. dengemi tamamiyle kaybettim. bir aydır evde pijama terlik yaşıyorum, pandemiden dolayı gecemiz le gündüzümüz yer değiştirdi mağlesef. bu süre zarfında herhalde 4, 5 yıldır yapmadığım tüm yemekleri tatlıları yaptım zanedersem ramazanında etkisiyle süreç dahada ağırlaştı hergün yarın farklı olucak denge kuracağım desemde başarılı olamadım ......

Bu sabah tartım bana 118.5 dedi bu halde bile hiçbir kıyafetime giremem herhalde buna bir dur demem lazım. biraz toparlayıp bayrama kadar bir 111 görsem iyi olur tabi yediklerim ve uyku düzensizliğimden dolayı şişkinliğimde vardır.

Bu sabah tartının beni sarsmasıyla ekmeksiz klasik bir kahvaltı yaptım akşama iftarfa 2 dolma ve yogurt yerim diye düşündüm ama iradem sıfırın altında hem dolmaları kacırdım hemde tatlı yedim nasıl olucak hiç bilmiyorum

Tek iyi haber geçen hafta 3 gün yarımşar saat iftardan sonra yürüdüm pazartesi devam etireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…