99.6 geçen hafta
Bu hafta 99.9
Dün sabittim bu gün niye Böyle anlamadım
kızlar buraya her akşam menü yazalım da hareketlensin burası. +90 lar iyice duruldu. herkes menü yazsın. motive oluruz.
Pek dikkatli menüler olmuyo ki kuzum
İşten ayrıldığında kaç kiloydun? İyi kilo verdin son zamanlarda.Bugün liste yapmıycam. Siz gönüllü gelirseniz bende gelirim. Zaten salı iş başı.
Kızlar ven listedwn çıkmak istyrm.. Ama menü yazmaya çalışacağım. Belki daga kontrollü olurum
9 gündür falan bir halsizlik var. 9 gündür de spor yapamıyordum. 2 gün işe gittim. 50 şer dk falan yürüdüm. 25 dk 25 dk sabah akşamüzeri o kadar. dün gece tansiyon ölçtüm nabız 46 çıktı. nasıl bitkinim ama. bugün de çok bitkindim. leslie yapacak halim yok. öğleden sonra tansiyon ölçtüm tekrar nabız 51kolumu kaldıracak halim yok. dedim hareketsizliktendir diye. kalkıp 27 dk falan zorla lesli yaptım. 30 dk sonra nabız ancak 54 olmuştu demek ölçmediğim önceki 7-8 gün de nabız düşüktü. hiç halim yok. nasıl yükselteceğim acaba
olsun canım. ekmekli, makarnalı, pilavlı da menü var. böyle de kilo veren var porsiyona dikkat ettikten sonra. hem yazınca kendini kontrol ediyorsun.
bonus sen seviyelere devam etmeyecek misin? en azından hep 1. seviye gibi beslen. arada meyve ekle yemekten 20 dk önceye falan. ne dersin?
Sanırım 84 dü canım.İşten ayrıldığında kaç kiloydun? İyi kilo verdin son zamanlarda.
takım listesi gibi değil ki buradaki liste. seni huzursuz etmesin. yine de sen bilirsin canım.Kızlar ven listedwn çıkmak istyrm.. Ama menü yazmaya çalışacağım. Belki daga kontrollü olurum
Allah allah noldu kız ona öyle atmaktan bıkmış gibi :)) tövbe ya tansiyonluk bi problem mi acaba
hayırlısı olsun. ama en azından kilo alma canım. bu da çok önemli.İnş canım şimdi ramazanda yaptıklarımdan yiyorum illaki de ramazandan sonrada 2 öğüne devam edicem.
Sanada ayrıca tşk ederim hiç bırakmadın burayı beni ❤
Çok güzel bir fark var canım.her gören inceldiğini söyler motivasyonun artarSanırım 84 dü canım.
Bugün 77.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?