Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende sendenim Asu ramazan bana hic iyi gelmedi

Ilk iş olarak yarindan itibaren tatli yemeyi birakalim, ne dersin?

Dr novzaradan yemek öncesi kür gibi geliyor bana. Diyeti bozanlara kızıyor ya
Ya diyete uyacaksın yada öleceksin. Belki ölmeyeceğim ama içimde birşeyler ölecek. Birkaçgündür sağ dizimde fazla olmak üzere her iki dizimden ses geliyor ve ağrıyor. Dr gitsem yüzüme bile bakmadan kilo ver diyecek.

Nasılsın mefkuş evde misin herşey bir yana benim iş durumumda beni çok üzüyor oooo evdeyim sağlıklıyım diye sevinemiyorum dağıldım resmen ....

Evet dikkat edelim ibreyi aşağı yöne çevirmeliyim. biliyorsun ben hiç bir zaman senin diyet kafasına gelemiyorum. sen dikkat etiğin zaman çok iradeli oluyorsun bu güzel ama listelerine bakıncada sürdürülemez olduğu anlaşılıyor ....

Bayrama biraz daha sağlıklı girebiliriz inşallah öpüyorum :)

Geçmiş olsun inan durumlar aynı ayak bel ağrılarını hiç sorma. korkudan dr. Gidemiyordum şimdi salgın var hepten evdeyiz zaten

Bir hamlanmışım geçen hafta 3 gün yürüdüm her yerim ağrıyor mutfakta ayakta durmakta çok rahatsız ediyor bu kadar kiloyu vücudum taşımıyor doğrusu

canım hergün buraya menü yaz. yaza yaza o menüler düzelecek. çok kilo zarar. hepimizin makul kilo seviyelerine inmemiz şart. lütfen sürekli burada ol. birbirimizi motive edelim.

tatlı zaten en başta çok isterseniz kahvaltı ya da öğle yemeği öncesi 3 küçük hurma ya da 1 kuru incir yiyin. 20 dk sonra da yemeğinizi yeyin. ya da 1 elma vs. samimi söylüyorum yetiyor. yoksa ben de çikolata paketini ya da herhangi bir tatlıyı önüme alınca duramıyorum.
kilo fazla olunca eziyet oluyor insana. 20 kilo versen 98 olursun. o bile fazla. ama en azından hareketlerin daha rahat olur canım.
hadi ışılcım başla hemen. bugünden itibaren başlayın hepiniz

Bu benim kaçıncı 77 görüşüm. Kaçıncı bunalım geçirişim. Her adet dönemim ayrı. Yine bura topladı beni. Bak mideyi de kestirdim ne oldu. Hala diyet hala spor hala su. Tek çare kendinsin
Sanırım eklem arası sıvı ile ilgili sorun var. Baya ses geliyor eşim bile duyuyor

60 olsan süper olur. salı günü işe gittiğinde baktır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…