Geldim canım burdayım, bir üst mesajda durumlarımı yazdım. gecmişe dönük mesajlarına baktım iyi gidiyorsun senin adına Çok sevindim74FRIDA nerelerdesin sen?
Bende sendenim AsuMerhabalar arkadaşlar özledim sizleri, ara ara gelip okudum çıktım. gelemediğim zamanlardada aklımdaydınız fakat gelecek yüzümde yoktu : (
Bende durumlar çok vahim anlatmaya gerek yok sanırsam tahmin edersiniz. dengemi tamamiyle kaybettim. bir aydır evde pijama terlik yaşıyorum, pandemiden dolayı gecemiz le gündüzümüz yer değiştirdi mağlesef. bu süre zarfında herhalde 4, 5 yıldır yapmadığım tüm yemekleri tatlıları yaptım zanedersem ramazanında etkisiyle süreç dahada ağırlaştı hergün yarın farklı olucak denge kuracağım desemde başarılı olamadım ......
Bu sabah tartım bana 118.5 dedi bu halde bile hiçbir kıyafetime giremem herhalde buna bir dur demem lazım. biraz toparlayıp bayrama kadar bir 111 görsem iyi olur tabi yediklerim ve uyku düzensizliğimden dolayı şişkinliğimde vardır.
Bu sabah tartının beni sarsmasıyla ekmeksiz klasik bir kahvaltı yaptım akşama iftarfa 2 dolma ve yogurt yerim diye düşündüm ama iradem sıfırın altında hem dolmaları kacırdım hemde tatlı yedim nasıl olucak hiç bilmiyorum
Tek iyi haber geçen hafta 3 gün yarımşar saat iftardan sonra yürüdüm pazartesi devam etireceğim
Bende sendenim Asuramazan bana hic iyi gelmedi
Ilk iş olarak yarindan itibaren tatli yemeyi birakalim, ne dersin?
Geçmiş olsun inan durumlar aynı ayak bel ağrılarını hiç sorma. korkudan dr. Gidemiyordum şimdi salgın var hepten evdeyiz zatenDr novzaradan yemek öncesi kür gibi geliyor bana. Diyeti bozanlara kızıyor ya
Ya diyete uyacaksın yada öleceksin. Belki ölmeyeceğim ama içimde birşeyler ölecek. Birkaçgündür sağ dizimde fazla olmak üzere her iki dizimden ses geliyor ve ağrıyor. Dr gitsem yüzüme bile bakmadan kilo ver diyecek.
canım hergün buraya menü yaz. yaza yaza o menüler düzelecek. çok kilo zarar. hepimizin makul kilo seviyelerine inmemiz şart. lütfen sürekli burada ol. birbirimizi motive edelim.Merhabalar arkadaşlar özledim sizleri, ara ara gelip okudum çıktım. gelemediğim zamanlardada aklımdaydınız fakat gelecek yüzümde yoktu : (
Bende durumlar çok vahim anlatmaya gerek yok sanırsam tahmin edersiniz. dengemi tamamiyle kaybettim. bir aydır evde pijama terlik yaşıyorum, pandemiden dolayı gecemiz le gündüzümüz yer değiştirdi mağlesef. bu süre zarfında herhalde 4, 5 yıldır yapmadığım tüm yemekleri tatlıları yaptım zanedersem ramazanında etkisiyle süreç dahada ağırlaştı hergün yarın farklı olucak denge kuracağım desemde başarılı olamadım ......
Bu sabah tartım bana 118.5 dedi bu halde bile hiçbir kıyafetime giremem herhalde buna bir dur demem lazım. biraz toparlayıp bayrama kadar bir 111 görsem iyi olur tabi yediklerim ve uyku düzensizliğimden dolayı şişkinliğimde vardır.
Bu sabah tartının beni sarsmasıyla ekmeksiz klasik bir kahvaltı yaptım akşama iftarfa 2 dolma ve yogurt yerim diye düşündüm ama iradem sıfırın altında hem dolmaları kacırdım hemde tatlı yedim nasıl olucak hiç bilmiyorum
Tek iyi haber geçen hafta 3 gün yarımşar saat iftardan sonra yürüdüm pazartesi devam etireceğim
tatlı zaten en baştaBende sendenim Asuramazan bana hic iyi gelmedi
Ilk iş olarak yarindan itibaren tatli yemeyi birakalim, ne dersin?
kilo fazla olunca eziyet oluyor insana. 20 kilo versen 98 olursun. o bile fazla. ama en azından hareketlerin daha rahat olur canım.Geçmiş olsun inan durumlar aynı ayak bel ağrılarını hiç sorma. korkudan dr. Gidemiyordum şimdi salgın var hepten evdeyiz zaten
Bir hamlanmışım geçen hafta 3 gün yürüdüm her yerim ağrıyor mutfakta ayakta durmakta çok rahatsız ediyor bu kadar kiloyu vücudum taşımıyor doğrusu
hadi ışılcım başla hemen. bugünden itibaren başlayın hepinizKızlar günaydın nasılsınız iki kolum çok ağrıyor ellerim uyuşuk çok agrım var acilen kilo vermem gerek bende zaten karpal tünel sendromu vardı kilo alınca iyice nüksetti zayıfladığımda geçmişti halbuki
Evet canım WC sıkıntım var bu hafta birde serbest gün vardı ya o da çarpmış olabilirAk kelebek gülbiş çok artın yok canım oruç bazen kabızlık falan yapıyo öylemi oldun acaba?
Evet canım WC sıkıntım var bu hafta birde serbest gün vardı ya o da çarpmış olabilir
Bu benim kaçıncı 77 görüşüm. Kaçıncı bunalım geçirişim. Her adet dönemim ayrı. Yine bura topladı beni. Bak mideyi de kestirdim ne oldu. Hala diyet hala spor hala su. Tek çare kendinsin
Sanırım eklem arası sıvı ile ilgili sorun var. Baya ses geliyor eşim bile duyuyor
Boş kalırsam. Çok yoğun60 olsan süper olur. salı günü işe gittiğinde baktır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?