Ne sen sor ne ben söyleyeyim. Sen nasılsınBak şimdi yaneydirsin ne alemdesin?
Seni seviyorum ya
niye gelmiyorsun canım. özlettin kendini. kaç kilosun?Ne sen sor ne ben söyleyeyim. Sen nasılsın
Ne sen sor ne ben söyleyeyim. Sen nasılsın
canım hergün buraya menü yaz. yaza yaza o menüler düzelecek. çok kilo zarar. hepimizin makul kilo seviyelerine inmemiz şart. lütfen sürekli burada ol. birbirimizi motive edelim.
tatlı zaten en baştaçok isterseniz kahvaltı ya da öğle yemeği öncesi 3 küçük hurma ya da 1 kuru incir yiyin. 20 dk sonra da yemeğinizi yeyin. ya da 1 elma vs. samimi söylüyorum yetiyor. yoksa ben de çikolata paketini ya da herhangi bir tatlıyı önüme alınca duramıyorum.
kilo fazla olunca eziyet oluyor insana. 20 kilo versen 98 olursun. o bile fazla. ama en azından hareketlerin daha rahat olur canım.
hadi ışılcım başla hemen. bugünden itibaren başlayın hepiniz
Işilcığım şenindemi bozuldu düzenin ve beslenmenKızlar günaydın nasılsınız iki kolum çok ağrıyor ellerim uyuşuk çok agrım var acilen kilo vermem gerek bende zaten karpal tünel sendromu vardı kilo alınca iyice nüksetti zayıfladığımda geçmişti halbuki
Tünaydın sevgi pıtırcığım bu ne güzel çiçeklerGünayyydınnn ❤❤
Mutlu haftasonları
Evdeyken mevsim değişti nisan lalesini erguvanını göremesekte inş mayıs güllerini görebiliriz..
Eki Görüntüle 2628845
canım tatlı yerine hurma, kuru incir, kayısı ye. aralarına cevizle bademle tahinle çok tatmin edici oluyorlar. ya da elma falan gibi düşük glisemik indeksli meyveler yada fit tatlılar gibi. yaparsın. döndüğüne sevindim.Selam, herkes iyidir inşaallah.
112 kusurle doguma girmistim dogumdan sonra 103e kadar inmiştim. Sonra kovit cikti, hastanede yattık. Evde hareketsiz kaldik, aman süt kaçmasin derken 109a ramak kala kendime geldim. 110 gorursem sanki ipin ucu tamamen kaçar gibi korkunç geliyor.. diyet yapamam tabiki ama saglikli beslenme olarak bende katilsam aranıza diye dusunmeye basladim. Tatlidan asla vazgecemiyorum ama oturup bir tepsi yemek yerine buraya yazacak yuzum olsun porsiyon kontrolü saglarim belki. Kısaca döndüm bende buralardayim artık :)
Basıl üye olunurKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.
Canım bende diyet yapmıyorum. Sahurda bazen 1 bazen 2 haşlanmış yumurta yiyorum. Domates salatalık peynir. Ekmek yemem yada dilimlilerden 1 dilim. Sahurda yemeklerden sadece biri. 1 tabak. Salata. Biraz ara verip varsa tatlı. Ödem çayı bazen. Elimde şişeyle su. Çay kahve. Bugün yarın adet olcam ve 1 kg eksik çıktım bu haftaSelam, herkes iyidir inşaallah.
112 kusurle doguma girmistim dogumdan sonra 103e kadar inmiştim. Sonra kovit cikti, hastanede yattık. Evde hareketsiz kaldik, aman süt kaçmasin derken 109a ramak kala kendime geldim. 110 gorursem sanki ipin ucu tamamen kaçar gibi korkunç geliyor.. diyet yapamam tabiki ama saglikli beslenme olarak bende katilsam aranıza diye dusunmeye basladim. Tatlidan asla vazgecemiyorum ama oturup bir tepsi yemek yerine buraya yazacak yuzum olsun porsiyon kontrolü saglarim belki. Kısaca döndüm bende buralardayim artık :)
Hoşgeldin kendini tanıtırmısın adaşımBasıl üye olunur
Boyun kaç. Niye gruplara girmedin orada motivasyon daha yüksek.Düz Hatice70 kilonyeni evli
Boyun kaç. Niye gruplara girmedin orada motivasyon daha yüksek.
Bura daha aileye mahsus gibi. Günlerce gelmesek te sanki dün yazmışmışız gibi kaldığımız yerden devam ederiz
Bir üyelik gerektirmiyor.Basıl üye olunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?