Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım evet artık hergün burda olacağım menülerimi yazayım. çok kötüye gittim mağlesef 98 kilo benim için hayal gibi oldu. geçmişte bir ara 98 görmüştüm inan kendimi manken gibi hisediyordum hareketlerim desen inanılmaz rahatlamıştı evet ben 98 kiloyu yeniden görücem düşünmesi bile çok güzeeeel

Işilcığım şenindemi bozuldu düzenin ve beslenmen eğer öyleyse düzeltelim bak bayram geliyor vallaha ben bu kiloyla karantinadan çıkarsam pijamalarla çıkmam lazım onlarda yıkana yıkana eleri yüzleri dağıldı birde yarısı çamaşır suyu lekesi oldu durum o kadar vahim özlemiştim zaten hadi sende düzenli gel

Günayyydınnn ❤❤

Mutlu haftasonları

Evdeyken mevsim değişti nisan lalesini erguvanını göremesekte inş mayıs güllerini görebiliriz..

Eki Görüntüle 2628845
Tünaydın sevgi pıtırcığım bu ne güzel çiçekler

bu baharda zayıflayamadım bak iyimi neyseki bahanem kuvvetli pikoloğum bozuldu

Selam, herkes iyidir inşaallah.
112 kusurle doguma girmistim dogumdan sonra 103e kadar inmiştim. Sonra kovit cikti, hastanede yattık. Evde hareketsiz kaldik, aman süt kaçmasin derken 109a ramak kala kendime geldim. 110 gorursem sanki ipin ucu tamamen kaçar gibi korkunç geliyor.. diyet yapamam tabiki ama saglikli beslenme olarak bende katilsam aranıza diye dusunmeye basladim. Tatlidan asla vazgecemiyorum ama oturup bir tepsi yemek yerine buraya yazacak yuzum olsun porsiyon kontrolü saglarim belki. Kısaca döndüm bende buralardayim artık :)

canım tatlı yerine hurma, kuru incir, kayısı ye. aralarına cevizle bademle tahinle çok tatmin edici oluyorlar. ya da elma falan gibi düşük glisemik indeksli meyveler yada fit tatlılar gibi. yaparsın. döndüğüne sevindim.

Basıl üye olunur

Canım bende diyet yapmıyorum. Sahurda bazen 1 bazen 2 haşlanmış yumurta yiyorum. Domates salatalık peynir. Ekmek yemem yada dilimlilerden 1 dilim. Sahurda yemeklerden sadece biri. 1 tabak. Salata. Biraz ara verip varsa tatlı. Ödem çayı bazen. Elimde şişeyle su. Çay kahve. Bugün yarın adet olcam ve 1 kg eksik çıktım bu hafta
Ama spor olabilecek şeyler yaptım. Her gün en az 25–30 dk
Basıl üye olunur
Hoşgeldin kendini tanıtırmısın adaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…