Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah uyanınca 2 bardak su+4 kayısı

kahvaltı
1 kibrit kutusu kadar peynir (yani 30gr)
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel, bal veya pekmez
1 dilim kepek ekmek
salata (domates,salatalık,yeşil otlar)

ara
1 su bardağı ayran
5 etiform kepekli bisküvi (mukavvaya benzeyen)
1 meyve
2 kayısı

öğlen
3 yumurta büyüklüğünde et (haşlanmış, ızgara ya da buğulama)
1 çay bardağı yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
1 porrsiyon meyve
salata (yağsız)

ara
ilk aranın aynısı

akşam
10 çorba kaşığı sebze
1 su bardağı yoğurt
1 dilim kepek ekmek
salata

ara
2 meyve

not:
-ben yoğurt, peynir gibişeyleri tam yağlı yiyorum herzaman. çünkü daha lezzetliler.
- ekmeği de ruşeymli ekmek yiyorum

süpersin çok teşekkür ederim
peki bu et olan öğünde etin yerine bana tavsiye edeceğin onun yerine geçecek bir şey tavsiye edermisin

et, ekmek ve meyve yerine koyabileceğin alternatif çok. lazım olursa sorabilirsin

et, ekmek ve meyve yerine koyabileceğin alternatif çok. lazım olursa sorabilirsin

çok teşekkür ederim bu gün bana çok iyi geldin ALLAH razı olsun senden
takıldığım bir şey olduğunda sana yazabilirmiyim
yarın sabah ilk iş aç tartılıyorum ve ALLAHIN izni ile başlıyorum
kızım kokoş anne istiyor

süpersin çok teşekkür ederim
peki bu et olan öğünde etin yerine bana tavsiye edeceğin onun yerine geçecek bir şey tavsiye edermisin

aynı şeyden bahsetmişiz :)
et yerine
1 porsiyon et yerine geçen yiyecekler
1 ymurta büyüklüğünde kırmızı et,köfte, tavuk,hindi,balık
4 çrba kaşığı kurubaklagil (kuru fasulye, nohut,barbunya)
1 yumurta (günde 1den fazla yenmiyor)
5 ortaboy karides,midye
1 kibrit k. beyaz peynir,dil peyniri
yarım kib.k. kaşar,tulum peyniri
1 tavuk baget (derisiz)
1 ince dilim salam

tabiki yazabilirsin. şişman olmak kaderimiz değil. kendimize çekidüzen vermeliyiz. benim hayatım değişti.hepimizin kilo veripmutlu olmamızı istiyorum

hoş bulduk
zayıf günler görecekmiyiz acep gerçekten:Saruboceq:

Görmek zorundayız..:))

not:
-ben yoğurt, peynir gibişeyleri tam yağlı yiyorum herzaman. çünkü daha lezzetliler.
- ekmeği de ruşeymli ekmek yiyorum

Sütü ben yarım yağlı içiyorum,kızımada yarım yağlı alıyorum,oğluma tam yağlı evde çeşit çeşit süt..:))

benide alın aranıza ne olur
dürtülmeye takip edilmeye mativasyona ihtiyacım var
ben 2. bebeğimi 120 kilo ile dünyaya getirdim bebeğim 9 aylım ben 102 ye indim durdum

ne olur ne olur ne olur benide inceltin

HOŞGELDİNNNa.s.

ah bu ben kendimi nerelere atsam saklansam bir yerlerde gizlice ağlasammmmmmmmmafoldumben vücudum mümkün olabilecek en iyi şekilde cevap veriyo rejimime üstelik günde on bardak su da içtiğimden sadece su kaybetmediğimi de biliyorum amma velakin boğazım durmuyor tabi ki bugün yağsız sossuz yoğurtlu makarna yedim bir tabak ama böle dolu dolu bi tabak. napiim dayanamıyorum makarnaya. üşenmedim kalktım yaptım eve erken gelip ay iğreniyorum kendimden yaaa biri beni durdursuuunnnnnnnÇok üzgünüm çoook

hoşbulduk

biri seni durdursun öylemi
peki
dur kızzzzzzzzzzzzzzzz hıııımmlmaz:
yoksa göbeğini bacaklarının üstünde taşırsın

canım, yağsız sossuz da olsa sen o koca bir tabak makarna yemekle 1somun ekmekten fazla yemiş oldun. bence sabırlı ol. madem diyete cevap veren bir bünyen var bence azimle ver kilolarını.

selam
sizdeki kilo çizelgesini kendime nasıl ekleyebilirim
yarın itibari ile ne yapabildiğimi görmek istiyorum

kkda yeni kilo çizelgesinin eklenmesi diye bi bölüm var orda anlatılıyo ben öyle ekledim. urlsini aktaramıyorum yetki ermiyo ama googledan girersen yönlendirir. weight loss diet ticker diye bi sayfa

göbek bacak üstü ha hımmmm:)))))))

canım, yağsız sossuz da olsa sen o koca bir tabak makarna yemekle 1somun ekmekten fazla yemiş oldun. bence sabırlı ol. madem diyete cevap veren bir bünyen var bence azimle ver kilolarını.

ya evet inşallah. bu sefer bırakmamam lazım. kendime sınır koyuyorum 120 kilo olunca bir tabak istediğim gibi makarna yiycem bi kere. ödül olarak. o zamana kadar yokkk. Allah'ım bize yardım et!!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İyi akşamlar güzellerim;

Bir süredir topiğe giremedim;bazı işler için memlekete gidip gelmem gerekti.Buralarda yoktum....

Şöyle bir geçmişe bakmaya çalıştım çok güzel zayıflamış arkadaşlar gördüm.Çooook hoşuma gitti.

Tebrik ediyorum.Darısı başıma diyorum.

Görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…