Onlarıda yiyorum yok bana misin demiyor. İnsulin direnci vardi ya bende bide. İki gundur tatli yapmadım sigara icemeyen oruclu esim gibi kivraniyorum başım dönüyorcanım tatlı yerine hurma, kuru incir, kayısı ye. aralarına cevizle bademle tahinle çok tatmin edici oluyorlar. ya da elma falan gibi düşük glisemik indeksli meyveler yada fit tatlılar gibi. yaparsın. döndüğüne sevindim.
Ailene gelme dermisin?Kötümü gelmesin mi kimse
Onlarıda yiyorum yok bana misin demiyor. İnsulin direnci vardi ya bende bide. İki gundur tatli yapmadım sigara icemeyen oruclu esim gibi kivraniyorum başım dönüyor
hosgeldinDüz Hatice70 kilonyeni evli
Ben mercimek çorbası, bir tane biber dolması ve semiz otu salatası yemeyi düşünüyorumNe yiyecük?
Canım dondurma yokmu?Bugün evde tatlı yok eşim ekmek almaya gidicek tatlıda almaz umarım
Kızlar tatlı bişey yapmaya kalkarlarsa kavga çıkartırım diye düşünüyorum
insallah denicem kontrolu elime almam lazimBüşra yapma kuzum bende de insülin var böyle değilim yedikçe böyle olucaksın yememeye çalış hele şerbetli. Sütünede hep geçicek bebeğe bi faydası yok.
Sütlü tatlı yap yine oldukça meyveleri tüket ama sütle ve yoğurtla tek meyve yeme
Amine Busra
Ben mercimek çorbası, bir tane biber dolması ve semiz otu salatası yemeyi düşünüyorum
Dolmam az evdekilere ilaveten bişey yapmam lazım
Ne yiyecük?
Tavuk corbasi
Patlicanli türlü yemeği yaptim.
Dun havuç kavurmuştum ondan yoğurtlu yaparım
Bir de salata yaparım
Bugün bende havuç ıspanak yaptım nette gördüm bakalımHavuççç mısırlı falan çok severim
Misir koymuyorumda dereotu sarimsakla kavuruyorum zeytinyaginda. Bu sene acayip yogurtlulara düştüm ben her aksam gibi yapıyorumHavuççç mısırlı falan çok severim
Dondurma almışlardı karantinaya girmeden önce ama yediler herhaldeCanım dondurma yokmu?
Muzla yap canım. Muz tahin ceviz veya fındık kakaoDondurma almışlardı karantinaya girmeden önce ama yediler herhalde
Konuştum onlarla artık evde tatlı yapmak yok dışarı yürüyüşe gittiğimiz zaman dondurma alırsınız kendinize dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?