Afiyet olsun, semiz otun yogurtlumuydu ? Bugün aldim ne yapsam karar veremedim :)Benim menümde
13: 30, 2 yumurta haşlama, biraz peynir, 4 adet zeytin tere ve taze nane 4 adet ceviz
( cevizlerim küçüktü bu sefer kötü çıktılar )
18:00 küçük salatalık
Akşam 20:09 Bir kase mercimek çorbası
2 biber dolması, semiz otu salata bir çatal yoğurt
Şimdide çok uzun ara zamandan sonra yeşil çay doğadan ananaslı
İyi tarifmiş yapayım bir araMuzla yap canım. Muz tahin ceviz veya fındık kakao
Sağol canım bu sezon 2 seferdir semiz otu salatası yaptımAfiyet olsun, semiz otun yogurtlumuydu ? Bugün aldim ne yapsam karar veremedim :)
Sagol canim , denerim insSağol canım bu sezon 2 seferdir semiz otu salatası yaptım
Semiz otunu yıkayıp doğruyorum üzerine bir sefer kuru domates koydum ki buna biraz cevizde koyabilirsin ve limonlu yağını tuzunu ilave ettim harika oluyor tavsiye ederim
Bugünde doğradım normal domates az sumak yine yağ ve limon tuz buda güzel olmuştu
İyi tarifmiş yapayım bir ara
Ben iyi durumdayım şu an tatlı isteğim sıkıştırırsa hurmam var onu yerim. kızlara da evde çukulata var onu yersiniz dedim bir çikolatayı ikiye bölüp yiyin didim
Benim menümde
13: 30, 2 yumurta haşlama, biraz peynir, 4 adet zeytin tere ve taze nane 4 adet ceviz
( cevizlerim küçüktü bu sefer kötü çıktılar )
18:00 küçük salatalık
Akşam 20:09 Bir kase mercimek çorbası
2 biber dolması, semiz otu salata bir çatal yoğurt
Şimdide çok uzun ara zamandan sonra yeşil çay doğadan ananaslı
Yemedim canım elimden geldiği kadarda yemeyeceğim yani yesem bile 1, 2 dilim tabagıma alacağımSenin menünü yerim maşallah pek güzel demek hiç ekmek yemedin
Evet demek lazım daha çok bizim adama diyesim geliyoraz yeyinde bi uşşak dutun da deseydin
Evet demek lazım daha çok bizim adama diyesim geliyorama garibim yardımda ediyor bugün o süpürdü ben sildim evi iyi oldu
Afiyet olsun bende yavru ıspanaktan salata seviyorum helim peynirliBende sahurda yumurta yarım dilim çavdar ekmeği. Domates salatalık ceviz 2 çay kaşığı bal
İftar 3 tane içli köfte havuçlu ıspanaklı yoğurtlu salata. Normal salata 1 tane hurma tatlısı.
Henüz spor yapmadım. Suda 2 bardağa yakın
Etkileyen birşey varmı bazı akşamlar?Ben bazı akşam yiyorum baya
Etkileyen birşey varmı bazı akşamlar?
Salı. Belki birsüre gelememSen ne gün başlıyosun?
Salı. Belki birsüre gelemem
Evde günlük tutsan. Hani ağzına attığın kırıntıyı bile yazsan bi tür motivasyon olurmu?Bilmem laf anlatamadığımda genelde yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?