Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

E tanıyoruz işte kaç sene öncede yazdın buraya sen :)

Tuvalet eğitimi çok zor gerçekten canım. Arkadaşım o kadar uğraştı kızı ateşker içinde hastaneye yatrdılar stresten pes etti.hala bezliyor 3 yaşında kızı şimdi. Her çocuk zaten farklı. Senin için de ayrı bir zorluk var. her zorluğun arkasında bir kolaylık da vardr bunu unutma.

Öyle canım kıymetli çişleri
Çişi kakası gelince anlıyorum artık. Wc gitmemek için ağlıyor. Gittiğindede saatlerce bekle istersen.
Yazın nasıl olacak bakalım

Kızlar bir haftadır tartlmyrdm. Biraz önce tartldm şookkklardaym. Yarın tekrar diyete başlıyorum. Geçem cuma 85. 2 şimdi 91.6 fark 6. 4 kilo ohaaa çüşş pesss nasıl oluyor böyle. Rekorlar kitabina geçecem en hızlı kilo alan diyee. 85 direncimi kıramayınca kendimi kilolu kabul ettm ve pes ettm önüme geleni yedim. Artı olması normaldi Ama bu kadar nasıl oluyor anlamış değilim.

giderken tene tene gelirken kilo kilo malesef nasıl bi bünyeyse. belki ödem vardır canım.
bu suyu öneririm gerçekten baya etkiliyor. beni 1 günde 1.5 kilo etkilemişti.

merhaba kızlarrr

ne yemiş olabilirsin ki +6.5 kilo için şok oldum

Bugün evde tatlı yok eşim ekmek almaya gidicek tatlıda almaz umarım

Kızlar tatlı bişey yapmaya kalkarlarsa kavga çıkartırım diye düşünüyorum
Bende kavga cıkartıcak artık tam diyet moduna.giriyorum puhaha tatlı kurabiye yerleri ağrıyor evdekilerin en çokta büyük başın illa onu yap bunu yap valla sinirden tansiyonum oynuyor sonunda bir bakmışsın bende yemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…