Hasibe gibi olucam işte.Akşamları bakarsın olmaz mı ❤
Evde günlük tutsan. Hani ağzına attığın kırıntıyı bile yazsan bi tür motivasyon olurmu?
Sonuçta ne diyecekler ne düşünecekler kaygın olmayacak.
Gerçekten ben zor bi 3 ay geçirdim. Çocuk tuvalete alışmadı. Hala bez kullanıyoruz. Tek umudum bana böyle davranıyor olması. Babaannesiyle belki daha ileri gidecekler.
Bura benim için liman. Beni tanımasanızda bana çok güzel destek oldunuz.
Buranın amacı bu değil mi destek ve motivasyon
Ramazanda oluyor öyle oruçlusunda kolay mıBen bazı akşam yiyorum baya
Tuvalet eğitimi çok zor gerçekten canım. Arkadaşım o kadar uğraştı kızı ateşker içinde hastaneye yatrdılar stresten pes etti.hala bezliyor 3 yaşında kızı şimdi. Her çocuk zaten farklı. Senin için de ayrı bir zorluk var. her zorluğun arkasında bir kolaylık da vardr bunu unutma.Evde günlük tutsan. Hani ağzına attığın kırıntıyı bile yazsan bi tür motivasyon olurmu?
Sonuçta ne diyecekler ne düşünecekler kaygın olmayacak.
Gerçekten ben zor bi 3 ay geçirdim. Çocuk tuvalete alışmadı. Hala bez kullanıyoruz. Tek umudum bana böyle davranıyor olması. Babaannesiyle belki daha ileri gidecekler.
Bura benim için liman. Beni tanımasanızda bana çok güzel destek oldunuz.
Buranın amacı bu değil mi destek ve motivasyon
Öyle canım kıymetli çişleriTuvalet eğitimi çok zor gerçekten canım. Arkadaşım o kadar uğraştı kızı ateşker içinde hastaneye yatrdılar stresten pes etti.hala bezliyor 3 yaşında kızı şimdi. Her çocuk zaten farklı. Senin için de ayrı bir zorluk var. her zorluğun arkasında bir kolaylık da vardr bunu unutma.
niye gelmiyorsun canım. özlettin kendini. kaç kilosun?
Çok şükür iyiyim sadece yeme duzenimi oturtamadim. Bu nedenle buraya yazmaya yüzüm yok kızlar.Hayırdır inşallah bişey mi oldu?
Canım biz de öyleyiz yiyoruz ama burdayız:) olsun sen de gel özletme kendiniÇok şükür iyiyim sadece yeme duzenimi oturtamadim. Bu nedenle buraya yazmaya yüzüm yok kızlar.☹. Arada bakıyorum size.
Teşekkür ederim canım uğrarım tabi kiCanım biz de öyleyiz yiyoruz ama burdayız:) olsun sen de gel özletme kendini
giderken tene tene gelirken kilo kilo malesef nasıl bi bünyeyse. belki ödem vardır canım.Kızlar bir haftadır tartlmyrdm. Biraz önce tartldm şookkklardaym. Yarın tekrar diyete başlıyorum. Geçem cuma 85. 2 şimdi 91.6 fark 6. 4 kilo ohaaa çüşş pesss nasıl oluyor böyle. Rekorlar kitabina geçecem en hızlı kilo alan diyee. 85 direncimi kıramayınca kendimi kilolu kabul ettm ve pes ettm önüme geleni yedim. Artı olması normaldi Ama bu kadar nasıl oluyor anlamış değilim.
ne yemiş olabilirsin ki +6.5 kilo için şok oldumKızlar bir haftadır tartlmyrdm. Biraz önce tartldm şookkklardaym. Yarın tekrar diyete başlıyorum. Geçem cuma 85. 2 şimdi 91.6 fark 6. 4 kilo ohaaa çüşş pesss nasıl oluyor böyle. Rekorlar kitabina geçecem en hızlı kilo alan diyee. 85 direncimi kıramayınca kendimi kilolu kabul ettm ve pes ettm önüme geleni yedim. Artı olması normaldi Ama bu kadar nasıl oluyor anlamış değilim.
bu hafta serbest gün hic tad vermedi yemesem daha iyiydi :)
ev yapimi tavuk dürüm ve dondurma yedim, bidaha dondurma yemiycem karpuz yerim daha iyi
Bende kavga cıkartıcak artık tam diyet moduna.giriyorum puhaha tatlı kurabiye yerleri ağrıyor evdekilerin en çokta büyük başın illa onu yap bunu yap valla sinirden tansiyonum oynuyor sonunda bir bakmışsın bende yemişimBugün evde tatlı yok eşim ekmek almaya gidicek tatlıda almaz umarım
Kızlar tatlı bişey yapmaya kalkarlarsa kavga çıkartırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?