Canim yazlık sadece 1 tane alt parça kaldı bana olan herkes görmekten öğğ olmadan kilo verip diğer kıyafetlerimi giyebilsem süper olacakIşilcığım şenindemi bozuldu düzenin ve beslenmeneğer öyleyse düzeltelim bak bayram geliyor vallaha ben bu kiloyla karantinadan çıkarsam pijamalarla çıkmam lazım onlarda yıkana yıkana eleri yüzleri dağıldı birde yarısı çamaşır suyu lekesi oldu durum o kadar vahim özlemiştim zaten hadi sende düzenli gel
Kimseye birşey denmiyor ki? Herkes gergin. Açlıktan değil sıkıntıdan yiyor onlarda.Bende kavga cıkartıcak artık tam diyet moduna.giriyorum puhaha tatlı kurabiye yerleri ağrıyor evdekilerin en çokta büyük başın illa onu yap bunu yap valla sinirden tansiyonum oynuyor sonunda bir bakmışsın bende yemişim
Bende kavga cıkartıcak artık tam diyet moduna.giriyorum puhaha tatlı kurabiye yerleri ağrıyor evdekilerin en çokta büyük başın illa onu yap bunu yap valla sinirden tansiyonum oynuyor sonunda bir bakmışsın bende yemişim
Senden tarif alayım canim varsatatlı olarak şeker eklemeden sütle incir uyutması yap canım. üstüne tarçın ve ceviz harika oluyor.
Işıl bende yapayım bundanSenden tarif alayım canim varsa
Isilcim ne haber nasılsın??
Aynen evde tatlı yok ama konuşması bitmediBende kavga cıkartıcak artık tam diyet moduna.giriyorum puhaha tatlı kurabiye yerleri ağrıyor evdekilerin en çokta büyük başın illa onu yap bunu yap valla sinirden tansiyonum oynuyor sonunda bir bakmışsın bende yemişim
bende işe gitmiyorum cnm, iş yokNasılsın mefkuş evde misin herşey bir yana benim iş durumumda beni çok üzüyor oooo evdeyim sağlıklıyım diye sevinemiyorum dağıldım resmen ....
Evet dikkat edelim ibreyi aşağı yöne çevirmeliyim. biliyorsun ben hiç bir zaman senin diyet kafasına gelemiyorum. sen dikkat etiğin zaman çok iradeli oluyorsun bu güzel ama listelerine bakıncada sürdürülemez olduğu anlaşılıyor ....
Bayrama biraz daha sağlıklı girebiliriz inşallah öpüyorum :)
Tüm oruç olunca iftarda gözüm dönüyor cnmtatlı zaten en baştaçok isterseniz kahvaltı ya da öğle yemeği öncesi 3 küçük hurma ya da 1 kuru incir yiyin. 20 dk sonra da yemeğinizi yeyin. ya da 1 elma vs. samimi söylüyorum yetiyor. yoksa ben de çikolata paketini ya da herhangi
Sorma şu pandemide bende içime giren aşçıyı çıkartmaya çalışıyorum yeter artık. son 2 yılda yapmadığım yemekleri yaptım iş durumların bir an önce sağlıkla düzelir inşallah, benimkide durdu mağlesef. evde hareketsizlikten sürekli mutfakta ayakta kalmaktan benimde bacaklarım ve belim ağrıyor bu gidişata bir dur demek lazım ...bende işe gitmiyorum cnm, iş yok
Ben ramazanda sigara kahve vs. Olmadigi için servis dışı oluyorum
Hic zaman gecmiyor, bisey yapmak icimden gelmiyor
Sadece mutfakta oyalanmakla zaman geciyor
Benim evdekiler hamurisinden öggg oldularnormal zamanda sık yapmazdim
Orucken, kalktiktan sonra tarif bakmaya basliyorum ikindinden iftara kadar mutfaktayim
Dün, eşim bi süre hamurisi yapma artik dedi
Dayanamadim bugünde ekmek, islak kek yaptim :)))
Benimde eski iradem hic kalmadiki
Bacak kaslarim cok agriyor benimde, gecen bikac gun dayanamadim agri kesici aldim iftar sahurda
Bikac gundurde magnrezyum aliyorum
Buyuk ihtimal hareketsizlikten
Tüm oruç olunca iftarda gözüm dönüyor cnm
Bizim iftar 21.00 civari tr saati 22.00 oluyor
Kendini böyle tutmaya çalışırken evde kek olmasida zor tabii bende irademe yenik düşerdim doğrusuBen sahura kadar uyumuyorum
Normalde saat 12 den sonra bikac dil. Islak kek yerdim
Bugün kendimi tuttum
2 gündür masallahin var cnm cok iyi gidiyorsunSorma şu pandemide bende içime giren aşçıyı çıkartmaya çalışıyorum yeter artık. son 2 yılda yapmadığım yemekleri yaptım iş durumların bir an önce sağlıkla düzelir inşallah, benimkide durdu mağlesef. evde hareketsizlikten sürekli mutfakta ayakta kalmaktan benimde bacaklarım ve belim ağrıyor bu gidişata bir dur demek lazım ...
Umarım başarılı oluruz
Oruç tutuyorsun kolay mı ama ben senin daha güzel listeler yazacağını biliyorum uyku düzenimde bozuldu benim sürekli uyu uyan bir baş ağrısıdır gidiyor2 gündür masallahin var cnm cok iyi gidiyorsun
Darisi bana insallah :)
Her gece yarin yemicem diyorum
Iftarda kendime verdigim bütün sözleri unutuyorum :))
Ramazanda uyku düzeni benim hep böyle oluyor cnmOruç tutuyorsun kolay mı ama ben senin daha güzel listeler yazacağını biliyorum uyku düzenimde bozuldu benim sürekli uyu uyan bir baş ağrısıdır gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?