Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim yazlık sadece 1 tane alt parça kaldı bana olan herkes görmekten öğğ olmadan kilo verip diğer kıyafetlerimi giyebilsem süper olacak

Kimseye birşey denmiyor ki? Herkes gergin. Açlıktan değil sıkıntıdan yiyor onlarda.

tatlı olarak şeker eklemeden sütle incir uyutması yap canım. üstüne tarçın ve ceviz harika oluyor.

sabah
1 kupa beyaz çay

öğlen 13.00
1 dilim ıspanaklı peynirli az yağlı börek (hamuru inceydi)

13.30
1/2 kase siyez lapası (ceviz, bal, kakao, kakao yağı, böğürtlen, süt, chia tohumu, siyez ezmesi, tarçın)

ara
1 kupa filtre kahve

akşam 19.10
1 servis kaşığı etli türlü yemeği
1 yk humus ve çiğ kereviz sapı
3 yk bulgur pilavı
1 dilim sabahki börekten
salata

az sonra 1 kupa beyaz çay içerim. bugün de dayanamadım içtim. ara vermeye çalışıcam.
yatana kadar 2 lt su

akşamüzeri hızlı seriden 25 leslie

bugün ayarlayamadım börek kaçtı

İyi akşamlar menümü yazayım

Kahvaltı: 2 yumurtadan peynirli omlet bir çay kaşığı tereyağı ile
Salatalık, domates, tere 2 adet ceviz

Mağlesef kahvaltım öğleden sonrayı buldu düzenim bozuk dengeyi kurmaya çalışacağım

Akşam : 20:00 bir kase mercimek çorbası, bir tavuk butu küçük fırın , bir servis kaşığı şakşuka

Şimdi çay ile 2 adet hurma

Dün iftar sonrasıda 2 adet hurma yemiştim daha sonra gece 3 dede 4 adet çilek yedim

Aynen evde tatlı yok ama konuşması bitmedi
saat 12 yi bekliyorlar inanır mısın gidip alacaklarmış sokakta yiyin dedim oturup yiyecekleri mekanda yok kapalı....

bende işe gitmiyorum cnm, iş yok
Ben ramazanda sigara kahve vs. Olmadigi için servis dışı oluyorum
Hic zaman gecmiyor, bisey yapmak icimden gelmiyor
Sadece mutfakta oyalanmakla zaman geciyor

Benim evdekiler hamurisinden öggg oldular normal zamanda sık yapmazdim
Orucken, kalktiktan sonra tarif bakmaya basliyorum ikindinden iftara kadar mutfaktayim
Dün, eşim bi süre hamurisi yapma artik dedi
Dayanamadim bugünde ekmek, islak kek yaptim :)))

Benimde eski iradem hic kalmadiki

Bacak kaslarim cok agriyor benimde, gecen bikac gun dayanamadim agri kesici aldim iftar sahurda
Bikac gundurde magnrezyum aliyorum
Buyuk ihtimal hareketsizlikten

Tüm oruç olunca iftarda gözüm dönüyor cnm
Bizim iftar 21.00 civari tr saati 22.00 oluyor

Sorma şu pandemide bende içime giren aşçıyı çıkartmaya çalışıyorum yeter artık. son 2 yılda yapmadığım yemekleri yaptım iş durumların bir an önce sağlıkla düzelir inşallah, benimkide durdu mağlesef. evde hareketsizlikten sürekli mutfakta ayakta kalmaktan benimde bacaklarım ve belim ağrıyor bu gidişata bir dur demek lazım ...

Umarım başarılı oluruz

2 gündür masallahin var cnm cok iyi gidiyorsun
Darisi bana insallah :)

Her gece yarin yemicem diyorum
Iftarda kendime verdigim bütün sözleri unutuyorum :))

2 gündür masallahin var cnm cok iyi gidiyorsun
Darisi bana insallah :)

Her gece yarin yemicem diyorum
Iftarda kendime verdigim bütün sözleri unutuyorum :))
Oruç tutuyorsun kolay mı ama ben senin daha güzel listeler yazacağını biliyorum uyku düzenimde bozuldu benim sürekli uyu uyan bir baş ağrısıdır gidiyor

Oruç tutuyorsun kolay mı ama ben senin daha güzel listeler yazacağını biliyorum uyku düzenimde bozuldu benim sürekli uyu uyan bir baş ağrısıdır gidiyor
Ramazanda uyku düzeni benim hep böyle oluyor cnm
Sabah 6-7 gibi uyuyorum
Bişeyler icmek icin geceleri boş gecirmek istemiyorum :)))
Bide erken kalkinca hic zaman gecmiyor
Neyse 1 haftayi geride biraktik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…