ya evet inşallah. bu sefer bırakmamam lazım. kendime sınır koyuyorum 120 kilo olunca bir tabak istediğim gibi makarna yiycem bi kere. ödül olarak. o zamana kadar yokkk. Allah'ım bize yardım et!!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canımbenide alın aranıza ne olur
dürtülmeye takip edilmeye mativasyona ihtiyacım var
ben 2. bebeğimi 120 kilo ile dünyaya getirdim bebeğim 9 aylım ben 102 ye indim durdum
ne olur ne olur ne olur benide inceltin
maşallah canım daha düşük kilolarda gör inşallahhalleycim canim bende gecen kacamak yaptim sonra noldu naptim diyimmi:) bura girdim bol bol okudum hemen eski azmim geri geldi
kacamak yapiyosun ve o an yapiyosun bunun devamini getirmenin anLami yok bir taneden birsey olmaz ama bi kactaneden kilo alirsin o yüzden syk disini bacim yola devam bak ben bu sabah 104ü gördüm valla inanamadim BEN VE 104 olmak imkansiz gibi biseydi en son ben 2006da 104kiloydum
canım yaşın kaç senin?
28 olcam canım örtmenler gününde sositososito
ama 13 yaşından beri hormonlarımla boğuşuyorum Çok üzgünüm çoook
bu sefer kutulucam mecburen kardeşime söz verdim inşallah bitecek bu sefer :Saruboceq:
sen kaç yaşındasın?:)))
anahtar, bana özelden mesaj yazmışsın. kusura bakma 50 mesajı doldurmadığımdan özel mesaj yazamıyorum. kısaca cevap vermeye çalışayım burdan.
valla ben 28 yaşındayım 13ümden beri hormonlarımla boğuşuyorum yani herkesten fazla kilo almaya müsait bir bünyem var orası doğru ama gittikçe gitti bi yerden sonra. yani etrafındakilere sinirlenip hırsını yemekten alan biri olarak oldukça da iştahlıyımdır ve spor yapmak istemedim hiç bi zaman yiyip yiyip zayıf kalanlar şanslı evet ama benim yediklerim de aşırı oldu hep. bi de kendime güvenim tuhaf bi şekilde tamdı. yani açıkçası aklıma fazla güveniyordum. o yüzden de kilolarını takan diyete spora vs. koşturan biri olarak görünmek istedim. ne büyük ahmaklık!!! sonunda da bu noktaya geldim işte. insan aklıyla bedeniyle bir bütün halbuki...
ama bi yerde dur demek lazım yoksa ipin ucu tutulamaz oluyor ben geçen sene senin kilondaydım bu sene 131 oldum o yüzden aman diyorum bırakmadan inatla devam et bunu bi savaş olarak algıla yani ne gaza getirirse seni işte bi de aç kalınca taktikler bul leblebi ye patates haşla vs. ben bi haftada 136dan 131e düştüm suyu da ihmal etme hergün on bardak su iç kusura bakma bööle sıraladım ardarda:))))
bi de forum acaip faydalı. burdaki insanlara mahcup olmamak için bile tutuyosun kendini. çok acıkınca gir yazıları oku aç herhangi bi sayfayı. insan gaza geliyo kolaylıklar dilerim...
sorma sutem bir kçırdım nerdeyse koca ay devirdim yaptıklarımı hiçe sayarasına yedim ama söz artık bu kadar kçırmıyacağımbilmiyorumkismilehalleycim canim bende gecen kacamak yaptim sonra noldu naptim diyimmi:) bura girdim bol bol okudum hemen eski azmim geri geldi
kacamak yapiyosun ve o an yapiyosun bunun devamini getirmenin anLami yok bir taneden birsey olmaz ama bi kactaneden kilo alirsin o yüzden syk disini bacim yola devam bak ben bu sabah 104ü gördüm valla inanamadim BEN VE 104 olmak imkansiz gibi biseydi en son ben 2006da 104kiloydum
yalnız ben bugün öğle yemeğini kaçırdım şimdi ne yesem diye düşünüyorum aslında geç kaldım çünki 6 dan sonra bişey yemiyorum en fazla 6 30.
günlerdir canım mercimek köftesi çekiyordu öğlen çok az yaptım annemle yedik çok az yağla bol marulla domatesle yedim aslında çok zararlı değil ama ben 4 tane yiyeceğime 8 tane yedim yanında birde ayran içtim yarın hesap günü tartı var yoksa bu kadar düşünmeyeceğim ama
anahtar carnivale öncelikle hoşgeldiniz
burayı sakın bırakmayın bana çok faydası oluyor diğer topikleride geziyorum başarı hikayelerini okuyorum gaza geliyorum bende 6 aydır buradayım 125 kilo ile geldim şu an 114.5 oldum çok şükür ama çok mücadele ediyoum inanki aç geziyorum spor olmadığı için hayatımda çok zor gidiyor .özellikle 2 aydır akşam yemeklerini kaldırdım desem yeridir .mesela sebze yemeği varsa ondan yiyorum bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile yada sadece makarna yiyorum az domatesli cacık salata eşliğinde tavuk çok tüketiyorum salata ile beraber her öğünde unonun bir dilim kepek veya çavdar ekmeğinden yiyorum makarna yoksa tabiii bunları yapmama rağmen çok ağır gidiyor birde yaramaz bir kızım var 11 aylık sabah 7 de ayağa kalkıyorum gece 10a kadar koşturuyorum resmen evin içinde ama spor sayılmıyor tabiii..yaptığım hatalar var tabikide arada gezmeğe gidiyorum hamurişlerini geri çevirmiyorum ... ama tabiii çoğu şeyden vazgeçtim
beeyaz ekmek çok yağlı yemekler börek olduğunda 7 yada 8 dilim yediğim börekten tatlılardan hamurşlerinden kızartmalardan hergün yediğim çikolata dondurmadan hepsinden vazgeçtim yesemde tadımlık yiyorum artık. benimde çocukluğumdan geliyor kilo sorunum gçen sene diyete başladığımda 129 kiloydum üzülmeyin gidiyor bir şeklide bir ay sonra 1 sene olacak doğum yapalı ama en azından artık farkediliyor zayıfladığım
burayı sakın bırakmayın bana çok faydası oluyor diğer topikleride geziyorum başarı hikayelerini okuyorum gaza geliyorum bende 6 aydır buradayım 125 kilo ile geldim şu an 114.5 oldum çok şükür ama çok mücadele ediyoum inanki aç geziyorum spor olmadığı için hayatımda çok zor gidiyor .özellikle 2 aydır akşam yemeklerini kaldırdım desem yeridir .mesela sebze yemeği varsa ondan yiyorum bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile yada sadece makarna yiyorum az domatesli cacık salata eşliğinde tavuk çok tüketiyorum salata ile beraber her öğünde unonun bir dilim kepek veya çavdar ekmeğinden yiyorum makarna yoksa tabiii bunları yapmama rağmen çok ağır gidiyor birde yaramaz bir kızım var 11 aylık sabah 7 de ayağa kalkıyorum gece 10a kadar koşturuyorum resmen evin içinde ama spor sayılmıyor tabiii..yaptığım hatalar var tabikide arada gezmeğe gidiyorum hamurişlerini geri çevirmiyorum ... ama tabiii çoğu şeyden vazgeçtim
beeyaz ekmek çok yağlı yemekler börek olduğunda 7 yada 8 dilim yediğim börekten tatlılardan hamurşlerinden kızartmalardan hergün yediğim çikolata dondurmadan hepsinden vazgeçtim yesemde tadımlık yiyorum artık. benimde çocukluğumdan geliyor kilo sorunum gçen sene diyete başladığımda 129 kiloydum üzülmeyin gidiyor bir şeklide bir ay sonra 1 sene olacak doğum yapalı ama en azından artık farkediliyor zayıfladığım
anahtar hepimiz aynı canım
bende evlendim 11 sene çocuğum olmadı olmadığı için sürekli tedaviler negatif sonuçlar tabiki depresyon kaçınılmaz oldu ve bir sürü panik atak ilaçları kortizonlu iğneler yoksa 85 kiloyla evlenmiştim boyum çok uzun olduğu için 85 de manken gibi oluyorum ki ben 1oo bile olsam razıyım o bile yetiyor .en son beş sene önce 135 kiloydum spora başladığımda aeobik aletli cimnastik sayesinde 104e düşmüştüm herkez bayılıyordu yeter artık zayıflama hastalanacaksın diyorlardı bana yürüyüşe oradan spora sürekli koşturuyordum şimdi çocukla nerede mümkün değil
bu arada allah bağışlasın demişsin yavrunu aminnnnn hepimizinkini inşallah kızım yuvamıza 11 sne sonra doğal yolla geldi çok şükür allah herkeze versin inşallah
seni kutluyorum
başaracaksın başaracağım buna da inanıyorum
hormonlarınla alakalı bir tedavi görüyormusun
hormonlar düzelmeden kilo verme olayı çok zor oluyor
bende ilk iş gibip bir baktıracağım
inan ben hiç bir şey yemedende şişebiliyorum
ALLAH yardımcımız olsun
bak ben yarın tartılıp yazacağım
beni takip et bende senin YOL ARKADAŞIN olayım
carnivale ,yena,hazalım soruma cevap yazdıgınız ıçın tesekkur ederım
anahtar sende hosgeldın aramıza gıttıke cogalıyoruz ve guclenıyoruz
hormonlarla ilgili on seneyi aşkın süredir tedavi görüyordum şimdi ara verdim ben sinirlenince başladım bu diyet olayına biraz da:))) doğum kontrol hapı şişirdi de şişirdi beni çünkü. bu arada spor yaptıkça kendi kendime regl olabilmeye başladım. yani bu sefer kilo vericem zor olsa da inşallah vee sonra bakacağım tedaviye.
ben seni takipteyim arkadaşım. birbirimizin yol arkadaşıyız daima ok:lepi: hangimiz kaçırırsak toparlayalım birbirimizi:) kaydirigubbakcemile inşallah kiloları patır patır verdiğimizi paylaşır, fotolarımızı ekleriz:))) zemuszemus çokkk öptüm canımcım bu yolda dönmek yok :içelim:
(hormonlarla ilgili tsh (guatr), testesteron, hipofiz, böbrek üstü hormonları baktırmanı tavsiye ederim. bir de insülin direnci diye bişi var. ona da baktır derim ben. uzman oliciiim bu konularda maalesef:))))))
hoşbulduk
benimde çocuklktan geliyor
kendimi bildim bileli hep diyetteyim ama 6 sene öncesine kadar 36-38 bedendim ve bu bedeni 6 sene korudum
çok yoğun antidepresanlar 2 hamilelik pc başında 7/24 hareketsiz iş yaşamı beni resmen benden etti
zamanında yapılan şok diyetler çalışma şartlarımın ağır olmasından kaynaklı beslenememe metabolizmamı öyle allak bullak ettiki
en son bir diyetisyenin bana koyduğu tanı 35 yaşında iken metabolizma yaşın 60 dedi
kendimi yırtsamda gram kıpırdamadığım oluyor
ama bu kader değil
ve ben bunu aşacağım
bu düşünce bile beni öyle mutlu ettiki bugün
her birinize çok teşekkür ederim
sizden ricam arada beni yoklayın ne olur
takip edilmeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?