Gelsin menü;
Sabah 7.30
Sade türk kahvesi
1 saat sonra Yesilcay
Kahvalti 10.30
Zeytin salatası 1 kase kadar
1 haşlanmış yumurta
3 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b ekmeği
14.30
1 kase yoğurt
17.30
1 tbk mercimekli pilav
Salata
Yeşilçay
Kiloyla hareket etmek zorlaşıyor 3 5 kilo bike çok farkediyor. Başlayın devamı gelir gerçwkten pes etmeyin. Az az hedefler koyarak başlayın. İlk hedefiniz 93.olsun sonra 89 mesela. Spora başlayın yediklerinizi kontrol edin.Merhaba hanımlar beni de aranıza alın lütfen. 1.58 boyum ve 96 kiloyum70 kiloyla evlendim kim o da hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kiloydu şimdi 2 çocuktan sonra tartılara küstüm. Bazen aman boş ver napim beni seven böyle sevsin diyorum ama artık sevilme sevme boyutunu geçtim çabuk yoruluyorum, kendimi yorgun hissediyorum. Göbüşüm sarktı, aynalara küstüm Şu koronadan beri 92 kiloydum 4 kilo aldım hareketsizlikten sürekli homilimi gırtlak. Ah artık sağlıkla kilo vermek istiyorum.
Ben de 2 gündür 15 dklık yapıyorum bayram sonrası hedef 45 dk.Sabah 15 dk lesli yaptım hızlı tempo sonra bölgesel yaptım 10 dk. Duş kahvaltı araç bekliyorum şimdi
Bedenimiz ince olacak kısa sürede. Geçen gün kızım beni tombik tombik anne diye sevdi şok oldum.Ben bugün diyetime Bismillah dedim..eskisi gibi hergun menümü sporumu yazacağım buraya..sizi seviyorum +90nin kendı tombul,ruhu ince hatunları..
Akşam protein yokmu.Gelsin menü;
Sabah 7.30
Sade türk kahvesi
1 saat sonra Yesilcay
Kahvalti 10.30
Zeytin salatası 1 kase kadar
1 haşlanmış yumurta
3 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b ekmeği
14.30
1 kase yoğurt
17.30
1 tbk mercimekli pilav
Salata
Yeşilçay
Kararlı olduğum zaman açlık hissetmiyorum şükür..sporda yaptım bebiş uyuyunca 20 dakika kadar basit egzersiz şimdilik.Akşam protein yokmu.
Kendini nasıl hissediyorsun. Gün sonunda
hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla gelsin bebişiniz canımgerçi bu saate doğmuştur değil mi?
ISILDURU bebişiiniz doğmuştur şimdi sağlıkla büyütün. Normal mi sezaryan mı oldu? Kardeşin de bebek gibidir.biraz onun nazını da çekin:)
ISILDURU geçip gitti mi inşallah zor süreç. Bebişinizi aldınız mı kucağınıza?
Teşekkürler kızlar çok saolun sağ salim eve geldik oğlumuzu aldık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnnISILDURU canım bebiş nasıl kardeşin nasıl merak ettim?
Teşekkürler kızlar çok saolun sağ salim eve geldik oğlumuzu aldık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn
Harika kendini iyi hissetmene sevindim.Kararlı olduğum zaman açlık hissetmiyorum şükür..sporda yaptım bebiş uyuyunca 20 dakika kadar basit egzersiz şimdilik.
Hoşgeldiniz tabi ki de siz de katılabilirsnzSlm kızlar
Benide araniza alirmisiniz
Bu sabah tartida 87.3 gördüm tam bir kabustu ye ye nereye kadar
Hosbuldum tşk ederim ❤Hoşgeldiniz tabi ki de siz de katılabilirsnz
HoşgeldinHosbuldum tşk ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?