burası benim için önemli. yıkılmadıysam ismini bile bilmediğim kişilerin desteğiyle oldu. valla bende kendi içimde zor bir süreç geçiriyorum. buradan başkada sığınacak çok bi liman olmuyor.
maksat bir arada olmaksa en azından burda çaba gösterenlere destek vermekte birşeydir. ramazan geçtiğinde başka bir toplu hareket yaparızNeden çünkü kendimizi en çirkin halimizde gördük hepimiz aynada. Azmı ağlayarak yazdım buraya onca senede.
Takımlara gittik bişeyler başardık belki ama anlaşılamadık. 52 den 58 e çıkan depresyona giren birileri beni anlayamaz.
Gurur onur hepsi farklı çalıştı bunu bizden başkası anlayamaz anlayamadı hiç.
Gerçek adını bile bilmeden,tuhaf bi hisle seni seviyorum bonusumNeden çünkü kendimizi en çirkin halimizde gördük hepimiz aynada. Azmı ağlayarak yazdım buraya onca senede.
Takımlara gittik bişeyler başardık belki ama anlaşılamadık. 52 den 58 e çıkan depresyona giren birileri beni anlayamaz.
Gurur onur hepsi farklı çalıştı bunu bizden başkası anlayamaz anlayamadı hiç.
Yazıp yarim bıraktığım mesajımı da yollamisim
Benim tek zaafım tatlı,abur cubur..1 hafta
Gerçek adını bile bilmeden,tuhaf bi hisle seni seviyorum bonusumyeşilini sevdigim
burada sonunu getiremedim kaç cümle tamam oldu bilmiyorum. hani sadece yakın geçmiş değil. görmeden kaç yaraya merhem olduk. direk bana söylenmeden. seviyorum kk yı.Yazıp yarim bıraktığım mesajımı da yollamisim
bugün nasılsın?Yazıp yarim bıraktığım mesajımı da yollamisim
Bugün cırcırım:)))bugün nasılsın?
kabız olmaktan iyidir.Bugün cırcırım:)))
Salonla tuvalet arasında mekik dokuyorum:)))
Bağırsaklarım temizleniyor sanırım,ama ben bunun için birşey yapmadım.. regl oldum onunla alakalı olabilir belki.kabız olmaktan iyidir.
yediğinmi dokundu bağırsaklar kendini mi resetliyor?
bende adet olunca oluyorum. ameliyattan sonra öyle oldum.Bağırsaklarım temizleniyor sanırım,ama ben bunun için birşey yapmadım.. regl oldum onunla alakalı olabilir belki.
sanırım en büyük sorunumuz başkaları için yapmamız bu işi. bak sağlık filan defalarca anlatılıyor.Bende buraya geçen sene defalarca motive mesajları yazdım çünkü bizi en iyi biz anlarız..
Yazın pişik olmayı,pantolonların ağ kısmının erimesini,begendigini değil olani almak zorunda kalmanı,bi yerde yemek yerken çekinmek,fantazi üç çamaşırlarına iç geçirmeyi vsss.. daha onlarca..
Kilo verilir yeter ki biz isteyelim
Bonus can ben onları yazarken tamamen kendimize gelmek içindi büyük bir aşk be şevk ile başladık hep beraber ama sonrasın da ben şunu yedim bunu yedim olduğunda her seferinde buradaki herkesin bağlılığana enerjisine samimiyetinden etkilenerek domino taşı gibi etkileniyoruz
Haklısın ben burda 2 yıldır girip çıkıyorum 90 lara sizin kadar eski değilim daha yazmasam iyi olacak buraya herkese tüm hayatında başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?