Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burası benim için önemli. yıkılmadıysam ismini bile bilmediğim kişilerin desteğiyle oldu. valla bende kendi içimde zor bir süreç geçiriyorum. buradan başkada sığınacak çok bi liman olmuyor.

Neden çünkü kendimizi en çirkin halimizde gördük hepimiz aynada. Azmı ağlayarak yazdım buraya onca senede.
Takımlara gittik bişeyler başardık belki ama anlaşılamadık. 52 den 58 e çıkan depresyona giren birileri beni anlayamaz.

Gurur onur hepsi farklı çalıştı bunu bizden başkası anlayamaz anlayamadı hiç.

maksat bir arada olmaksa en azından burda çaba gösterenlere destek vermekte birşeydir. ramazan geçtiğinde başka bir toplu hareket yaparız

Motivesi düşen gelmeyebilir tabiki niye kötü etkilensin takımlar zaten disiplinli.

Bende 6.takımdayım aktif listede değilim haliyle tamamen kopmamak için uğraşıyorum.

Zamanında motive için yarış yaptım.
Dedimki uğramayanları katmıycam falan. Amacım daha çok uğramasını sağlamakken azcık sitem ettim diye bütün dostluğu bırakıp gidenler vardı.

Benim tek zaafım tatlı,abur cubur..1 hafta
Gerçek adını bile bilmeden,tuhaf bi hisle seni seviyorum bonusum yeşilini sevdigim

Bende buraya geçen sene defalarca motive mesajları yazdım çünkü bizi en iyi biz anlarız..
Yazın pişik olmayı,pantolonların ağ kısmının erimesini,begendigini değil olani almak zorunda kalmanı,bi yerde yemek yerken çekinmek,fantazi üç çamaşırlarına iç geçirmeyi vsss.. daha onlarca..
Kilo verilir yeter ki biz isteyelim

sanırım en büyük sorunumuz başkaları için yapmamız bu işi. bak sağlık filan defalarca anlatılıyor.
sana kızlarını dedim. akan sular durdu. ben oğlum iin bıçak altına yattım. senelerdir görmediğim kilolardayım. ama mutlu değilim fiziksel görüntümden. sanki sihirli değnekle ajda pekkan olacağımı sandım.

Merhabalar
Ramazan gitti gidiyor, regli savuşturdum, o kadaaaarrrr fazla yedimki herşeyden artık yemekten sıkıldım.. Yarın başlıyorum sizinle, burda olacağım inşallah..
Bonus Var mısın benle yeni bir başlangıca
Sen ara öğünlü listenle çok güzel kilo vermiştin bence ona dönmelisin ramazan sonu

Bonus can ben onları yazarken tamamen kendimize gelmek içindi büyük bir aşk be şevk ile başladık hep beraber ama sonrasın da ben şunu yedim bunu yedim olduğunda her seferinde buradaki herkesin bağlılığana enerjisine samimiyetinden etkilenerek domino taşı gibi etkileniyoruz
Haklısın ben burda 2 yıldır girip çıkıyorum 90 lara sizin kadar eski değilim daha yazmasam iyi olacak buraya herkese tüm hayatında başarılar

Yazma demedim ki gülbe olurmu öyle şey sadece buda bizim elimizde değildi bu süreçte demek istedim. Eski yeni bi ilgisi yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…