Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım eski olmakla ne ilgisi var. Ben eskiyim ama o kadar yakın ve samimi hissetmiyorum bazen. Misafir gibiyim bazen de buralar tapulu malım gibi geliyor. Sadece süreç herkesi farklı etkiledi.

evet seviyeleri istediğimiz gibi devam ettiremedik gülbecim. ama ben 2 öğünü oturttum. böyle de kilo veriyorum. zaten çok şükür kronik hastalığım da yok. motiven düşmesin. bak ben etkilenmiyorum. takımıma da gidiyorum buraya da geliyorum. menümü yazıyorum. sen de öyle yap.
Bağırsaklarım temizleniyor sanırım,ama ben bunun için birşey yapmadım.. regl oldum onunla alakalı olabilir belki.
ben regl olduğumda tam tersi kabız olurum
biliyoruz güzelim iyi niyetle yazdın. sorun yok. bonus da durumu anlatmak için yazmış okudum. lütfen takılmayın, moralinizi bozmayın. herkes kendi yöntemiyle devam etsin. önemli olan kilo vermek.

Kızlar ben eskiden bi konu takip ediyordum. Baya kişi de memnun du. Ama bi türlü yapamadım. Bide siz bakın belki ilginizi çeker
Buda ramazan için olan

arkadaşlar hangi yöntemle kilo verirseniz verin lütfen menü yazın. bu hem kendimiz hem de birbirimiz için motivasyonu sağlıyor. hem menülerden ve tariflerden örnek alabiliriz.
takımda da kaçamak yapan var. listede olsun olmasın çok ekmek yiyen, makarna pilav yiyen, tatlı yiyen vs. ama ben takılmıyorum. okuyup geçiyorum. zaten diyetten kopan menü yazmıyor. kilo vermek isteyen ve kilosunu korumak isteyen yazıyor. kendi menüme odaklanıyorum. çünkü herkesin sabrı ayrı, vücudu ayrı, vücut tepkisi, metabolizma hızı, varsa sağlık sorunları ayrı. yaş da etkili. kendime uygun olana bakıyorum, onu buluyorum. benim için önemli olan o.

ne o canım?

Kac yaşındasın fulyacim

biliyorsunuz ben seviyelere çok güzel başladım. ama sonradan sekteye uğradı. bırakmadım devam ettim. ama iki defa regl döneminde ve tabi sıkıntıdan kaçaklarım oldu. regl döneminde artı oldum ama sonra baktım hemen aynı kiloya döndüm. çünkü seviyelere aykırı yedim ama abartı yemedim. kaçak yedim ama ayarlı yedim. en son 2 hafta süren tansiyon düşüklüğü modumu düşürdü. şimdi 2 öğün devam ediyorum. kilo da veriyorum. ama seviyelerden de kalbim kopmadı. belli olmaz hurmayla ve sonra da 3. seviyede tek öğünle de devam edebilirim. zaman gösterecek. tansiyon hala düşük seyrediyor çünkü

Birinin diyetisyen programı. Çok faydasını görenler oldu. Fikir olur dedim.
Bi arkadaşım var. Kk da tanıştım. O 5+5 diyetiyle güzel kilo verdi. Sıkılmamak adına daldan dala geçiş tarzı güzel olabilir. Hepimiz farklıyız dediğin gibi

baktım şöyle bir listelere. ben 2 öğünle iyiyim. ara öğün olayları yemekten koparamıyor insanı maalesef.

niye aslında çok güzel gidiyordun. 2 öğüne geri dön. bak benim menülerime.
Hayat düzenim değişti adapte olmakta zorlanı yorum. Bide adet olunca işler iyice arap saçı oldu. Bazen kendimi buzdolabına kitlemek istiyorum. Buna rağmen yalan yanlışta olsa spor yapıyorum.

Hayat düzenim değişti adapte olmakta zorlanı yorum. Bide adet olunca işler iyice arap saçı oldu. Bazen kendimi buzdolabına kitlemek istiyorum. Buna rağmen yalan yanlışta olsa spor yapıyorum.

bu tür durumlarda en tatmin edici ve hem karnı hem beyni doyurucu öğünler, proteinli sebzeli salatalı yoğurtlu kuruyemişli öğünlerdir. tatlı niyetine de hurma, kayısı, kuru incir. arasına ceviz, badem vs. tahinli kuruyemiş de iyi geliyor. karbonhidrat olarak bulgur. dukan tost vs.

Yarın yıkanırsam normale dönerim

kendimi hiç bu kadar aç. gözlü, doymaz hissettiğim bi dönem olmadı
sürekli yapayım yiyeyim o lezzeti sonuna kadar yaşayayım derdindeyim
hamur işleri ile aram olmamasına rağmen değişik şeyler deneyip sürekli birşey atıştırma derdindeyim
bu sefer yemicem, yeter yediğim diyorum ama 1-2 saat sürüyor bu kararım

şu an reglim ama hiç bir regl dönemindede bu denli yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…