Tatlım eski olmakla ne ilgisi var. Ben eskiyim ama o kadar yakın ve samimi hissetmiyorum bazen. Misafir gibiyim bazen de buralar tapulu malım gibi geliyor. Sadece süreç herkesi farklı etkiledi.@Bonus can ben onları yazarken tamamen kendimize gelmek içindi büyük bir aşk be şevk ile başladık hep beraber ama sonrasın da ben şunu yedim bunu yedim olduğunda her seferinde buradaki herkesin bağlılığana enerjisine samimiyetinden etkilenerek domino taşı gibi etkileniyoruz
Haklısın ben burda 2 yıldır girip çıkıyorum 90 lara sizin kadar eski değilim daha yazmasam iyi olacak buraya herkese tüm hayatında başarılar
evet seviyeleri istediğimiz gibi devam ettiremedik gülbecim. ama ben 2 öğünü oturttum. böyle de kilo veriyorum. zaten çok şükür kronik hastalığım da yok. motiven düşmesin. bak ben etkilenmiyorum. takımıma da gidiyorum buraya da geliyorum. menümü yazıyorum. sen de öyle yap.Kızlar ilk seviyelere başladığımız da herkeste bir sevinç vardı gelmek istiyordum çok ama şu an ben şunu yedim ben bunu yerim buraya gelince motivem çok düşüyor ciddenböyle olmaması lazım dimi ama yazık her birimizin bedenine cidden ben buraya geldiğimde yedim şiştim kaçmak yaptım arada yedim cümlelerini her okuduğum da garip oluyorum cidden toparlanın artık
ben regl olduğumda tam tersi kabız olurumBağırsaklarım temizleniyor sanırım,ama ben bunun için birşey yapmadım.. regl oldum onunla alakalı olabilir belki.
biliyoruz güzelim iyi niyetle yazdın. sorun yok. bonus da durumu anlatmak için yazmış okudum. lütfen takılmayın, moralinizi bozmayın. herkes kendi yöntemiyle devam etsin. önemli olan kilo vermek.@Bonus can ben onları yazarken tamamen kendimize gelmek içindi büyük bir aşk be şevk ile başladık hep beraber ama sonrasın da ben şunu yedim bunu yedim olduğunda her seferinde buradaki herkesin bağlılığana enerjisine samimiyetinden etkilenerek domino taşı gibi etkileniyoruz
Haklısın ben burda 2 yıldır girip çıkıyorum 90 lara sizin kadar eski değilim daha yazmasam iyi olacak buraya herkese tüm hayatında başarılar
Kızlar ben eskiden bi konu takip ediyordum. Baya kişi de memnun du. Ama bi türlü yapamadım. Bide siz bakın belki ilginizi çeker
Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın!
Sevgili arkadaşlarım :16: Bu güne kadar bu siteden çok faydalandım. Başkalarının üzüntülerine üzülüp,mutluluklarına sevinen altın kalpli insanlar var burada. Herkesin sorunlarına çözüm arayan,bulan,sorulara yılmadan cevap veren iyi yürekli arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum :54...www.kadinlarkulubu.com
Kac yaşındasın fulyacimarkadaşlar hangi yöntemle kilo verirseniz verin lütfen menü yazın. bu hem kendimiz hem de birbirimiz için motivasyonu sağlıyor. hem menülerden ve tariflerden örnek alabiliriz.
takımda da kaçamak yapan var. listede olsun olmasın çok ekmek yiyen, makarna pilav yiyen, tatlı yiyen vs. ama ben takılmıyorum. okuyup geçiyorum. zaten diyetten kopan menü yazmıyor. kilo vermek isteyen ve kilosunu korumak isteyen yazıyor. kendi menüme odaklanıyorum. çünkü herkesin sabrı ayrı, vücudu ayrı, vücut tepkisi, metabolizma hızı, varsa sağlık sorunları ayrı. yaş da etkili. kendime uygun olana bakıyorum, onu buluyorum. benim için önemli olan o.
Kac yaşındasın fulyacim
Birinin diyetisyen programı. Çok faydasını görenler oldu. Fikir olur dedim.
ne o canım?
Birinin diyetisyen programı. Çok faydasını görenler oldu. Fikir olur dedim.
Bi arkadaşım var. Kk da tanıştım. O 5+5 diyetiyle güzel kilo verdi. Sıkılmamak adına daldan dala geçiş tarzı güzel olabilir. Hepimiz farklıyız dediğin gibi
Sen adapte olmuşun olamayanlar için. Ben bu ara toplayamıyorum kendimi.
baktım şöyle bir listelere. ben 2 öğünle iyiyim. ara öğün olayları yemekten koparamıyor insanı maalesef.
Sen adapte olmuşun olamayanlar için. Ben bu ara toplayamıyorum kendimi.
Hayat düzenim değişti adapte olmakta zorlanı yorum. Bide adet olunca işler iyice arap saçı oldu. Bazen kendimi buzdolabına kitlemek istiyorum. Buna rağmen yalan yanlışta olsa spor yapıyorum.niye aslında çok güzel gidiyordun. 2 öğüne geri dön. bak benim menülerime.
Hayat düzenim değişti adapte olmakta zorlanı yorum. Bide adet olunca işler iyice arap saçı oldu. Bazen kendimi buzdolabına kitlemek istiyorum. Buna rağmen yalan yanlışta olsa spor yapıyorum.
Yarın yıkanırsam normale dönerimbu tür durumlarda en tatmin edici ve hem karnı hem beyni doyurucu öğünler, proteinli sebzeli salatalı yoğurtlu kuruyemişli öğünlerdir. tatlı niyetine de hurma, kayısı, kuru incir. arasına ceviz, badem vs. tahinli kuruyemiş de iyi geliyor. karbonhidrat olarak bulgur. dukan tost vs.
Hormonal değişimlergerçi ben de regl dönemimde fena oluyorum. çok araştırdım ama bilimsel nedenini bulamadım. neden iştah açılır ve tatlı isteği artar
Hormonal değişimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?