Hayatımızın kısıtlanmasından kaynaklı bence.kendimi hiç bu kadar aç. gözlü, doymaz hissettiğim bi dönem olmadı
sürekli yapayım yiyeyim o lezzeti sonuna kadar yaşayayım derdindeyim
hamur işleri ile aram olmamasına rağmen değişik şeyler deneyip sürekli birşey atıştırma derdindeyim
bu sefer yemicem, yeter yediğim diyorum ama 1-2 saat sürüyor bu kararım
şu an reglim ama hiç bir regl dönemindede bu denli yemedim
Bende sorun beyinde..karin açlığı doyurulur..obezlerin beyni ac.Olay tamamen ağızda mideye gitmesi çok birşey ifade etmiyor
o aç olan yeri bi bulsam gözüne sokcam yediklerimiBende sorun beyinde..karin açlığı doyurulur..obezlerin beyni ac.
kendimi hiç bu kadar aç. gözlü, doymaz hissettiğim bi dönem olmadı
sürekli yapayım yiyeyim o lezzeti sonuna kadar yaşayayım derdindeyim
hamur işleri ile aram olmamasına rağmen değişik şeyler deneyip sürekli birşey atıştırma derdindeyim
bu sefer yemicem, yeter yediğim diyorum ama 1-2 saat sürüyor bu kararım
şu an reglim ama hiç bir regl dönemindede bu denli yemedim
Kızlar bende aynıyım bu kisitlama mahvetti beni bugün 3ten sonra krize girip cikolata yedim bi o mutlu ediyor beni
Kendime nasıl çeki düzen vermeliyim lütfen bi yol gösterin çok çabuk acikiyorum
Canım tatlı isteği hepimizin sorunu malesef..Ben şöyle dizginliyorum diyette iken;Kızlar bende aynıyım bu kisitlama mahvetti beni bugün 3ten sonra krize girip cikolata yedim bi o mutlu ediyor beni
Sık ara öğünlü içinde çikolata olan bi diyet bak istersen. Seni mutlu eden şeyi biliyorsun sonuçtaKızlar bende aynıyım bu kisitlama mahvetti beni bugün 3ten sonra krize girip cikolata yedim bi o mutlu ediyor beni
Hayirli olsun ışılcim Allah anali babali büyütsün
Teşekkürler canım
74 lüyüm canım.
Yaşlarımız yakin canım bende 42 oldum
baktım şöyle bir listelere. ben 2 öğünle iyiyim. ara öğün olayları yemekten koparamıyor insanı maalesef.
gerçi ben de regl dönemimde fena oluyorum. çok araştırdım ama bilimsel nedenini bulamadım. neden iştah açılır ve tatlı isteği artar
Ben çok üzüldüm mesela şuan çok bedbahtim 92 olmuşumVücutta demir azalması ve kan kaybı yapıyor bence
bence salma, frenle. yoksa çok üzülürsün
Ben çok üzüldüm mesela şuan çok bedbahtim 92 olmuşum
Nasıl gidiyor zorluyor mu?Gelsin menü
7.30 türk kahvesi
11.00 kahvalti
Zeytin salatası
1 dilim tb ekm.
Çay
14.00
1 bardak süt
1 küçük muz
18.00
Fırında tavuk 3 parca
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?