Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayatımızın kısıtlanmasından kaynaklı bence.
Özgür ruhlarız biz

bence salma, frenle. yoksa çok üzülürsün

Kızlar bende aynıyım bu kisitlama mahvetti beni bugün 3ten sonra krize girip cikolata yedim bi o mutlu ediyor beni
Kendime nasıl çeki düzen vermeliyim lütfen bi yol gösterin çok çabuk acikiyorum

basit karbonhidrat tüketmeyeceksin canım ve sık sık yemeyeceksin. formülü bu. açlık hissettiğinde su iç, sıcak birşeyler iç. yudum yudum ama. ağır ağır. hareket et. hafif de olsa spor yap. kan şekerin düzene giriyor.
orucum. bir saat öncesi açlık hissettim. kalkıp 30 dk hızlı seriden leslie yaptım. açlık hissim gitti

Kızlar bende aynıyım bu kisitlama mahvetti beni bugün 3ten sonra krize girip cikolata yedim bi o mutlu ediyor beni
Canım tatlı isteği hepimizin sorunu malesef..Ben şöyle dizginliyorum diyette iken;
-gün kurusu kayısı
-kakaoya bulanmış muz
-rendelenmis elma+tarcın gibi
Bol su,maden suyu tüket..miden sis olsun,tok olduğunu sansin

Sık ara öğünlü içinde çikolata olan bi diyet bak istersen. Seni mutlu eden şeyi biliyorsun sonuçta

Hayirli olsun ışılcim Allah anali babali büyütsün
Teşekkürler canım
74 lüyüm canım.
Yaşlarımız yakin canım bende 42 oldum
baktım şöyle bir listelere. ben 2 öğünle iyiyim. ara öğün olayları yemekten koparamıyor insanı maalesef.
gerçi ben de regl dönemimde fena oluyorum. çok araştırdım ama bilimsel nedenini bulamadım. neden iştah açılır ve tatlı isteği artar
Vücutta demir azalması ve kan kaybı yapıyor bence
bence salma, frenle. yoksa çok üzülürsün
Ben çok üzüldüm mesela şuan çok bedbahtim 92 olmuşum

sahur 01.25
9 erik
2 minik yenidünya

saat 01.50
1 yumurtadan soğanlı, az kavurmalı, baharatlı omlet
domates salatalık

iftar 20.20
1 servis kaşığı antep kebabı (4 küçük köfte-patlıcan-domates-biber)
1 servis kaşığı yumurtalı ıspanak kavurma (1/2 yumurtadan az)
1 yk humus
1 yk taze börülce salatası
salata

az sonra yeşil çay içerim.
sahurla birlikte yatana kadar 2 lt ye yakın su içerim.

akşamüzeri 30 dk hızlı seriden leslie yaptım.

Menüm

Sahur yok

Iftar
Bugdayli unsuz yogurt corbasi
Kabak yemegi
Yogurt salata

Normalde kan grubu yasaklari suan yok ama dikkat edebildigim kadar dikkat edicem yasaklara ben A grubuyum cogu sey ya yask ya nötr cokda yapilabilecek bisey degil karaciger temizliginden sonra devam edebilecegimi sanmiyorim bi süre seviye 8 i yapip birakirim sanirim ama 2 ögüne devam ekmek sadece kahvaltida seklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…