Tatlı isteklerim zorluyor canimNasıl gidiyor zorluyor mu?
Bide tek ögüne gectim.ben, 1 hurmayi yesem ne yemesem ne, agzimin tadini bozmaya degmez
İyi geceler ❤
Kendimizi ne kadar kısıtlanmış hisediyoruz, hele hele şehir dışına çıkamayacağımızı bilmek ne fena sanki pandemi olmasaydı tatile gidebilecektik....
Hergün sahile gidemiyorduk ama istediğimiz zaman sahilde yürüyebileceğimizi bilmek de yetiyormuş demek
Sagolasin cnmNassın mefkuş? Kafan nasıl iyi mi :)
Sagolasin cnm
Idare ederim :))
yasaklarin cogu kalkti ,devam edenler de var ama gevsetildi,mesela disarda 2 kisiden fazla olmak yasakti( ayri evlerden) 4 e cikti.2 aile bi araya gelebilir evlerde ama 3.cüsü yasakOrtam nasıl mefkuş? Normalleşme durumunuz falan?
him bide alisveris ve toplu tasimada maske zorunlulugu devam ediyor
haziranda kalkacak deniyor ama bakalim, ya bide doktorlar maskenin bi ise yaramadigini hatta zararli oldugunu söylüyorlar uzun süre kullaninca ,bilemiyorum Allahim akil sagligimizi kaybetmeden bi an önce kurtarsin bizi insallahO baya uzun süre devam edicek ya
Mumu yazmis zaten cnm maske zorunlulugu var, onun disinda hemen hemen her yer acildiOrtam nasıl mefkuş? Normalleşme durumunuz falan?
Sen nerdeydin cnmhaziranda kalkacak deniyor ama bakalim, ya bide doktorlar maskenin bi ise yaramadigini hatta zararli oldugunu söylüyorlar uzun süre kullaninca ,bilemiyorum Allahim akil sagligimizi kaybetmeden bi an önce kurtarsin bizi insallah
Hamburga 20 km deyim canim,11.ayda tasindik buraya öncesinde hamburgdaydim :) sorduugnu hatirlamiyorum :)Sen nerdeydin cnm
Önceden sorduysam kusura bakma, unuttum
Yukari kisimda kalıyormuşunuz :)Hamburga 20 km deyim canim,11.ayda tasindik buraya öncesinde hamburgdaydim :) sorduugnu hatirlamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?