Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın bana yardımcı olursanız sevinirim tam 1 ay önce spora başladım ama tartıda eksilme yok eşimde ben spora başlayınca sen zayiflarsin da ben yapamaz mıyım deyip oda başladı ben hiç kilo veremezken kendisi 6 kilo verdi sürekli benimle uğraşıyor aramızda kaç kilo var bak nasıl fit oldum gibi kelimeler söylüyor sinirim bozuluyor ben kendimi biraz anlatayım yaş 33,80 kilo 3 çocuk annesiyim en küçüğüm 2 yaşında sütten kesecem doğumlarım sezeryan ile oldu,birde bacaklarıma bastırınca içeri giriyor onu da komşum fark etti bu ödem Dr git dedi ama malum sartlar dolayı gidemiyorum bu arada eşimden çok az yemek yiyorum hatta sahura bile kalmıyorum ben nasıl ödem atabilirim sizce

günde 2 kupa yesil cay ve ödem sularini deneyebilirsiniz ( mesela 1 litre suyun icine 1 gece önceden maydonoz nane tarcin karanfil ve limon) , ayrica cok cok az yiyorsaniz vücud kendini kitliyor olabilir,önemli olan az yemek degil dengeli ve düzgün beslenmek,vücudu ac birakmaktan ziyade ona gerekli besinleri verip doymak önemli olan

Teşekkürler ederim bunu deneyim insallh biraz şişim iner

sahur 01.40
3 hurma
1/2 kupa kabuk tarçın çayı

iftar 20.20
1/2 deniz levrek
4 yk kısır
4-5 yk deniz börülcesi
1 yk taze börülce salatası
biraz domates salatalık

az sonra yeşil çay içerim.
sahurla birlikte yatana kadar 2 lt ye yakın su içerim.

toplamda 20+20= 40 dk yürüyüş

Sabah uyanınca Limonlu ılık su

Kahvaltı peynir zeytin domates bi dilim tb ekmeği

Öğlen
Et sote bol acılı Bi dilim tb bi bardak ayran

Ara yarim elma 2ceviz

18:00 bi küçük tabak bulgurla sarılmış yaprak sarma 4kasik yoğurt

Spor 1saat yürüyüş
Şu 2lt yatana kadar 2.5 lt olur inş

Açım bi sade soda icecegim

olur mu hiç öyle şey. ben herkesten bekliyorum ama ISILDURU başlayacaktı 92 olmuşum diyordu. ondan yazdım öyle. başlasın artık diye
Benide etiket yaparmisin?biraz kendime güvenim gelsin 9lu kilolari gormek istemiyorum
Senelerce 6li 7li kilolarda gittim geldim bu sene 80 üzerine çıktım çok üzülüyorum bu kisitlama mahvetti beni yürüyüş çok seviyordum işten gelirken yürürdüm işten çıktım kilo almaya başladım

tabi ki yaparım kız Allah iyiliğini versin kurtulalım şu kilolardan

Dolaşım bozukluğu olabilir bi dr görünmeden ödem söktürücülere girişme. Eşinle kendini kıyaslama. Onlar kastan ibaret biz tarifi olmayan uçsuz bucaksız deniziz.
Neler yiyorsun anlat bakalım
Gelsin menü
Kahvaltı yapamadım kizimla sokağa çıkcaz diye :))
11.00
Kahve maden suyu

15.00
Muz

18.00
1 kase mercimek çorbası
Tavuk sote 1 küçük tabak
Büyük bardak ayran
Kızlar harika gidiyorsunuz. Maşallah alalım sizlere. Yaza harika bi giriş yapacaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…