Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım, dr.a kibar bir şekilde daha önce bunlarda bi sorunu vardı arkadaşımın, benzer sorunları yaşıyoruz falan dersin. tabi ki taleb edersin de işte soru sorar gibi, bunlara mı bakılmalı hocam vs... :))) en şirin halinle:))) ama baktır hepsine mutlaka ihmal etme ok ben özel hastaneye gittim ama her hastane yapar bunları dahiliye ve endokrinoloji servislerine gitmen lazım. ben uzmanlığı dahiliye ve endokrinoloji üstüne çift uzmanlık yapmış bi doktor bulmuştum. haberini bekliyorum. (sonuçlarını) CADIARZU öperim:)) (pcosu da unutma. yumurtalıklarında kist varsa zor olur kilo vermen. bunun için de jinekoloji servisine başvurmak lazım canım)

Son düzenleme:

derinnn, 135ten 104e düştün öyle miii:)))) ohaoldumsmile sen benim KAHRAMANIMSIN o zaman. :lepi: nasıl başardın biraz anlatır mısın?? böle bişiin mümkün olduğunu bilmek bile harika bişiiikaydirigubbakcemile5 tebrik ederimmmm canım darısı benim başıma:Saruboceq: sana da daha aşağılara inmek nasip olur inşallah. bebeişin için de tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün:ecrin_bebek::)))) inşallah ben de bigün evlenip çocuk sahibi olabilirim hayırlısıyla. hep evlenmek istemiyorum ben diyorum ama ööle çok çocuk istiyorum ki aslında, anlatamam mafoldumben herşeyin hayırlısı tabi...

bırakmak yok evet burada hep beraber zayıflayacağız . dediğin gibi hep yalnış yeme düzeninden bu hallere geldik hepimiz

öncelikle benim yapımda vardı zaten aile olarak boylu poslu insanlarız...birde eşim kayserili, kv sürekli hamurişi mantı börek yapar onlara bişey olmaz ben şiştikce şiştim.öncelikle misafir haber verdiği zaman ikramları yapardım daha onlar gelmeden hepsinden 3er 5er yerdim vazgeçtiklerimi anlatıyorum canım. o olay kalktı hayatımdan yani yapsamda hemen bitecek şekilde çok az misafire göre yapıyorum. kalsa bile dağıtıyorum anneme kv ye evde olsa durmam yerim çünki eşimde 70 kilo çok iştahsız yemezen büyük etken ikram olayı oldu zaten ...snra biz çok yağlı yemek yapardık sebzeden çok zeytin yağı olurdu yemeklerde artık yağ yok su var yemekte çok az yağlı yemek yapıyorıum .allahtan eşimde ısrar etmiyor yağlı yemek diye...sonra kızartmalardan vazgeçtim köfteyi kızartırdım balığı tavuğu hep kızartırdım şimdi ya fırında yada ızgara yiyoruz kızartma ayda bir kez oda patates kızartması ...beyaz ekmek 5 senedir yok hayatımda hep kepek ekmeği unonun ve bol spor o zaman utanıyordum spora gitmeye ama zayıfladıkça çok hoşuma gitmeye başladı utancımda ortadan kalktı üşeniyordum spora gitmeye hep telkin ediyordum kendimi zayıflayacaksn anne olacaksın yürü koş diyordum.sabahın 7 sinde yürüyüşe gitmek işkenceydi uykuya aşırı düşkünüm ama hep evlat sahibi olabilmek için çok uğraştım drlar zayıflayacaksın diyordu hep fasa fisoymuş 112 de hamile kaldım ama çok spor yaptığım için etkili olmuştur tabiiii boyumda çok uzun olduğu için kimse inanmıyordu 135 kilo olduğuma zaten senelerce tartıya çıkmamıştım korkuyordum çıktığımda 135 kiloydum tabiii önce dijital baskül aldım kendime ... ama tabiii ben bıraktığım an geri alıyorum hemen hoppp 10 kilo geliveriyor neyse kızım ağlıyor uykusu geldi çok uzun benim hikayem aralarda bozuyorum bir iki kilo alıyorum sonra tartı günü cuma diyerek dikkat ediyorum hemen veriyorum burasınında çok etkisi oldu inşallah hep beraber vereceğiz bu yağları patır patır eriyecekler inşallah inşallah birgün evlenir ve çocuk sahibi olursun sende benimde hayatta iki dileğim vardı tabii önce sağlık sonra evlat ve zayıf olmak inşallah 10 kilo verdiğim zaman çok rahatlayacağım..

çok iyi vermişşin maşşallah bozmadan devam

çok iyiymiş ya. bieyerde duymuştum. kilosu çok fazla olanlara en iyi spor salon kondüsyonu diyerdu. ondan ilgimi çekti.

evet canım yağlardan gidiyor bir günlük program 2 sat sürüyor içinde evde yapılabilecek hareketlerde var özel yerlei inceltmek için özel hareketle öğrendim bir ara burayada yazacağım.

günaydın hanımlar
günlerden sonra ilk kez bende sabah bir dilim kepek ekmegi 7 zeytin birer domate ve salatalıkla
kahvaltı yaptım
uzun süredir tartılmıyorum
almışımdır büyük ihtimal
çünkü bi kaç arkadaş her gün birimize toplanıp mamalar yapıp yiyoruz

tartılmıyorum hiç
tartılmayıda düşünmüyorum
kendimi iyi hisettigim bir zaman çıkıp gelicem
özleyin beni Şeniz

günaydın
28/05/2010
ben bu sabah ALLAH ın izni iel başlıyorum
secerem
boy :1,70 cm
kg :100,70 gr

dua edin kızlar

mrb citol arada ugra mamalar yapıp yıyor musunuz :mymeka: cok ayıp lmaz:arkadaslarına degıl bıze takıl canım

anahtarcıgım basladın demek hayırlı olsun neredeyse aynı kılodayız bırbıımızı takıp edelım olur mu bozmamıza ızın vermıyelım

teşekkür ederim
çok sevinirim vallaha
bu sabah yürüyüşe gitmek için saati 06,00 ya kurdum benim zilli bebek saat05,30 uyandı gidemedim

günaydın şekerler

dünki mercimek köfteleri yaktı beni akşam yemeğinide yemedim cacık karpuzla geçiştirdim ama yinede faydasız ben bu metabolizmanın......dün 114.5 görmüştüm çok sevinmiştim bugün yine 115 neyse önümüzdeki hafta leslieyede başlıyorum .birde haftanı üç günü kv evde o evde olduğu günlerde yürüyüşe gideceğim kv arayı iyi tutmam lazım çocuğa baksınde yürüyüşe çıkayım.

anahtar hadi hayırlı olsun yeşil çayınıda ihmal etme ben birgün içiyorum ertesi gün unutuyorum aslında iki bardak içiyorum aklıma gelirse

citol bizi çok bekletme bırak artık mamaları

anahtar hadi hayırlı olsun yeşil çayınıda ihmal etme ben birgün içiyorum ertesi gün unutuyorum aslında iki bardak içiyorum aklıma gelirse

citol bizi çok bekletme bırak artık mamaları

teşekkür ederim canım

olacak olacak iyi olacak inş.:teytey::teytey:

bu gün sabah az yağlı süt içtim
kahvaltıda
peynir kepek ekmek domates salata yedim

sebze olarak bu gün az yağlı ıspanak pişireceğim
bebeişim için dün pişirdiğim sebze çobam var yağ katmamıştım ondan yiyebilirim
meyve yoğurt ve salata ile günü bitirmeyi düşünüyorum

günaydin kizlar

mrb derin :) nasilsin görüyorum seni asagda

ben 1kilo vermisim gecen cumadancoook mutluyummm

Günaydın millet...

Herkes güzel sonuçlar almıştır umarım...

çok güzel canım
günaydin kizlar

mrb derin :) nasilsin görüyorum seni asagda

ben 1kilo vermisim gecen cumadancoook mutluyummm
iyiyim canım sen nasılsın kızıma çorba yapıyordum sayfa açık kalmış
günaydin kizlar nasilsiniz bende gecen cumadan bu yana 1,4 vermisim

günaydın baravo beni geçtin yani tebrikler ben iki haftadır 115te takılı kaldım yine aslında çok dikkat ediyorum ama nie böyle anlamadım dün 114ü görmüştüm aslında ufacık kaçamağı bile affetmiyor vallahi

hayırlı cumalar,ooo egedeniz gördüm seni.ne haber fıstık ne zamandır yoksun
bu aralar bende fazla giremiyorum.dün balkonlar için demirci ve mermerci geldi.kırıp döktüler.her yer inşaat pisliği..allhın yardımıyla altından kalkarım inşallah.
kilo verenleri kutluyorum.yeni gelenler hoşgeldi sefalar getirdi.

APPLEARZU .............101,1..............................101,9........................
bsbirkin....................95...............................??
Bonus.................. .90,5 .............................??
egedeniz03.................90.3..........................91,1 .............................
qusel......................102,9..........................?
Derin......................115............................aynı...............................
elifsevde....................113...............................111,6 ......................1.4
Gelincik.....................90................................?
halley......................110.5.............................111.3
Nur1835 ..................67 .................................??
pregant.....................76 ..............................75.............................1
sutem ......................105,7............................104,7 .........................1
seferan.....................139.5 .............................?
Seçil00.......................84,4...........................?
tursari......................85.5 ...................................?
tebessum77.................87..............................85.6 ............................1.4
YENA........................89 ...............................aynı ...............................
yasafat ....................110.4.....................110....................................0.4
Yağmurgözlü................107 .................................?
zeynep957 .................95.8..........................93.5...............................2.3
zalimi........................85............................?

Son düzenleme:
1.lerimiz :hooray:

zeynep957...........2.3

2.lerimiz :teytey:

elifsevde..........1.4
tebessum77.........1.4
sutem..............1
sutem..............1

haftanın nazarlıgı
yasafat............0.4

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…