hadi bakalım olsada olacak olmasada olcakkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
hormonlarla ilgili tsh (guatr), testesteron, hipofiz, böbrek üstü hormonları baktırmanı tavsiye ederim. bir de insülin direnci diye bişi var. ona da baktır derim ben. uzman oliciiim bu konularda maalesef
bhastanede hangi hastane bölümü bakıyordu bunlara
birde bu dediklerini ben talep edebiliyormuyum dr.dan
yoksa dr.un kendi konsiltasyon insafınamı kalıyor
anahtar hepimiz aynı canım
bende evlendim 11 sene çocuğum olmadı olmadığı için sürekli tedaviler negatif sonuçlar tabiki depresyon kaçınılmaz oldu ve bir sürü panik atak ilaçları kortizonlu iğneler yoksa 85 kiloyla evlenmiştim boyum çok uzun olduğu için 85 de manken gibi oluyorum ki ben 1oo bile olsam razıyım o bile yetiyor .en son beş sene önce 135 kiloydum spora başladığımda aeobik aletli cimnastik sayesinde 104e düşmüştüm herkez bayılıyordu yeter artık zayıflama hastalanacaksın diyorlardı bana yürüyüşe oradan spora sürekli koşturuyordum şimdi çocukla nerede mümkün değil
bu arada allah bağışlasın demişsin yavrunu aminnnnn hepimizinkini inşallah kızım yuvamıza 11 sne sonra doğal yolla geldi çok şükür allah herkeze versin inşallah
bırakmak yok evet burada hep beraber zayıflayacağız . dediğin gibi hep yalnış yeme düzeninden bu hallere geldik hepimizhoşbulduk canımcım. bırakmak yok söz:))))))) desteğin için çokkk teşekkürler canım a.s. vazgeçişlerimiz hepimizin var. hele de çocukluktan yeme alışkanlıkalrı yanlış olunca((( ama sabrımız hepimize başarı olarak döner inşallah:)))))
derinnn, 135ten 104e düştün öyle miii:)))) ohaoldumsmile sen benim KAHRAMANIMSIN o zaman. :lepi: nasıl başardın biraz anlatır mısın?? böle bişiin mümkün olduğunu bilmek bile harika bişiiikaydirigubbakcemile5 tebrik ederimmmm canım darısı benim başıma:Saruboceq: sana da daha aşağılara inmek nasip olur inşallah. bebeişin için de tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün:ecrin_bebek::)))) inşallah ben de bigün evlenip çocuk sahibi olabilirim hayırlısıyla. hep evlenmek istemiyorum ben diyorum ama ööle çok çocuk istiyorum ki aslında, anlatamam mafoldumben herşeyin hayırlısı tabi...
kızlarrr nasılsınız bakalımm
pregant süper olmuşsun canım ya hiç alakan yok eskiyle mükemmelsin tek kelimeyle tebrik ve takdir alıyorum seni çokda güzel yazmışsın hayatımmm
bu arada bizde kocişle 2 hafta önce başladık diete ben 6.5 kg vermişim bilee çok mutluyum gerçi devede kulak kalıyo ama olsun olcak inşallah zamanla dimi hanımlar?
çok iyiymiş ya. bieyerde duymuştum. kilosu çok fazla olanlara en iyi spor salon kondüsyonu diyerdu. ondan ilgimi çekti.
mrb citol arada ugra mamalar yapıp yıyor musunuz :mymeka: cok ayıplmaz:arkadaslarına degıl bıze takıl canım
anahtarcıgım basladın demek hayırlı olsun neredeyse aynı kılodayız bırbıımızı takıp edelım olur mu bozmamıza ızın vermıyelım
anahtar hadi hayırlı olsun yeşil çayınıda ihmal etme ben birgün içiyorum ertesi gün unutuyorum aslında iki bardak içiyorum aklıma gelirse
citol bizi çok bekletme bırak artık mamaları
çok güzel canımteşekkür ederim canım
olacak olacak iyi olacak inş.:teytey::teytey:
bu gün sabah az yağlı süt içtim
kahvaltıda
peynir kepek ekmek domates salata yedim
sebze olarak bu gün az yağlı ıspanak pişireceğim
bebeişim için dün pişirdiğim sebze çobam var yağ katmamıştım ondan yiyebilirim
meyve yoğurt ve salata ile günü bitirmeyi düşünüyorum
iyiyim canım sen nasılsın kızıma çorba yapıyordum sayfa açık kalmışgünaydin kizlar
mrb derin :) nasilsin görüyorum seni asagda
ben 1kilo vermisim gecen cumadancoook mutluyummm
günaydin kizlar nasilsiniz bende gecen cumadan bu yana 1,4 vermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?