Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Harika bir fikir
Ve menülere lütfen yorum yazalım
Sonuçta bilgimiz var motivasyon yok
Belki bizde aşka geliriz dimi

3gundur diyet yapıyorum bende 3gun önce 87.3 gördüm tartida hayatimda gördüğüm en yüksek kilo
Biseyler yapalım Bonus
Pek fazla bir bilgim yok ama gecen gün gruplarda karsilikli yarışmalarını okudum bizde yapabilirmiyiz

Menü yaz günlük ve spor yapmaya çalış. Leslie güzel kilo verdiryor bir dene istersen

2 gündür gözümü açamıyorum vücut çok bitkin. Dün menü yazacaktım. Alıntı yaptım. Anca alıntıları sabah yazabildim. Dünkü menü
Sahur yok
İftarda 2 yk çorba (küçük çorbayı döktü)
1 servis kaşığı bulgur pilavı haşlanmış tavuk eti bir bardak sulanmış kola
2 tane tatlı en küçüğünden. Su 2–3 bardak.
Yine uyuya kaldım ne spor ne su

Az kalmış doğuma sağlıkla kucağına al canım. Merak etme emzirirken gider kilolar. Kaç kolsun şimdi kaçla başlamıltın??
Amin canım insAllah ay insAllah ya emzirme dönemini avantaja çevirenlerden olurum insAllah 84le başlamıştım sabah tartıldım 90.5 çıktım canım 6.5 kg almışım 8-8.5 kiloyla tamamlayabilirim insAllah

Tamda bundan bahsetmek istiyordum çok yaşa
sizde olurmu bilmyorum. binde bir eve temizlikçi alırım. o temizlik yaparken aşka gelirim. hatta bende yapardım bunu kadın niye geldiki derim. birinin motivasyonu hatta eksiği bize destek olabilir. ben daha iyisini yapablirim hissi yada bunu bende yaparım ne olacak ki hissi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…