Harika bir fikirKeyfim yok iki gündür giremedim pek.
Dün hep aklımdaydı diğer topiklerde etiket yapıyor arkadaşlar hergün herkesi toplamak adına iyi oluyor.
Mesele kk ya girmiş ama bildirim görmemiş konuya girmemiş etiket sayesinde geliyor.
Burda hiç yapmadık isteyen zaten sorunsuz geliyo diye ama bundan sonra günlük etiket yapıcam.
İnş faydası olur.
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
nisan34
Ak kelebek
Pembe Lotus
Kilo yazma yediklerini yaz yada menülere yorum ekle ama buralarda ol.Dün regl dönemim bitti
Yeniden oruca başladım
güncel kilomu bu hafta yazmak istemiyorum
Zira çok mutsuzum
3gundur diyet yapıyorum bende 3gun önce 87.3 gördüm tartida hayatimda gördüğüm en yüksek kilo
Menü yaz günlük ve spor yapmaya çalış. Leslie güzel kilo verdiryor bir dene istersen3gundur diyet yapıyorum bende 3gun önce 87.3 gördüm tartida hayatimda gördüğüm en yüksek kilo
Biseyler yapalımBonus
Pek fazla bir bilgim yok ama gecen gün gruplarda karsilikli yarışmalarını okudum bizde yapabilirmiyiz
Hayırla gel inşallahSlmlarr kızlar bayadir gelemiyorum buraya nasıl gidiyor diyetle araniz benimde tekrar diyet moduna geçmeme az kaldı sanki
insAllah canmHayırla gel inşallah
Tamda bundan bahsetmek istiyordum çok yaşaKızlar motivasyonu düşük olanlar diyet koçluğu yapsa diğerlerine. Birilerini birilerine zimmetlesek?
Az kalmış doğuma sağlıkla kucağına al canım. Merak etme emzirirken gider kilolar. Kaç kolsun şimdi kaçla başlamıltın??Slmlarr kızlar bayadir gelemiyorum buraya nasıl gidiyor diyetle araniz benimde tekrar diyet moduna geçmeme az kaldı sanki☺
Amin canım insAllahAz kalmış doğuma sağlıkla kucağına al canım. Merak etme emzirirken gider kilolar. Kaç kolsun şimdi kaçla başlamıltın??
sizde olurmu bilmyorum. binde bir eve temizlikçi alırım. o temizlik yaparken aşka gelirim. hatta bende yapardım bunu kadın niye geldiki derim. birinin motivasyonu hatta eksiği bize destek olabilir. ben daha iyisini yapablirim hissi yada bunu bende yaparım ne olacak ki hissi...Tamda bundan bahsetmek istiyordum çok yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?