elifsevde 1,4 kg verdi 2,4 degil citolcum
günaydın hanımlar
günlerden sonra ilk kez bende sabah bir dilim kepek ekmegi 7 zeytin birer domate ve salatalıkla
kahvaltı yaptım
uzun süredir tartılmıyorum
almışımdır büyük ihtimal
çünkü bi kaç arkadaş her gün birimize toplanıp mamalar yapıp yiyoruz
tartılmıyorum hiç
tartılmayıda düşünmüyorum
kendimi iyi hisettigim bir zaman çıkıp gelicem
özleyin beni Şeniz
hadi bakalım umarım zorlanmadan verirsingünaydın
28/05/2010
ben bu sabah ALLAH ın izni iel başlıyorum
secerem
boy :1,70 cm
kg :100,70 gr
dua edin kızlar
hayırlı cumalar,ooo egedeniz gördüm seni.ne haber fıstık ne zamandır yoksun
bu aralar bende fazla giremiyorum.dün balkonlar için demirci ve mermerci geldi.kırıp döktüler.her yer inşaat pisliği..allhın yardımıyla altından kalkarım inşallah.
kilo verenleri kutluyorum.yeni gelenler hoşgeldi sefalar getirdi.
1.lerimiz :hooray:
zeynep957...........2.3
2.lerimiz :teytey:
elifsevde..........1.4
tebessum77.........1.4
sutem..............1
sutem..............1
haftanın nazarlıgı
yasafat............0.4
bi birinci olamadim ya
derin valla dün bende cok az bisey kacirdim oda ney yagsiz kisir yagsiz patates salatasi az biseyde yogurtlu makarna ama diger ikisi vardi biraz hemen 400 gr fazla gösterdi yoksa daha az olcaktim ben tartimi sakladim bundan sonra her gün degil haftada bir tartilacam
28 olcam canım örtmenler gününde sositososito
ama 13 yaşından beri hormonlarımla boğuşuyorum Çok üzgünüm çoook
bu sefer kutulucam mecburen kardeşime söz verdim inşallah bitecek bu sefer :Saruboceq:
sen kaç yaşındasın?:)))
anahtar, bana özelden mesaj yazmışsın. kusura bakma 50 mesajı doldurmadığımdan özel mesaj yazamıyorum. kısaca cevap vermeye çalışayım burdan.
valla ben 28 yaşındayım 13ümden beri hormonlarımla boğuşuyorum yani herkesten fazla kilo almaya müsait bir bünyem var orası doğru ama gittikçe gitti bi yerden sonra. yani etrafındakilere sinirlenip hırsını yemekten alan biri olarak oldukça da iştahlıyımdır ve spor yapmak istemedim hiç bi zaman yiyip yiyip zayıf kalanlar şanslı evet ama benim yediklerim de aşırı oldu hep. bi de kendime güvenim tuhaf bi şekilde tamdı. yani açıkçası aklıma fazla güveniyordum. o yüzden de kilolarını takan diyete spora vs. koşturan biri olarak görünmek istedim. ne büyük ahmaklık!!! sonunda da bu noktaya geldim işte. insan aklıyla bedeniyle bir bütün halbuki...
ama bi yerde dur demek lazım yoksa ipin ucu tutulamaz oluyor ben geçen sene senin kilondaydım bu sene 131 oldum o yüzden aman diyorum bırakmadan inatla devam et bunu bi savaş olarak algıla yani ne gaza getirirse seni işte bi de aç kalınca taktikler bul leblebi ye patates haşla vs. ben bi haftada 136dan 131e düştüm suyu da ihmal etme hergün on bardak su iç kusura bakma bööle sıraladım ardarda:))))
bi de forum acaip faydalı. burdaki insanlara mahcup olmamak için bile tutuyosun kendini. çok acıkınca gir yazıları oku aç herhangi bi sayfayı. insan gaza geliyo kolaylıklar dilerim...
çok iyi vermişşin maşşallah bozmadan devam
evet canım yağlardan gidiyor bir günlük program 2 sat sürüyor içinde evde yapılabilecek hareketlerde var özel yerlei inceltmek için özel hareketle öğrendim bir ara burayada yazacağım.
günaydın
28/05/2010
ben bu sabah ALLAH ın izni iel başlıyorum
secerem
boy :1,70 cm
kg :100,70 gr
dua edin kızlar
ay yaz canım yaz. banada basen eritmek için bişiy yazarmısın
arkadaslar bir sorum olacak.
hergunmu tartiliyorsunuz yoksa haftada 1 mi? ve neden?
BEN DE 27YİM canım. kendine güvenmen çok güzel bişey. demek ki sağlam bir karakterin var. bence pes etmeden zayıflayabilirsin.
teşekkür ederim canım
olacak olacak iyi olacak inş.:teytey::teytey:
bu gün sabah az yağlı süt içtim
kahvaltıda
peynir kepek ekmek domates salata yedim
sebze olarak bu gün az yağlı ıspanak pişireceğim
bebeişim için dün pişirdiğim sebze çobam var yağ katmamıştım ondan yiyebilirim
meyve yoğurt ve salata ile günü bitirmeyi düşünüyorum
olsun kilo vermişsin ya önemli olanda o zaten canım hiçbirşey kaçırmaya gelmiyor ama tutamıyorız kendimizi ben işte dün öğlen kaçırdım hemen 500 gr fazla çıktım .bi birinci olamadim ya
derin valla dün bende cok az bisey kacirdim oda ney yagsiz kisir yagsiz patates salatasi az biseyde yogurtlu makarna ama diger ikisi vardi biraz hemen 400 gr fazla gösterdi yoksa daha az olcaktim ben tartimi sakladim bundan sonra her gün degil haftada bir tartilacam
bende her gün tartiliyorum ama bugünden itibaren her cuma sabahi tartilacam moralim bozuluyor bazen aslinda bazende iyi oluyor az fazla ciksam hemen kendimi topluyorum ama cok yalnis aslinda bazen daha fazla su atiyor vucut biz kilo verdik saniyoruz bende dayanan haftada tartilsin her gün 200 gram az cikmaktansa haftada 1 kilo az görsek bence daha mutlu oluruz
hayırlı cumalar,ooo egedeniz gördüm seni.ne haber fıstık ne zamandır yoksun
bu aralar bende fazla giremiyorum.dün balkonlar için demirci ve mermerci geldi.kırıp döktüler.her yer inşaat pisliği..allhın yardımıyla altından kalkarım inşallah.
kilo verenleri kutluyorum.yeni gelenler hoşgeldi sefalar getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?