Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bi birinci olamadim ya

derin valla dün bende cok az bisey kacirdim oda ney yagsiz kisir yagsiz patates salatasi az biseyde yogurtlu makarna ama diger ikisi vardi biraz hemen 400 gr fazla gösterdi yoksa daha az olcaktim ben tartimi sakladim bundan sonra her gün degil haftada bir tartilacam

dön artık yeterince özlettin kendini mamalrı bırakta gel

günaydın
28/05/2010
ben bu sabah ALLAH ın izni iel başlıyorum
secerem
boy :1,70 cm
kg :100,70 gr

dua edin kızlar
hadi bakalım umarım zorlanmadan verirsin

allah kolaylık versin ablam inşaat işi zor valla
çok iyi hatta süper kilo vermişşin kutlarım:lepi:
1.lerimiz :hooray:

zeynep957...........2.3

2.lerimiz :teytey:

elifsevde..........1.4
tebessum77.........1.4
sutem..............1
sutem..............1

haftanın nazarlıgı
yasafat............0.4

tüm kilo verenleri tebrik ederim citol emeğine sağlık

hadi bakalım inşallah birincide olursun ama maları kaçırmalmaz:

BEN DE 27YİM canım. kendine güvenmen çok güzel bişey. demek ki sağlam bir karakterin var. bence pes etmeden zayıflayabilirsin.

ay yaz canım yaz. banada basen eritmek için bişiy yazarmısın

spor salonunda yaptığım hareketler bir çoğu evdede bir pet şişeyi ağırlık olarak kullanarak yapılabilir diye paylaşmak istedim

*20 dakika bisiklet

*5 dakika steper (merdiven çıkma aleti)

*20 dakka yürüme bandı

*alette 90 mekik

*yerde aykaları koltuğa kaldırarak 90 yarımmekik

*sandalyede ucuna otur ellerini sandalye kenarından tut ayakları karnına çek45 kez

*eline ağırlık al ayakları kapa yanlar eğilebildiğin kadar eğil 300 kez

*alete kol hareketi

*alette göğüs hareketi

*ağırlıkları eline al kollarını yukarı uzat ve aşağı indir yukarda ağırlıklar birleşecek45 kez

* ağırlıkları al kollarını sırayla vucudunun önüne ileri doğru uzat bir sağ bir sol kol 90 kez

* alette kol hareketi45

* alette kol hreketi45

*alette kol hareketi45

* bir eline ağırlığı al kolunu yukarı kaldır.kolun kulağına çok yakın olacak dirsekten aşağı doğru kolunu bük sırtına doğru bükülecek kol ve tekrar kolu dümdüz yukarı uzat. her kol için 45 kez kolların altındaki sarkıkları toparlıyor.

*alette bacak hareketi45

*alette basen hareketi her bacak için 45. bu hareket ayakta dururken bacakları yana açma hareketi ayağınıza bir ağırlık bağlayarak yaparsanız daha etkili olur

* sopayı omzuna al ayakları omuz genişliğinde aç popoyu iyice geriye çıkar ve popnun üzerine çömel acıyan yer popo arkası olmalı yaparken dizleriniz ayaklarınızın hizasının önüne geçmemeli acıyan yer bacaklarsa yanlış yapılıyo demektir.popo eritme hareketi 45kez

* eeline ağırlık al bir bacağını ileri adım at diğeri yerinde kalsın bir ayak ilerde çömelmek gibi pop hareketi buda her bacak için 45

* alette bacak hareketi. bacakları
açıp kapama hareketi yere yat ayakları yukarı uzat düm düz. ve ayklarını aç kapa 45

hareketlerin toplam sayılarını yazdım her sayıyı 3 seferde yapacaksınız aralrda 3-4 nefes mola vererek

Son düzenleme:
ay yaz canım yaz. banada basen eritmek için bişiy yazarmısın

şimdi yazdım canım basen için ayakta dururken ayakları yana doğru açma hareketi vardır kalasik bilirsin onu yap ama ayağına ağırlık yapacak birşey bağla salonda her bacak için ben 10 kilo ağırlıkla çalışığım öyle bir alet var bacağa bağlamak için hazır satılan kum torbaları var yada evde bir kurufasulye poşeti bile bağlayabilirsin aklıma gelen

birde sırt üstü yatıp ayakları 90 derece havay dik ve bacakları yanlara aç kapa buda iç bacak için

birde popyu geriye çıkartarak çömelme hareketi var ama yapmakta ben zorlanıyorum normal çömeliyorum popo geride bacaklar ileri gitmeden çömelmek lazım düzgün yapınca popnun altı acıyor resmen pop kaldırma hareketi

ya kizlar bana kilo cetveli yapacak biri varmi ben yapamiyorum ama kilomu görmek istemiyorum mesela ilk önce 20 kilo hedef gibi felan
sutemin var ondan

bende her gün tartiliyorum ama bugünden itibaren her cuma sabahi tartilacam moralim bozuluyor bazen aslinda bazende iyi oluyor az fazla ciksam hemen kendimi topluyorum ama cok yalnis aslinda bazen daha fazla su atiyor vucut biz kilo verdik saniyoruz bende dayanan haftada tartilsin her gün 200 gram az cikmaktansa haftada 1 kilo az görsek bence daha mutlu oluruz

pregant valla inanirmisim aksam yastiga basimi koyunsa sen kilolu ve zayif halin gözümün önüne geliyor diyorum bende bir gün öle olcam belki senin kadar olmasamda yinede hayal iste senin baslangic kilon daha düsükdü ama 6 ayda 20 kilo vermissin ya benimde 5 ayim kaldi insallah 20 kilo düsük olmaya kendimi sartlandirdim ama senin yediklerine bakiyorum ben o kadar yemiyorum bilmiyorum ne kadar dogru bence yalnis ama süt ve yogurtda düskün degilim bende korkuyorum kasdan verirsem diye ama yürüyüs yapiyorum

ya bügün mangala davetliyim ekmek kesinlikle yemiyecem biraz et ve tavukdan bisey olmaz galiba ama hava berbat ya yagmurlu soguk arkadas ehliyetini kazandi onun icin gitmesem ayip olur dedim ama canim hic istemiyor ya siz yaniyosunuz tr de biz donuyoz ya valla

slm kızlar cuma günleri tartı gününüz galiba ben en son 90 kiloyu gördüm ama adet döneminde 1 klo fazla tatlıyorum ve 91 deyim şuan adetli oldugum için birkaç aydır bunu denedim adet bitiminde yine eski kiloyu görüyorum yani 1 kilo eksik neyse adet dönemim bitsin tekrar tartılıcagım.
ben kendimce bir diet yapıyorum
sabahları 1 bardak oda ısısında su içiyorum kızımı okula bırakıp geldikten sonra
2 küçük yeşil biber 1 salatalık 1 domates ve bir parça peynir şekersizde çay içiyorum
öglene dogru biraz meyve
öglende salata yapıyorum kendime bir tabak onu yiyorum
ilkindide bir porsiyon meyve tabi canım isterse
akşam sebze yemegi yada çorba
arada küçük kaçamaklar oluyor ama kendimi kısıtlıyorum bu sayede 8 kilo verdim

harika olmuş bence hemen kilo verceksin inşallah:Saruboceq: bu arada doktoru da ihmal etmemeni öneririm. söylediğim testler eğer zor kilo vriyorsanız inanılmaz önemli... kolay gelsin...hihoyyyt

olsun kilo vermişsin ya önemli olanda o zaten canım hiçbirşey kaçırmaya gelmiyor ama tutamıyorız kendimizi ben işte dün öğlen kaçırdım hemen 500 gr fazla çıktım .

ben hergün tartılıyorum canım en azından çok yediğimi gördüğümde frenliyorum kendimi ilk işim tartılmak her sabah

merhaba zeynepcim... çok yoğunum... hafta sonları istanbul, eskişehir arası gidip geliyorum...
hafta içi evimdeyim...
bu arada eğitimler...
sınavlar...
yabancı dil kursu... vs. vs. vs....
hareketli bir yaşam... bu yaşta:))
0o yüzden yaklaşık iki haftadır foruma giremedim... sadece citole bildirim için girebiliyorum... geçmişi bile okuyamadım... birikmiş bir 50-60 sayfam var... senin notunu da şimdi tesadüfen gördüm.
sana da kolay gelsin zor işlere kalkışmışsın... bizim eskişehirdeki evde de biz böyle bir tadilat planlıyoruz.. balkon mutfak falan... ama cesaret edemiyorum:))

bu ara da koşuşturmaktan diyet moduna giremedim...
bir alıp bir veriyorum.

yeni gelenler hoş gelmişler... hepsine kolay gelsin.. hepimize kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…