- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
1.lerimiz :hooray:
zeynep957...........2.3
2.lerimiz :teytey:
elifsevde..........1.4
tebessum77.........1.4
sutem..............1
sutem..............1
haftanın nazarlıgı
yasafat............0.4
pregant valla inanirmisim aksam yastiga basimi koyunsa sen kilolu ve zayif halin gözümün önüne geliyor diyorum bende bir gün öle olcam belki senin kadar olmasamda yinede hayal iste senin baslangic kilon daha düsükdü ama 6 ayda 20 kilo vermissin ya benimde 5 ayim kaldi insallah 20 kilo düsük olmaya kendimi sartlandirdim ama senin yediklerine bakiyorum ben o kadar yemiyorum bilmiyorum ne kadar dogru bence yalnis ama süt ve yogurtda düskün degilim bende korkuyorum kasdan verirsem diye ama yürüyüs yapiyorum
slm kızlar cuma günleri tartı gününüz galiba ben en son 90 kiloyu gördüm ama adet döneminde 1 klo fazla tatlıyorum ve 91 deyim şuan adetli oldugum için birkaç aydır bunu denedim adet bitiminde yine eski kiloyu görüyorum yani 1 kilo eksik neyse adet dönemim bitsin tekrar tartılıcagım.
ben kendimce bir diet yapıyorum
sabahları 1 bardak oda ısısında su içiyorum kızımı okula bırakıp geldikten sonra
2 küçük yeşil biber 1 salatalık 1 domates ve bir parça peynir şekersizde çay içiyorum
öglene dogru biraz meyve
öglende salata yapıyorum kendime bir tabak onu yiyorum
ilkindide bir porsiyon meyve tabi canım isterse
akşam sebze yemegi yada çorba
arada küçük kaçamaklar oluyor ama kendimi kısıtlıyorum bu sayede 8 kilo verdim
harika olmuş bence hemen kilo verceksin inşallah:Saruboceq: bu arada doktoru da ihmal etmemeni öneririm. söylediğim testler eğer zor kilo vriyorsanız inanılmaz önemli... kolay gelsin...hihoyyyt
slm kızlar cuma günleri tartı gününüz galiba ben en son 90 kiloyu gördüm ama adet döneminde 1 klo fazla tatlıyorum ve 91 deyim şuan adetli oldugum için birkaç aydır bunu denedim adet bitiminde yine eski kiloyu görüyorum yani 1 kilo eksik neyse adet dönemim bitsin tekrar tartılıcagım.
ben kendimce bir diet yapıyorum
sabahları 1 bardak oda ısısında su içiyorum kızımı okula bırakıp geldikten sonra
2 küçük yeşil biber 1 salatalık 1 domates ve bir parça peynir şekersizde çay içiyorum
öglene dogru biraz meyve
öglende salata yapıyorum kendime bir tabak onu yiyorum
ilkindide bir porsiyon meyve tabi canım isterse
akşam sebze yemegi yada çorba
arada küçük kaçamaklar oluyor ama kendimi kısıtlıyorum bu sayede 8 kilo verdim
bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
1 dilim ekmek
2 salatalık
ara
1 elma
öğlen
12 kaşık kuru fasülle
2 dl ekmek
salata
ara
yiyemedim
akşam
1 kase yoğurt
2 şinitsel
salata
biraz sebze yemeği
azcık çorba
ara
2 meyve
bugün 1saat step aerobik kursum vardı
bu saydıklarınızın içinde süt ve süt ürünü et ve et ürünü ve tahıl hiç yok
aman sakın yapmayın ne olur
ben çok sapır saçma aç kalarak az yiyerek öyle hızlı kilolar verdimki ama normal bir şey yediğim dakika 2 katı nı aldım
ve metabolizmam allak bullak oldu
anlık hızlı zayıflamaktan ziyade uzun zaman yayıp ve bir ömür boyu kendimizi çokta kasmayacak bir yeme kültürü oluşturmamız lazım
süpersin
ben bebeği bırakacak bir kişi bulamadığımdan elim kolum bağlı kaldım spor konusunda
ay ben çok yalnızım
birden kendime üzülesim geldi
oy oy ölemmi geberemmi
canım, kimseye akıl vermek bana düşmez ama çok çok az yiyorsun. kaslarının gitmediğine emin misin? bence dengeli beslenmelisin. bukadar az yerseb verdiğin kiloları süratle geri alırsın.
süpersin
ben bebeği bırakacak bir kişi bulamadığımdan elim kolum bağlı kaldım spor konusunda
ay ben çok yalnızım
birden kendime üzülesim geldi
oy oy ölemmi geberemmi
pregantcim sen akil vermicende benmi vercem kiz sen bugünge bugün 20kilo vermis adamsin :) bende seni hayal ediyorumm :))) masallah sana
bebeği bırakman şart mı ki? koy arabasına hızlı hızlı yürü. ben öle yapıyorum eşim yokken
hiç olmadı danset sokakta yürü bebeğin yürüyorsa tut elinden yürüyün koşun birlikte yok küçükse arabada durursa arbaasına koy yürü evde hareketler yap sporsuz zor veriliyor
günaydin hanimlar
dün ben :) 1porsiyon patates salatasi 1 pors yogurtlu sarmisakli havus salatasi 1 pors yesil salata 1 pogaca ve bi dilim pasta yedim ve ve hic pisman degilim :) kendimi cok iyi hissediyorum siskinlik filan yok tartilmadim nolur nolmaz diye al sana 1 haftalik kacamak yani
tişikkür ederim canlar utandırıyorsunuz :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?