Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1.lerimiz :hooray:

zeynep957...........2.3

2.lerimiz :teytey:

elifsevde..........1.4
tebessum77.........1.4
sutem..............1
sutem..............1

haftanın nazarlıgı
yasafat............0.4

kilo veren herkesi kutluyorum...
zeynepcim özellikle seni.. çok güzel kilo vermişsin...
bende balkonları kırdırsam mı diye düşünmeden edemedim bayanssulusmile
şaka bir yana böyle devam edersen yaz sonuna kadar fıstık olursun...
darısı başımıza...

buna çok sevindim canım. 6 ayda bu kiloyu vermek mümküb. ben aslında 6 ayda daha çok verirdim de bunun 1 ayı diyetimi bozup 2 kilo bile aldım. sonra toparlandım ve bırakmadım neyseki. canım ben bu zayıflama deneyimimde tek bişeyi çok iyi öğrendim, o da yemeden zayıflanmıyor. sen yazsana yediklerini bi bakiim.

canım, kimseye akıl vermek bana düşmez ama çok çok az yiyorsun. kaslarının gitmediğine emin misin? bence dengeli beslenmelisin. bukadar az yerseb verdiğin kiloları süratle geri alırsın.

bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
1 dilim ekmek
2 salatalık

ara
1 elma

öğlen
12 kaşık kuru fasülle
2 dl ekmek
salata

ara
yiyemedim

akşam
1 kase yoğurt
2 şinitsel
salata
biraz sebze yemeği
azcık çorba

ara
2 meyve

bugün 1saat step aerobik kursum vardı

bu saydıklarınızın içinde süt ve süt ürünü et ve et ürünü ve tahıl hiç yok
aman sakın yapmayın ne olur
ben çok sapır saçma aç kalarak az yiyerek öyle hızlı kilolar verdimki ama normal bir şey yediğim dakika 2 katı nı aldım
ve metabolizmam allak bullak oldu

anlık hızlı zayıflamaktan ziyade uzun zaman yayıp ve bir ömür boyu kendimizi çokta kasmayacak bir yeme kültürü oluşturmamız lazım

ha bu arada süt ve süt ürünlerinde az yağlı tercih edilebilinir ama illaki olmaz sa olmaz bu ürünlerin
tv de bir uzman zayıflamak için kalsiyumun şart olduğunu açıklamıştı
kalsiyum yenilmiş olan yağları bağırsakta yakalayıp kilo oluşmasına izin vermeden dışkı yolu ile atılmasını sağlama özelliğine sahipmiş

süpersin
ben bebeği bırakacak bir kişi bulamadığımdan elim kolum bağlı kaldım spor konusunda
ay ben çok yalnızım
birden kendime üzülesim geldi
oy oy ölemmi geberemmi

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum... ben de 13 kg verdim ama 3 ayda... kızlar bu kadar uğraşıyoruz vermek için ömür boyu kalsın istiyorsanız bunu yeme alışkanlığı haline getirmemiz şart... çok şok diyet yaptım 1 ayda 10 kg verdiğim zamanlar oldu ama 20 olarak geri aldım. hem de öle çok yemeğe dönmediğim halde... lütfen biraz daha dikkatli olalım... günlük protein, kalsiyum, tahıl bunların dengelemesine dikkat edelim.. yoksa olmuyorbilmiyorumkismile

süpersin
ben bebeği bırakacak bir kişi bulamadığımdan elim kolum bağlı kaldım spor konusunda
ay ben çok yalnızım
oy oy ölemmi geberemmi

bebeği bırakman şart mı ki? koy arabasına hızlı hızlı yürü. ben öle yapıyorum eşim yokken

canım, kimseye akıl vermek bana düşmez ama çok çok az yiyorsun. kaslarının gitmediğine emin misin? bence dengeli beslenmelisin. bukadar az yerseb verdiğin kiloları süratle geri alırsın.

pregantcim sen akil vermicende benmi vercem kiz sen bugünge bugün 20kilo vermis adamsin :) bende seni hayal ediyorumm :))) masallah sana

süpersin
ay ben çok yalnızım
oy oy ölemmi geberemmi

hiç olmadı danset sokakta yürü bebeğin yürüyorsa tut elinden yürüyün koşun birlikte yok küçükse arabada durursa arbaasına koy yürü evde hareketler yap sporsuz zor veriliyor

günaydin hanimlar

dün ben :) 1porsiyon patates salatasi 1 pors yogurtlu sarmisakli havus salatasi 1 pors yesil salata 1 pogaca ve bi dilim pasta yedim ve ve hic pisman degilim :) kendimi cok iyi hissediyorum siskinlik filan yok tartilmadim nolur nolmaz diye al sana 1 haftalik kacamak yani

Günaydın hanımlarrr...

Mutlu ve az kalorili haftasonu diliyorum..

bebeği bırakman şart mı ki? koy arabasına hızlı hızlı yürü. ben öle yapıyorum eşim yokken

çok denedim
çocuk çocuğa benzemezmiş
buyük kızım 5,5 yaşında hiç uyumayan hiçyemeyen ama koyduğum yerde kalan bir bebekti
buse naz 9 aylık olan iyi yer rahat uyuturum ama asla durmuyor
kucakta bile kayan bir bebek
yere bırakamam arabaya bırakamam
ki zararlı olduğunu hep söylerler ömrümcek denedim de evde biraz rahatladım 1 aydır o da 5 er dk.a
ya yok kurtlu bu bebe yada acayip kucak bebeği oldu
yaka broşu gibi

hiç olmadı danset sokakta yürü bebeğin yürüyorsa tut elinden yürüyün koşun birlikte yok küçükse arabada durursa arbaasına koy yürü evde hareketler yap sporsuz zor veriliyor

henüz yürümüyor
durmuyor
ühü hühüüüüü ay çok acayip bir bebek
ve benim en kötü bahtsızlığım ortalıklarda olmayan işi ile evli bir eşim var
evde olabileceği her en az süreleride dinlenme modunda geçirir
ama sözde bana çok yardım etmek için çıpınır fakat nasıl başarıyor bilmiyorum ama ya yok ortalıkta yada hep bir bahanesi var

oy ne güzel dedikodu yaptım dimi sabah sabah
kınadım şimdi kendimi dermişim
zayıflayayım ilk iş herifi boşayacamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olmadı cezalısın
geç kapının arkasına tek ayak üstünde dur bakemklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…