Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyorumkismile
canım bana mı sordun suteme mi? ben 5-6 ayda verdim, spor ve diyet yaptım.

pregant sana sormustum. yanlis yazdim.. cok iyi vermissin. tebrik ediyorum.darisi bana insallah.
dun biraz kacamak yaptim. beni cok uzen bir haber duydum. esim yemek esnasinda soyledi.o yuzden ne yedigimi bilemedim. bugun pisman oldum.94.7 idim suan 95.3 oldum....

canim her gün ayni olmasada genelde böyle
bir bardak ilik limonlu su
sabah bir bucuk dilim siyah ekmek yada 3 dilim kepekli tost ekmegi 90 gr olmuyor bile yaninda klasik kahvalti bazen yumurta ve herkes gibi tom. salt.peynir.yesillik
besi bir yerde cay
öglen yok
besi biryerde cay
aksam en gec saat 5 de
genelde kendime özel sebze yemegi salata bazende yaninda yogurt

kocisle cay keyfi bir tane biskuvi

45 dak yürüyüs

ara elma veya karpuz

eger midem kiyilirsa bir bardak süt

iste böle canim

bazen misafirligi gidersem kisir patates salatasi makarna yogurtlu iste öle seyler oluyor o zaman kilom hemen firliyor ama

saat dokuz ben hoşladığım birini onda hoşlaşma etkisi yaraması muhtemel bir bayanla mekanda bıraktım.:gitme: köşe minderi gibi oturdum onlar dans ederken slow parça başlayınca oturdular da rahatladım ben bu kilolar nedeniyle neleri kaybediyorum yaa gece boyunca öööyle oturmayım diye döndüm :umursamaz: en yakın iki arkadaşım da benimle döndü mecburen bir de üstüne üstük kilo vermem durdu herşeyi aynı yapıyorum gram oynamıyor :sinifsinif: öğrenciler sınav modunda ben bunalım modundayım hiçbişi yetmezmiş gibi bi de babam hastalandı memleketten gelmişti yanıma geçici olarak bi de ona üzülüyorum şimdi mafoldumben neyse rejime devam etmeliyim hiçbişi yiyesim gelmediği için uzun süre açlıktan sonra aşırı acıkıp kendimi yememk için zor tutuyorum ara öğünleri unutmamam lazım yorgunummmm:bbo: herkese iyi haftasonlarıı:a015:

beyza ablacım egedenız nasılsınız sızı ozledım.nasılsınız..

merhaba eminecim... ben iyiyim sen nasılsın...
buralarda yoksun diye okumuştum dün...
ben iki haftadır giremedim foruma... istanbula gittim eğitim için..
bir de bu hafta sınavlar vardı ya... kırkımdan sonra daha ne okuyacaksam yetmemiş gibi :roflol:
sen neler yapıyorsun???

baban için çok geçmiş olsun canım

lütfen kasma kendini bir şeylere

herşey olacağına varır

Babana geçmiş olsun..allah hayırlı şifalar versin..

Çok hızla kilo verdiysen duraksaman normal,canını sıkma tekrar düzene gireceksin rahat ol...

selam kızlar dün tartıldım adetimin 3 günüydü ve 90 kilo geldim sevindim.
az yiyorum arkadaşlar ama verdigim kilo kaslarımdan degil yaglarımdan verdim çünki iki kızım var ve devamlı hareket halindeyim oturmaya fırsatım olmuyor koşu bandındada fırsat buldukçada yürüyüş yapıyorum tempolu sıcaklar iyice kendini gösterdigi için izmirde bol su teketiyorum bunun faydası büyük umarım ilerleyen günlerde kilo verme olayım gerçekleşir.

merhaba bugün ilk günüm bu forumda daha önce çok incelemiştim ama üye olmak bugüne kısmetmiş. bende zayıflamak istiyorum tam olarak bilmiyorum fakat kilom 120-130 arası boyumda 1.75 şişmanım hemde çok şişmanım boyum uzun olsa da kendimi yarmagül gibi hissediyorum. summer7 keto kullanmaya başlayacağım ve biberiye yağı süreceğim ama psikolojimin buna elverişli olması lazım zayıflayabilmem için üniversiteye ilk başladığımda 80li kiloları görmüştüm ama sonra tekrar kilo aldım stressssssssss sıkıntı kilo yapıyor öyle aşırı yiyen biri değilim ama hayatım aburcuburla geçiyor. her arkadaşın profilinin alt kısmında bir cetvel var ilk kilosu şuandaki kilosu ve hedeflediği kilo onu nasıl profilime yerleştiricem bilmiyorum bilen arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. adım bahar ve ben aranıza hoshgeldim :)))

hosgeldin arkadasim. sana basarilar dilerim.
summer 7 dedigin hapmi? hapsa tavsiye etmem.hizli verilen kilo geri aliniyor.

bende hap kullanmistim. 1 ayda 10 kilo verdim. ama sonrasi hem hastanelik oldum hemde fazlasiyla kilo aldim.

çok yerinde bir tespit.içeriğinde neler olduğunu da tam açıklamıyorlar.bende kolaya lkaçıp her çıkanı denedim.sonuçta sağlığımdan oldum.şimdi daha istikrarlı yavaş fakat emin adımlarla gideceğim.birliğimizden kuvvet alıyorum.

Yasafat çizelgemi kopyalıyorum ama yapıştırma yapamıyorum.üstüne tıkladım.kopyaladım.sonra profildeki çizelge yerine tıkladım ama yapıştır yazısı silik.eski linki silip denedim.yine olmadı.

hazalım.pregant selam bir bir dökülmeye başladık.kızlar çok az bir süreliğine girdim.geçmişi okudum.hepinize sevgiler yeni gelenlere ve uzun bir zamandır olmayıp geri dönenlere selam.hepinizi çok öptüm....

olumunekankayizsmile
bende hap kullanmistim. 1 ayda 10 kilo verdim. ama sonrasi hem hastanelik oldum hemde fazlasiyla kilo aldim.

çok yerinde bir tespit.içeriğinde neler olduğunu da tam açıklamıyorlar.bende kolaya lkaçıp her çıkanı denedim.sonuçta sağlığımdan oldum.şimdi daha istikrarlı yavaş fakat emin adımlarla gideceğim.birliğimizden kuvvet alıyorum.olumunekankayizsmile

akannehir canım bu kadar az yenir mi!neden kendine işkenceyapıyorsun? ben 20 kiloyu günde 1400 civarı kalori alarak verdim. sen bu kadar az yersen vücut kiloları veremez. sonra az bişey kaçırsan hemen depolarsın. bence beslenme düzenini yeniden gözden geçir. ayrıca kesinlikle öğün atlama. öğlen yemeğini mutlaka ye. ayrıca akşam 5 çok erken. gece miden kazınmıyor mu? ben vücudumu öyle bi alıştırdım ki akşam yemeğimi 8 ile 9.30 arasında yiyorum. ondan sonra meyve de yiyorum.önemli olan yatmadan 2 saat önce yemeyi kesmek.

evet iceriginde neler oldugunu tam yazmiyorlar. benim kullandigim bitkiseldi.( oyle denmisti) ama sonrasi safra kesemden oldum. Allahin sevdigi kuluymusumki olumden dondum diyebilirim. benden sonra haberlere kadar cikti kac kisi olmus o haptan. ismide Lida.

ha buarada zeynep bende ankaraliyim... 5 hafta sonra geliyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…