merhaba sutem kac ayda verdin 20 kiloyu ve nasil beslendin??
canım bana mı sordun suteme mi? ben 5-6 ayda verdim, spor ve diyet yaptım.
buna çok sevindim canım. 6 ayda bu kiloyu vermek mümküb. ben aslında 6 ayda daha çok verirdim de bunun 1 ayı diyetimi bozup 2 kilo bile aldım. sonra toparlandım ve bırakmadım neyseki. canım ben bu zayıflama deneyimimde tek bişeyi çok iyi öğrendim, o da yemeden zayıflanmıyor. sen yazsana yediklerini bi bakiim.
beyza ablacım egedenız nasılsınız sızı ozledım.nasılsınız..
saat dokuz ben hoşladığım birini onda hoşlaşma etkisi yaraması muhtemel bir bayanla mekanda bıraktım.:gitme: köşe minderi gibi oturdum onlar dans ederken slow parça başlayınca oturdular da rahatladım ben bu kilolar nedeniyle neleri kaybediyorum yaa gece boyunca öööyle oturmayım diye döndüm :umursamaz: en yakın iki arkadaşım da benimle döndü mecburen bir de üstüne üstük kilo vermem durdu herşeyi aynı yapıyorum gram oynamıyor :sinifsinif: öğrenciler sınav modunda ben bunalım modundayım hiçbişi yetmezmiş gibi bi de babam hastalandı memleketten gelmişti yanıma geçici olarak bi de ona üzülüyorum şimdi mafoldumben neyse rejime devam etmeliyim hiçbişi yiyesim gelmediği için uzun süre açlıktan sonra aşırı acıkıp kendimi yememk için zor tutuyorum ara öğünleri unutmamam lazım yorgunummmm:bbo: herkese iyi haftasonlarıı:a015:
baban için çok geçmiş olsun canım
lütfen kasma kendini bir şeylere
herşey olacağına varır
saat dokuz ben hoşladığım birini onda hoşlaşma etkisi yaraması muhtemel bir bayanla mekanda bıraktım.:gitme: köşe minderi gibi oturdum onlar dans ederken slow parça başlayınca oturdular da rahatladım ben bu kilolar nedeniyle neleri kaybediyorum yaa gece boyunca öööyle oturmayım diye döndüm :umursamaz: en yakın iki arkadaşım da benimle döndü mecburen bir de üstüne üstük kilo vermem durdu herşeyi aynı yapıyorum gram oynamıyor :sinifsinif: öğrenciler sınav modunda ben bunalım modundayım hiçbişi yetmezmiş gibi bi de babam hastalandı memleketten gelmişti yanıma geçici olarak bi de ona üzülüyorum şimdi mafoldumben neyse rejime devam etmeliyim hiçbişi yiyesim gelmediği için uzun süre açlıktan sonra aşırı acıkıp kendimi yememk için zor tutuyorum ara öğünleri unutmamam lazım yorgunummmm:bbo: herkese iyi haftasonlarıı:a015:
merhaba bugün ilk günüm bu forumda daha önce çok incelemiştim ama üye olmak bugüne kısmetmiş. bende zayıflamak istiyorum tam olarak bilmiyorum fakat kilom 120-130 arası boyumda 1.75 şişmanım hemde çok şişmanım boyum uzun olsa da kendimi yarmagül gibi hissediyorum. summer7 keto kullanmaya başlayacağım ve biberiye yağı süreceğim ama psikolojimin buna elverişli olması lazım zayıflayabilmem için üniversiteye ilk başladığımda 80li kiloları görmüştüm ama sonra tekrar kilo aldım stressssssssss sıkıntı kilo yapıyor öyle aşırı yiyen biri değilim ama hayatım aburcuburla geçiyor. her arkadaşın profilinin alt kısmında bir cetvel var ilk kilosu şuandaki kilosu ve hedeflediği kilo onu nasıl profilime yerleştiricem bilmiyorum bilen arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. adım bahar ve ben aranıza hoshgeldim :)))
bende hap kullanmistim. 1 ayda 10 kilo verdim. ama sonrasi hem hastanelik oldum hemde fazlasiyla kilo aldim.
bende hap kullanmistim. 1 ayda 10 kilo verdim. ama sonrasi hem hastanelik oldum hemde fazlasiyla kilo aldim.
canim her gün ayni olmasada genelde böyle
bir bardak ilik limonlu su
sabah bir bucuk dilim siyah ekmek yada 3 dilim kepekli tost ekmegi 90 gr olmuyor bile yaninda klasik kahvalti bazen yumurta ve herkes gibi tom. salt.peynir.yesillik
besi bir yerde cay
öglen yok
besi biryerde cay
aksam en gec saat 5 de
genelde kendime özel sebze yemegi salata bazende yaninda yogurt
kocisle cay keyfi bir tane biskuvi
45 dak yürüyüs
ara elma veya karpuz
eger midem kiyilirsa bir bardak süt
iste böle canim
bazen misafirligi gidersem kisir patates salatasi makarna yogurtlu iste öle seyler oluyor o zaman kilom hemen firliyor ama
olumunekankayizsmile
çok yerinde bir tespit.içeriğinde neler olduğunu da tam açıklamıyorlar.bende kolaya lkaçıp her çıkanı denedim.sonuçta sağlığımdan oldum.şimdi daha istikrarlı yavaş fakat emin adımlarla gideceğim.birliğimizden kuvvet alıyorum.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?