- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
Onu bana sor. Sirayla uyaniyolar
Çok geçmiş olsunGünaydın +90 'nin güzel kadınları..
Babam rahatsizlandi,annemlerdeydim bugün geçtik eve ancak uğrayabildim size de..
Bayramınız mübarek olsun,nice kucaklastigimiz bayramlarımız olsun..
Hamile kalmadan önce çok iyi gidiyodun kuzum, yine olur merak etmeİşte geldim burayim :) 11 ay aradan sonra bende katilcam listeye. Haftasonu diyetisyen listemi verecek. Kimbilir kac kgyum bende şok olacagim bakalim 1 seneye hedefime ulaşabilirim inşallah. Daha once yapmistim yine yapabilirim. Sorunlarimi yiyerek cozmeyecegim artik
Geldim beybisi bakalım yapabilecek miyimM Musluk Suyu sende gel istersen kuzum :)
Ben ha 10 kg ha 3 kg"Şu 58 kiloyum ama 55 olmam gerekiyor,nasıl vereceğim ben 3 kiloyu" diyenlerin agzina kurekle vurasim geliyor,biz ölek mi ne edek
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Günaydın +90 'nin güzel kadınları..
Babam rahatsizlandi,annemlerdeydim bugün geçtik eve ancak uğrayabildim size de..
Bayramınız mübarek olsun,nice kucaklastigimiz bayramlarımız olsun..
hepimizin uyku düzeni bozuldu.Günaydın ❤
Ben düzen olarak hâlâ uykumu oturtamadım inşAllah o onuda oturtsam benden iyisi yok
Sıkı bir kahvaltı yaparak başladım
yatınca da dönüyorum yataktaKimin yuhusu oturdu ki 4 e doğru yatağa gittim.
En son buraya baktığımda fulya beğeni yapıyodu
maskelerin fotosunu atar mısın buraya?4 e doğru gettim de allah bülür kaçta uyudumkızlara maske dikiyodum geçenhafta yarım kalmıştı onları tamamlamaya çalıştım.
Bahaneyle işte gece yalnız kaldım
Maalesef benimde öyle. Dayanmak zorundayim. O yuzden kendimi yemeğe veriyodum gene kimbilir kac kg oldum bir rekorla gelcem gibi...bende bi tane var yetiyor bana, en büyük zaafım uyku
Hele ben hele hele. Gorumcem 58den 52ye düşmüş. Ama deli gibi calistilar ramazanda mahvolmuş kadin"Şu 58 kiloyum ama 55 olmam gerekiyor,nasıl vereceğim ben 3 kiloyu" diyenlerin agzina kurekle vurasim geliyor,biz ölek mi ne edek
İlk adapte sureci zor olcak ama umarim bir ay sonra daha hafiflemis olurum. En cok kendim ve sagligim icin istiyorum. Yerde oturaniyorum her yerime ayri agri giriyo kakılıp kaliyorumHamile kalmadan önce çok iyi gidiyodun kuzum, yine olur merak etme
Geldim beybisi bakalım yapabilecek miyim
iste geldim burdaymi :))) biten bir seviyeye yem alinan 15 den fazla kilom var cumaya donuyoruz insallah
Selamun aleykum herkesler iyidir insallah bayraminiz mubarek olsn
Tatlıyı da yidik dimi
Tatlıyı da yidik dimi
Ben deniz 29.5 yaşındaSon 3 tane kalmıştı 2,5 şu an
Cuma tartılıp yazıyosun minik ben anlamam yeter.
Kendinide tanıt kaynaş öyle el gibi durma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?