Bursa bonusum
Sevgisini biraz hirpalayarak gösteriyor. Kedi kendi isterse oynar yakınlaşır çocuğun istemesi yeterli değil dedi. Köpek tensel temasa daha uygun dedi.Allah allah özellikle kedi diyolar sizin durumunuz gibi olanlara diye biliyorum.
Gerçi her türlü hayvan çocuk için çok iyi
Bursa bonusum
Sevgisini biraz hirpalayarak gösteriyor. Kedi kendi isterse oynar yakınlaşır çocuğun istemesi yeterli değil dedi. Köpek tensel temasa daha uygun dedi.
Çocuk hala ağzına alma var. Tüy den korkuyorum biraz. Öper yalar minciklar belli olmuyor. Ama amaç zarar verme değil. Şimdi kreşte bı çocuğa yapsa bunu hangi veliye anlatayım sevmiş sizi diye
Bursayı herseyimle temsilcisi olarak burdayımBursada oturduğunu biliyorum demek aynı zamanda oralıydın haa
Bursayı herseyimle temsilcisi olarak burdayım
Cookie beni benden aldı
Çekildim, sonra sizinlede paylaşırım. Ama korkmak yokNana sen paspal resim çekindin mi yarın bende çekineyim
Eve geldim. O tarti ne öyle :/ diyetisyene söyleyince bi oha çeker zannımca
Diyetisyene de 55 kilo olanlar gitmiyordur herhalde bebem:)) biz olmasak işsiz kalırlar hayırdır yaniEve geldim. O tarti ne öyle :/ diyetisyene söyleyince bi oha çeker zannımca
Oyyy Oyyy ne paralar yedirdim vakti zamanındaDiyetisyene de 55 kilo olanlar gitmiyordur herhalde bebem:)) biz olmasak işsiz kalırlar hayırdır yani
Oy sorma ya öyle böyle yakmadım, diyorumki biri yemek yaktı heralde
Bitmiştir diye düşünüyorum bizim son baklavalarda akşam üzeri bitti çok şükürYapıcaz bişeyler son 6 baklava kaldı cephanelik
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimGünaydın +90 'nin güzel kadınları..
Babam rahatsizlandi,annemlerdeydim bugün geçtik eve ancak uğrayabildim size de..
Bayramınız mübarek olsun,nice kucaklastigimiz bayramlarımız olsun..
Oyy o kadar oldumu o ya dişide çıkmış maşallah kuzuyaMinnagimin dışı cikmis:)))
Ama alt değil yan diş çıkmış
Tadımız yok,ateşimiz ve huzursuzlugumuz var..gelsin uykusuz geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?