Geçmiş olsunBebek ne kadarlık :)
Ben büşra 26 yaşındayım.
6 yillik evliyim. Evlenirken 72 kg idim.
2 yil sonra tedavi ile 86 kg olarak ilk kizima hamile kaldim.
113 kg ile dogum yaptım.
Gecen yil yani 2019 martta 101 kg ile diyete baslamis 87ye kadar inmiştim. Haziranda ikinci kizima hamile kaldim.
Şubat ayında 112 ile dogum yaptim.
Doğum sonrasi cok cabuk 103 kgya kadar indim.
Sonra ailecek covit olduk.. hastane de yattık. Sütüm gitmesin diyerekten ve de stresten yedim yedim durdum. Şuan 115 kg yum...
Geçmiş olsun ya büyük bir şey atlatmışsınız.Bebek ne kadarlık :)
Ben büşra 26 yaşındayım.
6 yillik evliyim. Evlenirken 72 kg idim.
2 yil sonra tedavi ile 86 kg olarak ilk kizima hamile kaldim.
113 kg ile dogum yaptım.
Gecen yil yani 2019 martta 101 kg ile diyete baslamis 87ye kadar inmiştim. Haziranda ikinci kizima hamile kaldim.
Şubat ayında 112 ile dogum yaptim.
Doğum sonrasi cok cabuk 103 kgya kadar indim.
Sonra ailecek covit olduk.. hastane de yattık. Sütüm gitmesin diyerekten ve de stresten yedim yedim durdum. Şuan 115 kg yum...
Hoşbuldum :) bende su içmeyi çok unuturumHoşgeldin musluk suyu aramiza
Bak seni gördükçe su gelir aklimiza
Ben geçen sene yapmistim hoşuma gitmedi dondurucuya koymadım bi dahaBen cuma gunu kayınvalideme geçmiştim. Eve bu aksam geldim. Buzdolabi tam takır yarin bol yesillikli alisveris yaparim. Bide cocuklarin gezme günü yusrayi cikaririz. Buzluktan patlican kiyma cikardim karniyarik yaparim. Daha once hic denemedim buzluktan patlican tadi nasil olacak bilmiyorum kv vermisti. Umarim begeniriz de heba olmaz
İnşallah canlansin buralarda :)Geçmiş olsun
Yarın güzel bi başlangıç yapıyoruz yedik doyduk yeter artık gitsin bu kilolar
Bende beğeneceğimizi dusunmuyorum ama denemesi bedavaBen geçen sene yapmistim hoşuma gitmedi dondurucuya koymadım bi daha
Bizde yarın kizcemle yürürüz hava alırız maskeylede olsa
Perşembe boya badana yapılacak evde
Damdan düser gibi girdimayseMsb kız gel sende
Ayyy geçmiş olsun kızımda öyle çok düştüTgcervanne0133 bebiş dönmeye başladı mı :) bizim kucuk canavar dun gece koltuktan düştü. Dönmüyor ama gotum gotum kaydirmiş kendini. Gece 4 te bir caykıldı koptu baktik yerde yuzustu.allahtan koltuk cok alçaktı
Zayiflayacagiz gel bacım hoşgeldinDamdan düser gibi girdimnapiyoz burda
Tartı alıp zayıflıcaz bir de sağlıklı yemekler yapıcazDamdan düser gibi girdimnapiyoz burda
hosbulduuum hadi insallahZayiflayacagiz gel bacım hoşgeldin
Helllüüü bıngıl bıngıl, löp löp , bıgıl bıgıl yağlıyım gelemmi gelemmi
saglikli yemekler yaparim da bebelere yaptigimdan birer parca almazsam oldu bu işTartı alıp zayıflıcaz bir de sağlıklı yemekler yapıcaz
Gellll benim yağlı nanam benim yağım daha fazla erit beni önce senHelllüüü bıngıl bıngıl, löp löp , bıgıl bıgıl yağlıyım gelemmi gelemmi
Bende sadece çocuğa sağlıklı yemek yapıyorum. Biz gariban ne bulursaksaglikli yemekler yaparim da bebelere yaptigimdan birer parca almazsam oldu bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?