Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oy sorma ya öyle böyle yakmadım, diyorumki biri yemek yaktı heralde sonra dank etti ama iş işten geçmişti
Geçmiş olsun bende bı kaç kere sütlaç ve reçel yaktım her seferinde bı de söyleniyordum biri bişey yakmış diye oysa bizim mutfaktan geliyormuş koku

Oy sorma ya öyle böyle yakmadım, diyorumki biri yemek yaktı heralde sonra dank etti ama iş işten geçmişti
Bende 3 kez barbunya yaktım şaka gibi başkada birşey yakmadim şimdiye kadar , o da uykusuzluktan küçük kız bebekken uyuya kalmışım
Yaktım tekrar yenisini yaptım onuda yaktım tekrar uyumuşum çünkü, ah bu cocuklar bizi ne hallere soktu

Ya hep alıcam diyorum unutuyorum :/

Artık al durum ciddi.
Tanıt kendini hatunlara hepside çok sıcaktır senden sıcak olmasınlar.
Günlük aktivite yazıcan musluk napıyosun bi bakalım.
Yemek pişirmen lazım çocuk uyudumu hemen mutfağa.
Tencerende yemek olucak ki ıvır zıvır geçiştirmeyesin. Bu hepimiz için geçerli.

Ben 2 si küçük 3 çocukla yapıyosam sende yaparsın ehe çok zevkli tek çocukluları gömmek

Tartı alıp öyle geleyim deyip sıvışıyormuşum şimdi tanıt kendini deyince bi afalladım
Bne musluk hipotrioid, pcos ve bol kiloya sahibim zaten balık etliydim Ama bir düşük ve bir doğumdan sonra 90 ları belki 100 leri gördüm :/ düşük yapmadan önce 76 kiloydum 6 haftalık gebelik sonucu 88 e çıktım inmeden gebe kaldım 92 kilo ile doğuma gittim inanın bu nasıl oldu bende bilmiyorum bundan sonra inş yemek yapıp diyete başlıcam.

Hoş geldin canım..sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insallah

Vallahi yemek şart.. yoksa kendimi hep dolap önünde buluyorum..açken ben,ben degilim

Kız bende de tek çocuk var göm

Bebek ne kadarlık :)

Ben büşra 26 yaşındayım.
6 yillik evliyim. Evlenirken 72 kg idim.
2 yil sonra tedavi ile 86 kg olarak ilk kizima hamile kaldim.
113 kg ile dogum yaptım.
Gecen yil yani 2019 martta 101 kg ile diyete baslamis 87ye kadar inmiştim. Haziranda ikinci kizima hamile kaldim.
Şubat ayında 112 ile dogum yaptim.
Doğum sonrasi cok cabuk 103 kgya kadar indim.
Sonra ailecek covit olduk.. hastane de yattık. Sütüm gitmesin diyerekten ve de stresten yedim yedim durdum. Şuan 115 kg yum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…