- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Geçmiş olsun bende bı kaç kere sütlaç ve reçel yaktım her seferinde bı de söyleniyordum biri bişey yakmış diye oysa bizim mutfaktan geliyormuş kokuOy sorma ya öyle böyle yakmadım, diyorumki biri yemek yaktı heraldesonra dank etti ama iş işten geçmişti
Bende 3 kez barbunya yaktım şaka gibi başkada birşey yakmadim şimdiye kadar , o da uykusuzluktan küçük kız bebekken uyuya kalmışımOy sorma ya öyle böyle yakmadım, diyorumki biri yemek yaktı heraldesonra dank etti ama iş işten geçmişti
Valla bu aksam gordugumu ilk kez goruyorumBüşracım hiç bişey çekmeye hakkı yok kimsenin. Sana yol göstericek sadece.
Doğum yaptın daha nolsun.
İlk kez görmedin ya bu kiloyu napalım
Haklisin. Ama 86dan 115e cikmakta ne bileyim..Diyetisyene de 55 kilo olanlar gitmiyordur herhalde bebem:)) biz olmasak işsiz kalırlar hayırdır yani
Ya hep alıcam diyorum unutuyorum :/
Ya hep alıcam diyorum unutuyorum :/
Tartı alıp öyle geleyim deyip sıvışıyormuşumArtık al durum ciddi.
Tanıt kendini hatunlara hepside çok sıcaktır senden sıcak olmasınlar.
Günlük aktivite yazıcan musluk napıyosun bi bakalım.
Yemek pişirmen lazım çocuk uyudumu hemen mutfağa.
Tencerende yemek olucak ki ıvır zıvır geçiştirmeyesin. Bu hepimiz için geçerli.
Ben 2 si küçük 3 çocukla yapıyosam sende yaparsın ehe çok zevkli tek çocukluları gömmek
Hoş geldin canım..sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insallahTartı alıp öyle geleyim deyip sıvışıyormuşumşimdi tanıt kendini deyince bi afalladım
Bne musluk hipotrioid, pcos ve bol kiloya sahibim zaten balık etliydimAma bir düşük ve bir doğumdan sonra 90 ları belki 100 leri gördüm :/ düşük yapmadan önce 76 kiloydum 6 haftalık gebelik sonucu 88 e çıktım inmeden gebe kaldım 92 kilo ile doğuma gittim inanın bu nasıl oldu bende bilmiyorum bundan sonra inş yemek yapıp diyete başlıcam.
Vallahi yemek şart.. yoksa kendimi hep dolap önünde buluyorum..açken ben,ben degilimArtık al durum ciddi.
Ben 2 si küçük 3 çocukla yapıyosam sende yaparsın ehe çok zevkli tek çocukluları gömmek
Baya erken çıkmış. Bakalim bizim ne zaman çıkacak :/Teyzeleri prensesim 5 aylık oldu eee erken oldu ama cıktı ilk incimiz..darısı diğer 19 a
Kız bende de tek çocuk var gömArtık al durum ciddi.
Hoşbuldum canım inş. İlk iş pazara çıkıp dolabı Yemeklik doldurmak sonrası gelir inş. He bir de tartı almak.Hoş geldin canım..sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insallah
Maşallah prensese canım benim kizimda 6aylikken çıkarmıştı ilk disini yanindaki de çıkar hemenTeyzeleri prensesim 5 aylık oldu eee erken oldu ama cıktı ilk incimiz..darısı diğer 19 a
Allah yardımcın olsunTeyzeleri prensesim 5 aylık oldu eee erken oldu ama cıktı ilk incimiz..darısı diğer 19 a
Bebek ne kadarlık :)Tartı alıp öyle geleyim deyip sıvışıyormuşumşimdi tanıt kendini deyince bi afalladım
Bne musluk hipotrioid, pcos ve bol kiloya sahibim zaten balık etliydimAma bir düşük ve bir doğumdan sonra 90 ları belki 100 leri gördüm :/ düşük yapmadan önce 76 kiloydum 6 haftalık gebelik sonucu 88 e çıktım inmeden gebe kaldım 92 kilo ile doğuma gittim inanın bu nasıl oldu bende bilmiyorum bundan sonra inş yemek yapıp diyete başlıcam.
Hoşgeldin musluk suyu aramizaHoşbuldum canım inş. İlk iş pazara çıkıp dolabı Yemeklik doldurmak sonrası gelir inş. He bir de tartı almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?