kalori hesaplayalim o vakit frenleriz belkimBende sadece çocuğa sağlıklı yemek yapıyorum. Biz gariban ne bulursakgenelde bol bol kalorili şeyler
Hesapladım erinmedim koranadan bu yana 20kilo un bitirmişizBende sadece çocuğa sağlıklı yemek yapıyorum. Biz gariban ne bulursakgenelde bol bol kalorili şeyler
Tartı alıp öyle geleyim deyip sıvışıyormuşumşimdi tanıt kendini deyince bi afalladım
Bne musluk hipotrioid, pcos ve bol kiloya sahibim zaten balık etliydimAma bir düşük ve bir doğumdan sonra 90 ları belki 100 leri gördüm :/ düşük yapmadan önce 76 kiloydum 6 haftalık gebelik sonucu 88 e çıktım inmeden gebe kaldım 92 kilo ile doğuma gittim inanın bu nasıl oldu bende bilmiyorum bundan sonra inş yemek yapıp diyete başlıcam.
Hoşbuldum canım inş. İlk iş pazara çıkıp dolabı Yemeklik doldurmak sonrası gelir inş. He bir de tartı almak.
Ben cuma gunu kayınvalideme geçmiştim. Eve bu aksam geldim. Buzdolabi tam takır yarin bol yesillikli alisveris yaparim. Bide cocuklarin gezme günü yusrayi cikaririz. Buzluktan patlican kiyma cikardim karniyarik yaparim. Daha once hic denemedim buzluktan patlican tadi nasil olacak bilmiyorum kv vermisti. Umarim begeniriz de heba olmaz
Hesapladım erinmedim koranadan bu yana 20kilo un bitirmişiz
kurali var mi buranin kızlar? 1 ay boyunca kilo veremeyeni napiyosunuz
Benim ilk önce Yemeklik alışverişne çıkmam laızmkalori hesaplayalim o vakit frenleriz belkim
Öfff bizde öyle her gün pide yaptım o pide sıcak sıcak yarım pideyi ben gömdüm zaten oruçta vurunca. 2 su bardağı suyla yapıyordum bir de.Hesapladım erinmedim koranadan bu yana 20kilo un bitirmişiz
Tamamdır geriye bir tek diyete başlıcamı eşime söylemek kalıyor. Doğumdan beri sürekli diyete başlayıp bıraktığım için bir ton dalga geçmesini dinliyorumM Musluk Suyu
ayseMsb
Cumadam cumaya yaptığımız tablomuz var E eboe yapıcak.
Ramazanda yapmadık.
Spor listeside ayrıca var. Puan yok haftalık dk yazıyoruz.
250 dk gibi. Cuma günü bildirimleri görürsünüz zaten.
Henuz 3.5aylik bile değil ama nasil olduysa kaydirmis kendini bizde gece gece şok oldukAyyy geçmiş olsun kızımda öyle çok düştüdikkatli olmak lazım
Tamamdır geriye bir tek diyete başlıcamı eşime söylemek kalıyor. Doğumdan beri sürekli diyete başlayıp bıraktığım için bir ton dalga geçmesini dinliyorumkeyfim yerindeyken söyleyeyim de alışveriş yapsın
Ben napıcam ehediyetlerden diyet seçiyorum hangisini yapsam acaba yılların tecrübesiyle kendi diyetimi mi kursam
Şaka şaka 2 öğünlü uzun açlık yapacağım tabiki
Bizimki yuvarlanma da değil kaydirmis kendini. Ama arada kafayi kaldirir gibi yapiyo donme ihtimalide var zaten arada yanliyo hizini alamayıp donebilirBüşra rekor bende oğlum 1 aylıkken düşmüştü koltuktan tam kendime geldim eşimle balkona kahvaltı hazırladım onuda içerde koltuğa koydum.
Ne ettide yuvarlandı hala sır
cok basit 8 saat durmadan homini gırtlak
Bir de bir şey yerken gördüğünde Aaa diyette değil miydin sen demesi yok mu tut diyor şeytanBence çokta fazla başlıyorum imajı verme ayağını yan bassan gereksiz bi yorum yapma hakkı görüyolar kendilerinde bazıları tabi.
Yok o tabak çok değil mi yok bu diyette olur mudaha sinsiden git sen
Kız diyet yeri bura vallaha topuklarımıza sıkarlarcok basit 8 saat durmadan homini gırtlak
Bizimki yuvarlanma da değil kaydirmis kendini. Ama arada kafayi kaldirir gibi yapiyo donme ihtimalide var zaten arada yanliyo hizini alamayıp donebilirama gercekten 1 aylikken buyuk basari
Gellll benim yağlı nanam benim yağım daha fazla erit beni önce sen
kurali var mi buranin kızlar? 1 ay boyunca kilo veremeyeni napiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?