Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum canım inş. İlk iş pazara çıkıp dolabı Yemeklik doldurmak sonrası gelir inş. He bir de tartı almak.

Gelir tabi canım benim biz burda çok kilo verdik sonra geri aldık. Bütün hüznümüze şahit olduk yüksek kilolular olarak halimizden anladık çok güzel bağ kurduk.
Önce toparlanmak sonra vermeye başlamak inşallah hedefimiz.

Birden olmaz tabiki çok esnek davrandık bu süreçte ama biri diğerinden örnek alır birinin bi sözü çok iyi gelir sonu iyi olur inşallah.

Göl kenarına gittik ilk izin haftası ne kalabalıktı büşra çok kısa durduk daha götürmem oraya daha geniş alan lazım.
Zaten hava serin dolandırırız öyle bizde

Hesapladım erinmedim koranadan bu yana 20kilo un bitirmişiz

Ekmek yaptıysan normal

kurali var mi buranin kızlar? 1 ay boyunca kilo veremeyeni napiyosunuz

Kural cuma bildirimi şartı var öncelikle.
Bu ara saldığımız için bu hafta toparlanma haftası cumadan itibaren herkes kendi seçtiği şekilde diyetini yapıcak.
Yediklerimizi yazıcaz spor yapıcaz.
Destek olucaz birbirimize. Düşeni kaldırıcaz falan filan :)

Takımlar gibi değil tabi daha esnek bu başlıklar

kalori hesaplayalim o vakit frenleriz belkim
Benim ilk önce Yemeklik alışverişne çıkmam laızm
Hesapladım erinmedim koranadan bu yana 20kilo un bitirmişiz
Öfff bizde öyle her gün pide yaptım o pide sıcak sıcak yarım pideyi ben gömdüm zaten oruçta vurunca. 2 su bardağı suyla yapıyordum bir de. ramazan sonlarına doğru aydım da yapmadım

Tamamdır geriye bir tek diyete başlıcamı eşime söylemek kalıyor. Doğumdan beri sürekli diyete başlayıp bıraktığım için bir ton dalga geçmesini dinliyorum keyfim yerindeyken söyleyeyim de alışveriş yapsın

Bence çokta fazla başlıyorum imajı verme ayağını yan bassan gereksiz bi yorum yapma hakkı görüyolar kendilerinde bazıları tabi.

Yok o tabak çok değil mi yok bu diyette olur mu daha sinsiden git sen

Ben napıcam ehe diyetlerden diyet seçiyorum hangisini yapsam acaba yılların tecrübesiyle kendi diyetimi mi kursam

Şaka şaka 2 öğünlü uzun açlık yapacağım tabiki
ayseMsb bence bize anlatsın Bonus nasıl yapılıyor.

Büşra rekor bende oğlum 1 aylıkken düşmüştü koltuktan tam kendime geldim eşimle balkona kahvaltı hazırladım onuda içerde koltuğa koydum.
Ne ettide yuvarlandı hala sır
Bizimki yuvarlanma da değil kaydirmis kendini. Ama arada kafayi kaldirir gibi yapiyo donme ihtimalide var zaten arada yanliyo hizini alamayıp donebilir ama gercekten 1 aylikken buyuk basari

Bence çokta fazla başlıyorum imajı verme ayağını yan bassan gereksiz bi yorum yapma hakkı görüyolar kendilerinde bazıları tabi.

Yok o tabak çok değil mi yok bu diyette olur mu daha sinsiden git sen
Bir de bir şey yerken gördüğünde Aaa diyette değil miydin sen demesi yok mu tut diyor şeytan ilk önce tartı isteyeyim sonra pazara çıksın en son yediklerimize dikkat ediyoruz diyeyim

Bizimki yuvarlanma da değil kaydirmis kendini. Ama arada kafayi kaldirir gibi yapiyo donme ihtimalide var zaten arada yanliyo hizini alamayıp donebilir ama gercekten 1 aylikken buyuk basari

Şimdide o hareketten eser yok büşra benden uzun ama tembel. Zorla yatağını toplattırıyorum bugün tel elinde gözü ekranda oğlum bıraksana 2 dk diyorum neye bakıyosun ölmim diye bakıyorum diyo.
Dedim bi fatiha okurum neydek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…