saat dokuz ben hoşladığım birini onda hoşlaşma etkisi yaraması muhtemel bir bayanla mekanda bıraktım.:gitme: köşe minderi gibi oturdum onlar dans ederken slow parça başlayınca oturdular da rahatladım ben bu kilolar nedeniyle neleri kaybediyorum yaa gece boyunca öööyle oturmayım diye döndüm :umursamaz: en yakın iki arkadaşım da benimle döndü mecburen bir de üstüne üstük kilo vermem durdu herşeyi aynı yapıyorum gram oynamıyor :sinifsinif: öğrenciler sınav modunda ben bunalım modundayım hiçbişi yetmezmiş gibi bi de babam hastalandı memleketten gelmişti yanıma geçici olarak bi de ona üzülüyorum şimdi mafoldumben neyse rejime devam etmeliyim hiçbişi yiyesim gelmediği için uzun süre açlıktan sonra aşırı acıkıp kendimi yememk için zor tutuyorum ara öğünleri unutmamam lazım yorgunummmm:bbo: herkese iyi haftasonlarıı:a015:
merhaba bugün ilk günüm bu forumda daha önce çok incelemiştim ama üye olmak bugüne kısmetmiş. bende zayıflamak istiyorum tam olarak bilmiyorum fakat kilom 120-130 arası boyumda 1.75 şişmanım hemde çok şişmanım boyum uzun olsa da kendimi yarmagül gibi hissediyorum. summer7 keto kullanmaya başlayacağım ve biberiye yağı süreceğim ama psikolojimin buna elverişli olması lazım zayıflayabilmem için üniversiteye ilk başladığımda 80li kiloları görmüştüm ama sonra tekrar kilo aldım stressssssssss sıkıntı kilo yapıyor öyle aşırı yiyen biri değilim ama hayatım aburcuburla geçiyor. her arkadaşın profilinin alt kısmında bir cetvel var ilk kilosu şuandaki kilosu ve hedeflediği kilo onu nasıl profilime yerleştiricem bilmiyorum bilen arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. adım bahar ve ben aranıza hoshgeldim :)))
hazalım.pregant selam bir bir dökülmeye başladık.kızlar çok az bir süreliğine girdim.geçmişi okudum.hepinize sevgiler yeni gelenlere ve uzun bir zamandır olmayıp geri dönenlere selam.hepinizi çok öptüm....
Babana geçmiş olsun..allah hayırlı şifalar versin..
Çok hızla kilo verdiysen duraksaman normal,canını sıkma tekrar düzene gireceksin rahat ol...
canım sen şu an müthiş hızlı kilo vermen lazım. kilo ne kadarçoksa verme hızı da o kadarçok oluyor. bence beslenmeni iyi ayarla
hoşgeldin canım. umarım başarırsın
Selamlar Adım Su,
21 yaşındayım.. Ve şu anda en en kilolu dönemimdeyim 98,8gr.ım. Resmen bu kilodayımm, inanılmaz üzülüyorum. Belki sizin aranıza katılırsam bu zorlu maratonu bitirebilirim diye umuyorum. Forumda okudum 3-4 yer ama tam nereye yazacağımı anlamadım.. Buraya yazdım..
Kilo özgeçmişimi söylemek gerekirse;
3 yıl önce 86 kiloydum en kilolu halimdi
5 ay içinde 73 kiloya indim
sonra diyetisyeni bıraktım
sonra depresyon - uyuşukluk - öss - sıkıntılar fln derken
98 kiloya ulaştım.. bu beslenme şekli oturdu malesef üzerime
bunu değiştirmek istiyorum..
Yetkili kim bilmiyorum, özelden de mesajlaşabiliriz..
Yeter ki size olan faydadan bende yararlanayım
merhaba ben anlatıyım cızelge yapmayı
sıteyı bılıyosun sanırım ordan weight loss'u secmen lazım arka planı ve aradakı kayacak olan sımgeyı (adını unuttum -slider) onu begen resımlerden
target -hedef kılon
current - su andakı kılon
begınnıng- baslangıc kılonu doldur
kg olarak gorunmesı ıcın ordan metric unit secmelisin, sonra sana bır kod olusturucak orda html olan kodun sadece http ile baslayan ve png ile biten kısma kadar olan yerı kopyala kendı kısısel sayfanda cızelge yazan yere bu kodu kopyala hepsı bu
kolay gelsın
merhaba bugün ilk günüm bu forumda daha önce çok incelemiştim ama üye olmak bugüne kısmetmiş. bende zayıflamak istiyorum tam olarak bilmiyorum fakat kilom 120-130 arası boyumda 1.75 şişmanım hemde çok şişmanım boyum uzun olsa da kendimi yarmagül gibi hissediyorum. summer7 keto kullanmaya başlayacağım ve biberiye yağı süreceğim ama psikolojimin buna elverişli olması lazım zayıflayabilmem için üniversiteye ilk başladığımda 80li kiloları görmüştüm ama sonra tekrar kilo aldım stressssssssss sıkıntı kilo yapıyor öyle aşırı yiyen biri değilim ama hayatım aburcuburla geçiyor. her arkadaşın profilinin alt kısmında bir cetvel var ilk kilosu şuandaki kilosu ve hedeflediği kilo onu nasıl profilime yerleştiricem bilmiyorum bilen arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. adım bahar ve ben aranıza hoshgeldim :)))
canımcım bugün yediklerimi yazıyorum. çoksa durdur beni ok:))))
sabah: bir k.k. beyaz peynir bir tabak yeşillik domates bir siyah zeytin
ara: üç adet erik
öğle: bir kase mercimek çorbası
ara: bir tabak salata
akşam: bir haşlanmış yumurta üç adet ızgara köfte
ara: bir adet muz
çok mu?? ben hormon dengesizliğine yordum kilo vermememi ama???? çoksa azaltayım
Selamlar Adım Su,
21 yaşındayım.. Ve şu anda en en kilolu dönemimdeyim 98,8gr.ım. Resmen bu kilodayımm, inanılmaz üzülüyorum. Belki sizin aranıza katılırsam bu zorlu maratonu bitirebilirim diye umuyorum. Forumda okudum 3-4 yer ama tam nereye yazacağımı anlamadım.. Buraya yazdım..
Kilo özgeçmişimi söylemek gerekirse;
3 yıl önce 86 kiloydum en kilolu halimdi
5 ay içinde 73 kiloya indim
sonra diyetisyeni bıraktım
sonra depresyon - uyuşukluk - öss - sıkıntılar fln derken
98 kiloya ulaştım.. bu beslenme şekli oturdu malesef üzerime
bunu değiştirmek istiyorum..
Yetkili kim bilmiyorum, özelden de mesajlaşabiliriz..
Yeter ki size olan faydadan bende yararlanayım
evet bende umuyorum ama gördüm ki yalnız değilim :) çizelgeyi ayarlayabilirsem hemen yarın başlıycam :) yarın yeni bir bahar doğacak saçlarımı da yeni bir renge boyatıcam iddialıyım. inşallahhh benim çizelgemde 80 kiloyu gösterir birgün :))) ilk hedefim 80 kilo olmak balık etli olmak herzaman daha iyidir :)
bu yediklerin çok çok az. bir kere öğlen yediğin çorba bir dilim ekmek kadar kaloriye sahip. sen bir öğünde sebze yemeği+yoğurt+1 dilim ekmek ya da çorba ve bol miktarda salata, akşam da 3 yumurta kadar et, ekmek, salata, yoğurt yemelisin. bugünkü gibi beslenmeye devam edersen korkarım kilo veremezsin. metabolizman çok yavaşlar. kilo versen bile yemeye başlarsan vücut düşük kaloriye alıştığı için verdiğin kiloları kat kat geri alırsın. ayrıca kahvaltında çok az. benim yediklerimi hiç okumadın mı? ben yiyerek zayıfladım. hem de çatlayana kadar yediğim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?