Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen şu an müthiş hızlı kilo vermen lazım. kilo ne kadarçoksa verme hızı da o kadarçok oluyor. bence beslenmeni iyi ayarla

hoşgeldin canım. umarım başarırsın

merhaba canım. gezmeler bitti mesai başlıyor boshayallersmile

canım sen şu an müthiş hızlı kilo vermen lazım. kilo ne kadarçoksa verme hızı da o kadarçok oluyor. bence beslenmeni iyi ayarla

canımcım bugün yediklerimi yazıyorum. çoksa durdur beni ok:))))
sabah: bir k.k. beyaz peynir bir tabak yeşillik domates bir siyah zeytin
ara: üç adet erik
öğle: bir kase mercimek çorbası
ara: bir tabak salata
akşam: bir haşlanmış yumurta üç adet ızgara köfte
ara: bir adet muz

çok mu?? ben hormon dengesizliğine yordum kilo vermememi ama???? çoksa azaltayım

cuma cumartesi ve pazar hiciyi gitmedi dikkat ettimde ama 100% edemedim neyse insallah bu bes günde toparlarim moralimde bozuk gibi sanki keyifsizim sanki bir fi$imi cekmi$

segili yasafat, valla sırf seninle özleden mesajlaşmak için buraya on dört tane "kilo vermek istiyorummmmm" mesajı göndermek istiyorum. malum 50 sınırı var. yasakkelime ama çok az kaldı. gönderdiğin mesaja sadece şöyle bir cevap yazayım buradan, mesajını okudum ve inanılmaz duygulandım beni bu kadar iyi anlaman ve bu kadar benzememiz müthiş bir şey. mafoldumben çokkk az kaldı sana yazacağım. diliyorum bir gün biz de istediğimiz herşeyi istediğimiz haliyle gerçekleştirebileceğiz yol arkadaşım benim desteğin için herşey için sonsuz teşekkürler. sırf beni anlıyor olman bile büyük mutluluk benim içina.s.a.s.a.s.a.s.

Selamlar Adım Su,
21 yaşındayım.. Ve şu anda en en kilolu dönemimdeyim 98,8gr.ım. Resmen bu kilodayımm, inanılmaz üzülüyorum. Belki sizin aranıza katılırsam bu zorlu maratonu bitirebilirim diye umuyorum. Forumda okudum 3-4 yer ama tam nereye yazacağımı anlamadım.. Buraya yazdım..
Kilo özgeçmişimi söylemek gerekirse;
3 yıl önce 86 kiloydum en kilolu halimdi
5 ay içinde 73 kiloya indim
sonra diyetisyeni bıraktım
sonra depresyon - uyuşukluk - öss - sıkıntılar fln derken
98 kiloya ulaştım.. bu beslenme şekli oturdu malesef üzerime
bunu değiştirmek istiyorum..
Yetkili kim bilmiyorum, özelden de mesajlaşabiliriz..
Yeter ki size olan faydadan bende yararlanayım

hoşgeldin canım. umarım başarırsın

evet bende umuyorum ama gördüm ki yalnız değilim :) çizelgeyi ayarlayabilirsem hemen yarın başlıycam :) yarın yeni bir bahar doğacak saçlarımı da yeni bir renge boyatıcam iddialıyım. inşallahhh benim çizelgemde 80 kiloyu gösterir birgün :))) ilk hedefim 80 kilo olmak balık etli olmak herzaman daha iyidir :)

bu arada sabahtan beri uğraşıyorum ama o cetvellerden bulamadım acaba bana detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz? ilk günden sorun oluyorum ama istiyorummmm işte.bilmiyorumkismile

Merhaba Su gördüğüm kadarıyla ikimizde bugün başlıyoruz forumla beraber herşeye. zayıflamak için arkadaşın olabilirim birbimizden güç alabiliriz çünkü yazdığın herşeyi bende yaşadım ÖSS dönemimde psikolojik olarak insan çok zorlanıyor. umarım beraber incecik oluruz :)

merhaba ben anlatıyım cızelge yapmayı
sıteyı bılıyosun sanırım ordan weight loss'u secmen lazım arka planı ve aradakı kayacak olan sımgeyı (adını unuttum -slider) onu begen resımlerden
target -hedef kılon
current - su andakı kılon
begınnıng- baslangıc kılonu doldur
kg olarak gorunmesı ıcın ordan metric unit secmelisin, sonra sana bır kod olusturucak orda html olan kodun sadece http ile baslayan ve png ile biten kısma kadar olan yerı kopyala kendı kısısel sayfanda cızelge yazan yere bu kodu kopyala hepsı bu
kolay gelsın

siteyide bilmiyorum malesef adaşım birde kişisel sayfamda çizelge yazan yeri de bulamadım ben bilmiyorumkismile

burda sayfanın sag ustunde hosgeldınız umutbahar yazıyo ya oraya tıkla hakkımda yazan yerde cızelge var
sıtede orda cızelgenın uzerınde hangı web sayfasını kullanıcan yazıyo yasak sanırım ben dırek yazmadım

çok teşekkür ederimmmmm baharcım özel msj atamıyorum ondan burdan yazdım. teşekkürler ilgin ve verdiğin bilgiler için. olumunekankayizsmile

hoşgeldiiiinnnnnnnnnnnn:))a.s. inşallah tez zamanda kurtuluciizz şunlardan. umutla...:dance: (bi de şu çizelgede önce küçük hedefi koyarak başlamanı öneririm yoksa daha çooookk varrr moduna giriyorsun yani en azından ben öyleyim)

Son düzenleme:

bu yediklerin çok çok az. bir kere öğlen yediğin çorba bir dilim ekmek kadar kaloriye sahip. sen bir öğünde sebze yemeği+yoğurt+1 dilim ekmek ya da çorba ve bol miktarda salata, akşam da 3 yumurta kadar et, ekmek, salata, yoğurt yemelisin. bugünkü gibi beslenmeye devam edersen korkarım kilo veremezsin. metabolizman çok yavaşlar. kilo versen bile yemeye başlarsan vücut düşük kaloriye alıştığı için verdiğin kiloları kat kat geri alırsın. ayrıca kahvaltında çok az. benim yediklerimi hiç okumadın mı? ben yiyerek zayıfladım. hem de çatlayana kadar yediğim oluyor

kesinlikle burayı takip et canım. hoşgeldin aramıza

canım sakın sen de az yeyip zayıflarım akımına kapılma. bu çok yanlış. bunları yaza yaza parmaklarım ağrıdı ama bir zamanlar ben de aynı hataya düşmüştüm. herkesi uyarmak istiyorum.

ne bileyim panik oldum ben. son bi senedir tartılmamıştım 136yı görünce bayılcaktım az daha. haklısın aslında yavaşlama olmuş olabilir canım çok teşekkür ederim beni uyardığın için. a.s. zaten spora da başlıyorum ki o zaman bu liste çok daha abes olacaktır öğlen de ellerimin titrediğini farkettim açlıktan zaten. hımmmmmCADIARZUCADIARZU yeni bi liste düzenleme fikri hoşuma gitmeye başladı şöyle biraz daha kabarık bi liste :))))))) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…