çok teşekkür ederimmmmm baharcım özel msj atamıyorum ondan burdan yazdım. teşekkürler ilgin ve verdiğin bilgiler için. olumunekankayizsmile
ne bileyim panik oldum ben. son bi senedir tartılmamıştım 136yı görünce bayılcaktım az daha. haklısın aslında yavaşlama olmuş olabilir canım çok teşekkür ederim beni uyardığın için. a.s. zaten spora da başlıyorum ki o zaman bu liste çok daha abes olacaktır öğlen de ellerimin titrediğini farkettim açlıktan zaten. hımmmmmCADIARZUCADIARZU yeni bi liste düzenleme fikri hoşuma gitmeye başladı şöyle biraz daha kabarık bi liste :))))))) :roflol:
henüz yürümüyor
durmuyor
ühü hühüüüüü ay çok acayip bir bebek
ve benim en kötü bahtsızlığım ortalıklarda olmayan işi ile evli bir eşim var
evde olabileceği her en az süreleride dinlenme modunda geçirir
ama sözde bana çok yardım etmek için çıpınır fakat nasıl başarıyor bilmiyorum ama ya yok ortalıkta yada hep bir bahanesi var
oy ne güzel dedikodu yaptım dimi sabah sabah
kınadım şimdi kendimi dermişim
zayıflayayım ilk iş herifi boşayacamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok denedim
çocuk çocuğa benzemezmiş
buyük kızım 5,5 yaşında hiç uyumayan hiçyemeyen ama koyduğum yerde kalan bir bebekti
buse naz 9 aylık olan iyi yer rahat uyuturum ama asla durmuyor
kucakta bile kayan bir bebek
yere bırakamam arabaya bırakamam
ki zararlı olduğunu hep söylerler ömrümcek denedim de evde biraz rahatladım 1 aydır o da 5 er dk.a
ya yok kurtlu bu bebe yada acayip kucak bebeği oldu
yaka broşu gibi
saat dokuz ben hoşladığım birini onda hoşlaşma etkisi yaraması muhtemel bir bayanla mekanda bıraktım.:gitme: köşe minderi gibi oturdum onlar dans ederken slow parça başlayınca oturdular da rahatladım ben bu kilolar nedeniyle neleri kaybediyorum yaa gece boyunca öööyle oturmayım diye döndüm :umursamaz: en yakın iki arkadaşım da benimle döndü mecburen bir de üstüne üstük kilo vermem durdu herşeyi aynı yapıyorum gram oynamıyor :sinifsinif: öğrenciler sınav modunda ben bunalım modundayım hiçbişi yetmezmiş gibi bi de babam hastalandı memleketten gelmişti yanıma geçici olarak bi de ona üzülüyorum şimdi mafoldumben neyse rejime devam etmeliyim hiçbişi yiyesim gelmediği için uzun süre açlıktan sonra aşırı acıkıp kendimi yememk için zor tutuyorum ara öğünleri unutmamam lazım yorgunummmm:bbo: herkese iyi haftasonlarıı:a015:
canımcım bugün yediklerimi yazıyorum. çoksa durdur beni ok:))))
sabah: bir k.k. beyaz peynir bir tabak yeşillik domates bir siyah zeytin
ara: üç adet erik
öğle: bir kase mercimek çorbası
ara: bir tabak salata
akşam: bir haşlanmış yumurta üç adet ızgara köfte
ara: bir adet muz
çok mu?? ben hormon dengesizliğine yordum kilo vermememi ama???? çoksa azaltayım
ne bileyim panik oldum ben. son bi senedir tartılmamıştım 136yı görünce bayılcaktım az daha. haklısın aslında yavaşlama olmuş olabilir canım çok teşekkür ederim beni uyardığın için. a.s. zaten spora da başlıyorum ki o zaman bu liste çok daha abes olacaktır öğlen de ellerimin titrediğini farkettim açlıktan zaten. hımmmmmCADIARZUCADIARZU yeni bi liste düzenleme fikri hoşuma gitmeye başladı şöyle biraz daha kabarık bi liste :))))))) :roflol:
evet iceriginde neler oldugunu tam yazmiyorlar. benim kullandigim bitkiseldi.( oyle denmisti) ama sonrasi safra kesemden oldum. Allahin sevdigi kuluymusumki olumden dondum diyebilirim. benden sonra haberlere kadar cikti kac kisi olmus o haptan. ismide Lida.
ha buarada zeynep bende ankaraliyim... 5 hafta sonra geliyorumm...
ben bugünlerde çok yiyorum off moralim bozuk çokk kendimi yemeğe verdim
nasıl zayıfladığına methiyeler dizerken farkında olmadan nazar mı değirdik.ayy kıyamam ben sana biraz ara ver.demekki vücudun biraz mola istiyor.sen zaten belli bir disiplin edinmişsin.fazla zararı olmaz.
günaydın
28/05/2010
ben bu sabah ALLAH ın izni iel başlıyorum
secerem
boy :1,70 cm
kg :100,70 gr
dua edin kızlar
merhaba bugün ilk günüm bu forumda daha önce çok incelemiştim ama üye olmak bugüne kısmetmiş. bende zayıflamak istiyorum tam olarak bilmiyorum fakat kilom 120-130 arası boyumda 1.75 şişmanım hemde çok şişmanım boyum uzun olsa da kendimi yarmagül gibi hissediyorum. summer7 keto kullanmaya başlayacağım ve biberiye yağı süreceğim ama psikolojimin buna elverişli olması lazım zayıflayabilmem için üniversiteye ilk başladığımda 80li kiloları görmüştüm ama sonra tekrar kilo aldım stressssssssss sıkıntı kilo yapıyor öyle aşırı yiyen biri değilim ama hayatım aburcuburla geçiyor. her arkadaşın profilinin alt kısmında bir cetvel var ilk kilosu şuandaki kilosu ve hedeflediği kilo onu nasıl profilime yerleştiricem bilmiyorum bilen arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. adım bahar ve ben aranıza hoshgeldim :)))
Selamlar Adım Su,
21 yaşındayım.. Ve şu anda en en kilolu dönemimdeyim 98,8gr.ım. Resmen bu kilodayımm, inanılmaz üzülüyorum. Belki sizin aranıza katılırsam bu zorlu maratonu bitirebilirim diye umuyorum. Forumda okudum 3-4 yer ama tam nereye yazacağımı anlamadım.. Buraya yazdım..
Kilo özgeçmişimi söylemek gerekirse;
3 yıl önce 86 kiloydum en kilolu halimdi
5 ay içinde 73 kiloya indim
sonra diyetisyeni bıraktım
sonra depresyon - uyuşukluk - öss - sıkıntılar fln derken
98 kiloya ulaştım.. bu beslenme şekli oturdu malesef üzerime
bunu değiştirmek istiyorum..
Yetkili kim bilmiyorum, özelden de mesajlaşabiliriz..
Yeter ki size olan faydadan bende yararlanayım
Yena.pregant huuu huu burdayım.nasılsınız çıtırlar?
benim kızda aynıydı valla hala aynı dur durak bilmez uymaz yemez seni çok iyi anlıyorum yürüyünce daha rahatlarsın en azından el ele tutuşur yürürsünüz allah sabır versin
canını sıkma kilo bazen duraklar metebolizman yavaşlamıştır
yediklerrin çokkkkkkk az ben 105 kilo iken diyetisyene gittiğimde kabaca verdiği listeyi yazayım
sabah 2 peynir
2 ekmek
4 zeytin
yeşillik
ara: 2 meyve
öğle 12yk sebze yemeği sınırsız yağsız salat
3 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
ikindi: 1 dilim ekmek
1 bardak süt yada yoğurt
akşam
3-4 köfte kadar et yada 12 yk kurubaklağil
1 bardak yoğurt
2 dilim ekmek
sınırsız salata
yatmadan 2 saat önce 1 dilim ekmek bir bardak yoğurt.
bu liste ike inanması güç ama haftada 1.5 2 kilo verirsin
Yena.pregant huuu huu burdayım.nasılsınız çıtırlar?
Okan bu gecede çok formunda...
Müthiş renkli bir kişilik,birde Hakkı Devrim nasıl alaycı espriler yapıyor öyle,hiç beklemediğin anda çok zekize ve ustaca..:))
Çok zevk alıyorum Okan Bayülgen izlerken...
Mangada ikinci oldu ailecek çok sevindik.:roflol:.
Dün oğlum 3 basmakalı merdivenlerden bisikletiyle birlikte düştü..Dünden beri kendimi suçluyorum,neden dikkat edemedim,benim yüzümden oldu,ya bişey olsaydı diye yiyip bitiriyorum kendimi..senağlamaa
Burnu ve dudağı çok kötü oldu,çok kanadı telaşımı yaşadığım panik ve üzüntüyü anlatamam..:çok üzgünüm:
Acile götürdük,bakıldı falan yok bişey dendi.Kusma bilinç kaybı olduğunda hemen getirin,hiç birşey olmazsa bile 1-2 saat sonra kontrol amaçlı görelim dediler..
Neyse eve geldik baktık bir süre sonra burnu kanamaya başladı,öldüm korkudan ama korkumu bastırmak zorundayım kızımda çok korkuyor ve ağlıyordu zaten..
Hemen tekrar gittik röntgen çekildi ciyak ciyak ağlatarak bebeğimi,çok şükür temiz çıktı..
Allah hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın.:Saruboceq:.
ben okanı bazen anlayamıyorum ama izlemekten de kendimi alamıyorum. a ben izleyemedim ya erovizyonu ama duyunca çok sevndim. alamanyanın şarkısını nasıl buldunuz? bana abidik gubidik geldi. gerçi tam izleyemedim
geçmiş olsun canım ya. o duyguyu çok iyi bilirim. benim oğlanda geçenlerde kafayı çarptı gecegece acile gittik beyin tomografisi çekildi. tabi bu hiç kolay olmadı. saatlerce uyutmaya çalıştım. insan mahfoluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?