Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederimmmmm baharcım özel msj atamıyorum ondan burdan yazdım. teşekkürler ilgin ve verdiğin bilgiler için. olumunekankayizsmile

bende çizelge yapmakta bayağı zorlanmıştım.ama sağolsunlar arkadaşların hepsi çok duyarlıydı.bana yardım ettiler.3122 sayfaya bak.orda bana verdikleri link var.ona tıklarsan açılan sayfada sana ardım edecek bilgiler var.bu arada aramıza hoş geldin..

ay tabiki ya. saçların dökülür, halsiz kalırsın. bu kadar az yenir mi? yasak şeyleri yemek yeter. spor da yaparsan kaslarını yakarsın

bugün
sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
büssürü çengelköy hıyarı

ara
1 elma

öğlen
3 parça tafuk
4 kaşık makarna
salatalık :)

ara
2 grissini
1 sb yourt

akşam
2 parça tavuk
biraz taze fasülle
salata
yovurt

ara
2 meyve

bu arada koşma süremi 25 dakikaya çıkardım. önce15 dakka yürüdüm hızı artırarak, ardından 7 hızında 25 dakka koştum sonra 15 daqkka tempo düşürerek yürüdüm ve 100 mekik çektim aletle

benim kızda aynıydı valla hala aynı dur durak bilmez uymaz yemez seni çok iyi anlıyorum yürüyünce daha rahatlarsın en azından el ele tutuşur yürürsünüz allah sabır versin

canını sıkma kilo bazen duraklar metebolizman yavaşlamıştır

yediklerrin çokkkkkkk az ben 105 kilo iken diyetisyene gittiğimde kabaca verdiği listeyi yazayım

sabah 2 peynir
2 ekmek
4 zeytin
yeşillik
ara: 2 meyve
öğle 12yk sebze yemeği sınırsız yağsız salat
3 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
ikindi: 1 dilim ekmek
1 bardak süt yada yoğurt

akşam
3-4 köfte kadar et yada 12 yk kurubaklağil
1 bardak yoğurt
2 dilim ekmek
sınırsız salata
yatmadan 2 saat önce 1 dilim ekmek bir bardak yoğurt.
bu liste ike inanması güç ama haftada 1.5 2 kilo verirsin

ben lahana kapsülü,,biotermal yağ ,biber hapı zayıflama bandı..nerdeyse 1000tl den fazla para yatırdım.hem paramdan oldum hemde sağlığımda.artık akıllandım.evvelden bütüngün çay kahve sigara akşamda allah ne verdiyse..tabii gece de buzdolabı başına.meyve yeme su içme alışkanlığım yoktu.şimdi her öğünden biraz önce iki bardak su,ara öğünlerde meyve yemeğe başladım.birde akşam yemeğini erkene çekebilirsem iyi olacak,

Hazalim ben şuan altınolukta yazlıktayım.ankaraya bu sene martta oğlum orda oturduğu için taşındım.bu arada sitenin yaşça en büyüğüyüm.sizlerin yaşında oğlum ve gelinim var.
eşim beyin rahatsızlığı geçirdi.yarı yatalak.biraz da eve mahkumolduğumdan hareket alanım kısıldı.bu yüzden kilo vermede zorlanıyorum.siz gençlerin enerjisi bana güç veriyor.

nasıl zayıfladığına methiyeler dizerken farkında olmadan nazar mı değirdik.ayy kıyamam ben sana biraz ara ver.demekki vücudun biraz mola istiyor.sen zaten belli bir disiplin edinmişsin.fazla zararı olmaz.

yok ablam ya moralim bozuk özellikle eşimede herneyse ben zaten canım çk sıkkın oldumu yerim akşama kadar yiyidi bugün ama biraz önce bir paket bisüvi yedim hemde en kalorilisinden kendimi bir toparlasam

Hoşgeldin aramıza..
sağlıklı ve keyifli kilo vermeler..:)

Merhaba Su
dilerim sağşıklı bir şekilde hedefine varırsın..

Yena.pregant huuu huu burdayım.nasılsınız çıtırlar?

zeynepçim nasılsın.?? İnşaat işin bittimi.??

İzmir acaip ısındı,ben diyet modundan azıcıkta olsa uzaklaştım gibi..sağlık problemlerinden dolayı bir türlü eskisi gibi adapte olamıyorum..
spor yapamıyorum..

teşekkür ederim canımcım diyetimi yeniden düzenlemeye karar verdim iyi ki varsınızzzza.s.

Okan bu gecede çok formunda...
Müthiş renkli bir kişilik,birde Hakkı Devrim nasıl alaycı espriler yapıyor öyle,hiç beklemediğin anda çok zekize ve ustaca..:))

Çok zevk alıyorum Okan Bayülgen izlerken...

Mangada ikinci oldu ailecek çok sevindik.:roflol:.

Dün oğlum 3 basmakalı merdivenlerden bisikletiyle birlikte düştü..Dünden beri kendimi suçluyorum,neden dikkat edemedim,benim yüzümden oldu,ya bişey olsaydı diye yiyip bitiriyorum kendimi..senağlama

Burnu ve dudağı çok kötü oldu,çok kanadı telaşımı yaşadığım panik ve üzüntüyü anlatamam..:çok üzgünüm:

Acile götürdük,bakıldı falan yok bişey dendi.Kusma bilinç kaybı olduğunda hemen getirin,hiç birşey olmazsa bile 1-2 saat sonra kontrol amaçlı görelim dediler..

Neyse eve geldik baktık bir süre sonra burnu kanamaya başladı,öldüm korkudan ama korkumu bastırmak zorundayım kızımda çok korkuyor ve ağlıyordu zaten..

Hemen tekrar gittik röntgen çekildi ciyak ciyak ağlatarak bebeğimi,çok şükür temiz çıktı..
Allah hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın.:Saruboceq:.

ben okanı bazen anlayamıyorum ama izlemekten de kendimi alamıyorum. a ben izleyemedim ya erovizyonu ama duyunca çok sevndim. alamanyanın şarkısını nasıl buldunuz? bana abidik gubidik geldi. gerçi tam izleyemedim

geçmiş olsun canım ya. o duyguyu çok iyi bilirim. benim oğlanda geçenlerde kafayı çarptı gecegece acile gittik beyin tomografisi çekildi. tabi bu hiç kolay olmadı. saatlerce uyutmaya çalıştım. insan mahfoluyo

ben okanı bazen anlayamıyorum ama izlemekten de kendimi alamıyorum. a ben izleyemedim ya erovizyonu ama duyunca çok sevndim. alamanyanın şarkısını nasıl buldunuz? bana abidik gubidik geldi. gerçi tam izleyemedim

Hiiç beğenmdeim..:1closedeyes:Hem sarışında değildi eleman, nasıl almansa..:roflol:

Yarında kızımın son sınavı var ''sosyal'' bu yıl bir bitse çok yoruldular ya...

Pregant şu SBS yi sorucam bu yıl sonmuş galiba.??

Sizede geçmiş olsun..
Düşe kalka büyüyorlar ama,işte dayanamıyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…