İyi geceler
Size ve tekrardan kendime olan inancım için yazmak istedim.
2017 yılında kararlı olup ; yaklaşık 4 ayda 33 kilo verip çok güzel zayıfladım. Sadece abur cuburu çıkarıp, kendimce diyet listesi yapıp (hamilelikte gittiğim diyetisyenin listesine bakarak ve kendimce değiştirerek ) günde 1.5 ile 2 saat tempolu yürüyüşle bunu başardım .Akşam 7den sonra yemedim. Günde 3 litre su içtim .Zayıflayınca kilomu 1.5 sene korudum.Sonrasi ikinci bebek ve alınan kilolar.Inşallah şu coronali günler bir an önce biter ve tekrardan hedeflerimize ulaşırız.Açikçasi emzirme dönemi beni çok tedirgin ettiği için bu defa yavaştan aldım diyeti. Çünkü büyük kızımda çok uzun süre emzirmedim ama diyeti onun büyüdüğü zamana erteledim. İnşallah yine ayni kararlılıkla başarı gösterip hayat boyu kilomu koruyabilirim. Inşallah emek veren herkes istediği sonuçlara en kısa sürede ulaşabilir. İçimden geldi, yazmak istedim...
Bu arada kilom 91...
İyi geceler
Size ve tekrardan kendime olan inancım için yazmak istedim.
2017 yılında kararlı olup ; yaklaşık 4 ayda 33 kilo verip çok güzel zayıfladım. Sadece abur cuburu çıkarıp, kendimce diyet listesi yapıp (hamilelikte gittiğim diyetisyenin listesine bakarak ve kendimce değiştirerek ) günde 1.5 ile 2 saat tempolu yürüyüşle bunu başardım .Akşam 7den sonra yemedim. Günde 3 litre su içtim .Zayıflayınca kilomu 1.5 sene korudum.Sonrasi ikinci bebek ve alınan kilolar.Inşallah şu coronali günler bir an önce biter ve tekrardan hedeflerimize ulaşırız.Açikçasi emzirme dönemi beni çok tedirgin ettiği için bu defa yavaştan aldım diyeti. Çünkü büyük kızımda çok uzun süre emzirmedim ama diyeti onun büyüdüğü zamana erteledim. İnşallah yine ayni kararlılıkla başarı gösterip hayat boyu kilomu koruyabilirim. Inşallah emek veren herkes istediği sonuçlara en kısa sürede ulaşabilir. İçimden geldi, yazmak istedim...
Bu arada kilom 91...
Hoş buldum.Benimki 1 yaşında. Ama devam edeceği kadar emzirmek istiyorum. Bir taraftan da zayıflamaya başlamak...Hoşgeldiniz bende emziriyorum. Bebegim 3.5 aylik
Teşekkür ediyorum. Kilolu olmayı sevemedim bir türlü. İnsallah tekrardan başarımı sizinle paylaşacağım. Hepimiz başarırız inşallah.İyi geceler hoşgeldin :) içten yazmışsın ne güzel bizi en çok biz anlıyoruz.
Allah bağışlasın evlatlarını.
Katılmak istersen bekleriz.
Teşekkür ediyorum. Kilolu olmayı sevemedim bir türlü. İnsallah tekrardan başarımı sizinle paylaşacağım. Hepimiz başarırız inşallah.
Ek gida da aldigina gore korkma. Ben bile niyet ettiysem. Tabi sutum etkilenirse bırakırım. 6 aydan sonra baslarimHoş buldum.Benimki 1 yaşında. Ama devam edeceği kadar emzirmek istiyorum. Bir taraftan da zayıflamaya başlamak...
Himmm bende Mart'ta girdim sınava kazasız belasız sürüşler insAllahBi tane ezdim bende.
Ocakta aldım şubat başımıydı neydi unutmuşum.
Himmm bende Mart'ta girdim sınava kazasız belasız sürüşler insAllah
Tek hamle de giremediysen ondan zorlanmissindr canım ben şükür paralelde de L Parkta da direk oturdu çokta kolay çıktımAmin inşallah 5 ocaktı sınavım paralel parktan öyle zor çıktım ki artık çıkmanız lazım dedi adam :))
AAA tüh bak sen ustanın yaptığına, söyle bari adama biraz düzgün çalışsın ...Boyacı gitmiş en ağır şeylerin altina koymuş tartiyi hiç farkinda değilimkırılmış bi 55 cikartiyo bi 90 bi89 bozulmuş olmuyor dışarı çıkıp bugün tarti almam lazım
waowww süper eksi tebrikler cnmGünaydınlar hanımlar
Geçen cuma 95.1
Bugün 93.2
Fark :1.9kilo
geçmiş olsun cnmm niye ağrıyor ki bı gozukseydin doktoraGünaydın canlar kolumun ağrısından uyuyamadım, sağ kolum 1 aydır ağrıyor geçer belki diye bekledim ama yok ,dirsek yanındaki kemikten ağrı tüm kola yayılıyor, iki elimde uyuştu şimdi tam oldu, acilen spora başlayıp hareket etmem lazim bugün başlasam süper olur
Günaydınlar hanımlar
Geçen cuma 95.1
Bugün 93.2
Fark :1.9kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?