- 28 Eylül 2015
- 5.428
- 15.298
- 248
Artıda degilsin cnm en azındanGünaydınlar canikolar
Geçen hafta 93.5
Bugün 93.5
Valla bende şaşırdım korona var diye gitmek istemedim ama artık gidicez mecburwaowww süper eksi tebrikler cnm
geçmiş olsun cnmm niye ağrıyor ki bı gozukseydin doktora
Canım insAllah önemli bişey değildir ama mecbur kalınca gidiliyor yapacak bişey yok başta bende çok tereddüt ettim ama baktm olmuyor onlemimi alıp gidiyorum mecburValla bende şaşırdım korona var diye gitmek istemedim ama artık gidicez mecbur
Tesekkur ederim cnm ❤Dere otu troide iyi gelir bilginize
Yemekten sonra hastanın başına gidip pansuman yapiyorken çok olur. Hemşire hanım açsanız derler hemen.
Gurultuyu çok takmıyorum bildiğin bebek gibi cikaramiyorum
Salla gitsin takımı
Kolay gelsin nice yaşlari olsun
Bende Sivaslıyim
Çok ayıp
Yarın 75 i görürüm galiba inşallah
Tamam cnm sagol ❤❤❤Hasibecim benim koşu bandımda, eliptik bisikletimde voit dijital olanlardan 10 yıldan fazla oldu kullanıyorum memnunum sürekli kullansam hep çıtır kalırım ama üşeniyorum
Tesekkur ederim cnm ❤
Haftaya telafi edersin insAllah cnm çok değil benceKilo bildirimine gelelim
Dun cok sacma beslendim son gunun gunahi olmaz bu yuzden menu yazmiyorum aksama bugunun menusunu yazarim
Gecen hafta 90.5
Bugun 91.3
Haftaya eksiye gecerisn insAllah cnmGünaydin
Gecen hafta 79.9
Bugün 79.9
Baslangic 91
Evet insallah, bu hafta bayram artisi temizledim :) haftaya oruclar basliyor zaten bundan sonra biraz daha hizli gider heraldeHaftaya eksiye gecerisn insAllah cnm
Güzel yol almışsın cnm insAllah daha da eksi görürsün
Oruçlar derken seviyeleri mi yapıyorsun canım sendeEvet insallah, bu hafta bayram artisi temizledim :) haftaya oruclar basliyor zaten bundan sonra biraz daha hizli gider heralde
Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Emzirmwk kalori yaktırıyor. Dikkat ederseniz az az da olsa eksi görürsünüz. Abartmadan yiyin sadece.İyi geceler
Size ve tekrardan kendime olan inancım için yazmak istedim.
2017 yılında kararlı olup ; yaklaşık 4 ayda 33 kilo verip çok güzel zayıfladım. Sadece abur cuburu çıkarıp, kendimce diyet listesi yapıp (hamilelikte gittiğim diyetisyenin listesine bakarak ve kendimce değiştirerek ) günde 1.5 ile 2 saat tempolu yürüyüşle bunu başardım .Akşam 7den sonra yemedim. Günde 3 litre su içtim .Zayıflayınca kilomu 1.5 sene korudum.Sonrasi ikinci bebek ve alınan kilolar.Inşallah şu coronali günler bir an önce biter ve tekrardan hedeflerimize ulaşırız.Açikçasi emzirme dönemi beni çok tedirgin ettiği için bu defa yavaştan aldım diyeti. Çünkü büyük kızımda çok uzun süre emzirmedim ama diyeti onun büyüdüğü zamana erteledim. İnşallah yine ayni kararlılıkla başarı gösterip hayat boyu kilomu koruyabilirim. Inşallah emek veren herkes istediği sonuçlara en kısa sürede ulaşabilir. İçimden geldi, yazmak istedim...
Bu arada kilom 91...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?