Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim kolun ağrırken zorlama spor için istersen . Havalarda seriliyor arada terleyip soğumak bile kötü gelir .
waowww süper eksi tebrikler cnm
geçmiş olsun cnmm niye ağrıyor ki bı gozukseydin doktora
teşekkürler
ouuuu
beni yakalamakla kalmamışsın bir de geçmişsin tebrik ediyorum seni
canim ilk hafta etkisi bağırsak boşalması filan da etkili tabi
Haftaya bakalım nasıl olacak
Senden atak bekliyorum
Kilo bildirimine gelelim
Dun cok sacma beslendim son gunun gunahi olmaz bu yuzden menu yazmiyorum aksama bugunun menusunu yazarim
Gecen hafta 90.5
Bugun 91.3
Sen neleri başarmış hatunsun arkadaşım .burası geri dönüş için son durak .haftaya 8le başlayan rakamlar gelir diye dusunuyorum Hasibem

Geçmiş olsun ışılcım bende bi ara aşırı dirsek ağrısından dr gittim kemiğime dokunamıyodum ağrıdan röntgen temiz çıktı yoğun kas ağrısı dedi.
Kas gevşetici ilaç ve krem ve ağrı kesici kullandım.
Bi ara sardım kullanmamaya çalıştım.
Zayıf kollarla dünyanın işini yapıyoruz inciniyo sende bi dene bakalım merhem falan sür farkediyomu

Geçmiş olsun ağrı kesici spreyler var eczaneye sorup alsan dr gidene kadar agrin hafifler
Kilo bildirimine gelelim
Dun cok sacma beslendim son gunun gunahi olmaz bu yuzden menu yazmiyorum aksama bugunun menusunu yazarim
Gecen hafta 90.5
Bugun 91.3
Siz çok güzel kilolar vermişsiniz okudum yazdıklarınızı yine başarabilirsiniz hatta bu hafta ekstra olarak 2lide yarışırız kilo vermede ne dersin?

Nanam boy kac senin yazdin mi görmedim

Diyetisyenle yazişmaya basladik bakalım hayirli ugurlu olsun
Pazar gunu vucut olcumlerimide yazicam o koca kalca kac cm cikar allah biliyo. Hic bir pantolonum olmuyor. Artik 52 54ler bile olmadığına gore demekki 60 beden falan olmuşum
En azindan evdekilere girmem lazim ilk etapta millet karantinadan cita gibi cikacak ben kutuk gibi

Eskiden bir arkadasla ben kucuklugu paylaşiyoduk burda, son durum ne bilmiyorum
26 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…