- 8 Mart 2020
- 5.858
- 28.274
- 548
Hiç aklıma gelmedi 10seneye yakın kullandım arzumdu bunuda fakir aldım
evet canimOruçlar derken seviyeleri mi yapıyorsun canım sende
canim kolun ağrırken zorlama spor için istersen . Havalarda seriliyor arada terleyip soğumak bile kötü gelir .Günaydın canlar kolumun ağrısından uyuyamadım, sağ kolum 1 aydır ağrıyor geçer belki diye bekledim ama yok ,dirsek yanındaki kemikten ağrı tüm kola yayılıyor, iki elimde uyuştu şimdi tam oldu, acilen spora başlayıp hareket etmem lazim bugün başlasam süper olur
teşekkürlerwaowww süper eksi tebrikler cnm
geçmiş olsun cnmm niye ağrıyor ki bı gozukseydin doktora
canim ilk hafta etkisi bağırsak boşalması filan da etkili tabiouuuu
beni yakalamakla kalmamışsın bir de geçmişsin tebrik ediyorum seni
Sen neleri başarmış hatunsun arkadaşım .burası geri dönüş için son durak .haftaya 8le başlayan rakamlar gelir diye dusunuyorum HasibemKilo bildirimine gelelim
Dun cok sacma beslendim son gunun gunahi olmaz bu yuzden menu yazmiyorum aksama bugunun menusunu yazarim
Gecen hafta 90.5
Bugun 91.3
Günaydın canlar kolumun ağrısından uyuyamadım, sağ kolum 1 aydır ağrıyor geçer belki diye bekledim ama yok ,dirsek yanındaki kemikten ağrı tüm kola yayılıyor, iki elimde uyuştu şimdi tam oldu, acilen spora başlayıp hareket etmem lazim bugün başlasam süper olur
Tünaydın. Sabah tartıldım ama bi türlü gelemedim buraya.
111.7 ile bende listeye giriyorum. Diyetisyenle de konuşmaya başladık. Pazar günü ilk listeyi verecek :)
Neyseki ayni gruptayizBenden 100 gr zayıfsın ehe
Geçmiş olsun ağrı kesici spreyler var eczaneye sorup alsan dr gidene kadar agrin hafiflerGünaydın canlar kolumun ağrısından uyuyamadım, sağ kolum 1 aydır ağrıyor geçer belki diye bekledim ama yok ,dirsek yanındaki kemikten ağrı tüm kola yayılıyor, iki elimde uyuştu şimdi tam oldu, acilen spora başlayıp hareket etmem lazim bugün başlasam süper olur
Siz çok güzel kilolar vermişsiniz okudumKilo bildirimine gelelim
Dun cok sacma beslendim son gunun gunahi olmaz bu yuzden menu yazmiyorum aksama bugunun menusunu yazarim
Gecen hafta 90.5
Bugun 91.3
Nanam boy kac senin yazdin mi görmedim
168 canımNanam boy kac senin yazdin mi görmedim
Ayni boydayiz benim hedefim senin kgna inmek168 canım
Eskiden bir arkadasla ben kucuklugu paylaşiyoduk burda, son durum ne bilmiyorumKızlar yaşınızı bilmiyorum kim büyük kim küçük
Ben kimlige göre agustosta 34gircem
Normalde ocak dogumluyum memlekete gidince kimligimi çıkarmış annemler
Boy 1.60
Kilo 88.5 gördüğüm en yüksek kilo
Ilk hedefim 80 olsun
O zaman cokta abartılı bi kilon yok çok kıskandım suan168 canım
Benimde ilk zamanlar öyleydiAyni boydayiz benim hedefim senin kgna inmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?