12 kilo vermem lazımO zaman cokta abartılı bi kilon yok çok kıskandım suan
Yaparsın sen12 kilo vermem lazım
Şuan çok uzun bir yolum olduğu için daha uzatmak istemiyorum.ama tabiki 70lere inince devam etme isteği gelebilir. Sabit kalmak çok zor ya aliyosun ya veriyorsunBenimde ilk zamanlar öyleydi60 kiloyu bir gör bak bakalim 70 ler geliyor mu aklının ucuna
şifa olsun insAllahevet canim
çok degil cnm bence telafisi mümkün111,8 kilom. Artmışım artıracak şeyler yedim çünkü dün.
Geçen cuma 111,5 ti sanırım.
bol eksilerin olsun canımTünaydın. Sabah tartıldım ama bi türlü gelemedim buraya.
111.7 ile bende listeye giriyorum. Diyetisyenle de konuşmaya başladık. Pazar günü ilk listeyi verecek :)
günaydın ablacım yeni başlangıç hayrli olsun bol eksilerin olsunGunaydin kizlar
Yeni arkadaslar hosgeldiniz
Zühal ben
Ramazani 97-98 arasinda gecirdim
Bu hafta abarttim
Bugun 100.4
Yeni baslangicimiz hayirli olsun
cnm online diyet mi olacak yoksa yüzyüze gidip ölçüm yapailacak mi yağ kas oranıniDiyetisyenle yazişmaya basladik bakalım hayirli ugurlu olsun
Pazar gunu vucut olcumlerimide yazicam o koca kalca kac cm cikar allah biliyo. Hic bir pantolonum olmuyor. Artik 52 54ler bile olmadığına gore demekki 60 beden falan olmuşum
En azindan evdekilere girmem lazim ilk etapta millet karantinadan cita gibi cikacak ben kutuk gibi
Ben 26 yaşındayım cnm boy 1.59 gördüğüm en yüksek kilo 99 benimde bklm insAllah bı daha görmemKızlar yaşınızı bilmiyorum kim büyük kim küçük
Ben kimlige göre agustosta 34gircem
Normalde ocak dogumluyum memlekete gidince kimligimi çıkarmış annemler
Boy 1.60
Kilo 88.5 gördüğüm en yüksek kilo
Ilk hedefim 80 olsun
Online diyet olacak ilerleyen zamanlarda belki yuz yuzeye dönerizşifa olsun insAllah
çok degil cnm bence telafisi mümkün
bol eksilerin olsun canım
günaydın ablacım yeni başlangıç hayrli olsun bol eksilerin olsun
cnm online diyet mi olacak yoksa yüzyüze gidip ölçüm yapailacak mi yağ kas oranıni
Ben 26 yaşındayım cnm boy 1.59 gördüğüm en yüksek kilo 99 benimde bklm insAllah bı daha görmem
Himm anladm cnm hadi hayırlısı bende doğumdan sonra diyetisyene gitmek istiyorum aslında ölçüm için bklm ortalık duzelirse tabi yoksa zor gidip gelmekOnline diyet olacak ilerleyen zamanlarda belki yuz yuzeye döneriz
Kendiside calismiyo sanirim suanHimm anladm cnm hadi hayırlısı bende doğumdan sonra diyetisyene gitmek istiyorum aslında ölçüm için bklm ortalık duzelirse tabi yoksa zor gidip gelmek
Yarin yarin bugun olmasın
Ben 28 yaşında ehliyet aldım 10 sene kullanmadım 38 e kadar babam ve eşim gezdirdi 2 senedir sürüyorum kendi başınızın çaresine bakmak çok güzelmiş kızlar arabayı alıp gidiyorum araba sürmekte çok zevkli ayrıca alışınca göreceksinizAyyy sabah büyük başlangıç gelsin bakalım . Eylüle bu halimden 15 kilo eksik başlamalıyım . Ilk hedefim bu olsun bakalim . teşekkür ederim arkadaşım .
eşin haklı bonusum hızlı akan trafikte arada birinin yavaşlaması cok tehlikeli Allah korusun ama kullanmadan da öğrenemezsin bunu.gerektiğinde cocuklari getirip gotur kendisine ihtiyaç azalsın diye erkekler yardimci oluyor olmasına da ne biliyim bence akıllı kadın araba kullanmaz onun yerine kocasının onu heryere getirip götürmesini sağlar . 15 yildir araba kullanıyorum bunu geç farkettim malesef .öğrenmeyin hanımlar yapamıyor numarası çekin yoksa iş yükünüz çok artıyor demedi demeyin
Ben hiç emzirirken kilo veremedim aksine kilo aldım ama kiz kardeşim doğum kilolarını 15 günde verdi herkesin bünyesi farklı işteSağlıkla büyütün bebeğinizi. Emzirmwk kalori yaktırıyor. Dikkat ederseniz az az da olsa eksi görürsünüz. Abartmadan yiyin sadece.
Canım önce yakan sonra serinleten kremlerden nefret ediyorum daha çok canım yanıyor ,bildiğin sürünce iyi eden krem varsa ismini alayım vallaGeçmiş olsun ışılcım bende bi ara aşırı dirsek ağrısından dr gittim kemiğime dokunamıyodum ağrıdan röntgen temiz çıktı yoğun kas ağrısı dedi.
Kas gevşetici ilaç ve krem ve ağrı kesici kullandım.
Bi ara sardım kullanmamaya çalıştım.
Zayıf kollarla dünyanın işini yapıyoruz inciniyo sende bi dene bakalım merhem falan sür farkediyomu
doğrudur canımKendiside calismiyo sanirim suan
tebrikler canım çok güzel eksiCuma 81.6
Bugün 80.6
Çok güzel canım bı de yemeseydin nasil bı eksi gelecekti bklmKilomu bildireyim
Geçen hafta 90.5
Bugün 89.7
Yarım tepsi baklava yedim genede çok şükür 3 gündür karbonu kesince attım fazlalıkları
Ben 28 yaşında ehliyet aldım 10 sene kullanmadım 38 e kadar babam ve eşim gezdirdi 2 senedir sürüyorum kendi başınızın çaresine bakmak çok güzelmiş kızlar arabayı alıp gidiyorum araba sürmekte çok zevkli ayrıca alışınca göreceksiniz
Ben hiç emzirirken kilo veremedim aksine kilo aldım ama kiz kardeşim doğum kilolarını 15 günde verdi herkesin bünyesi farklı işte
Canım önce yakan sonra serinleten kremlerden nefret ediyorum daha çok canım yanıyor ,bildiğin sürünce iyi eden krem varsa ismini alayım valla
evet ben de baktim bisey bulamadim
Saol canım bir deneyeyim ama ne zaman pazartesi artık kocam anasına gitti bir es verdim
Öyle yakmıyodu ya bengay gibi falan bunun hem ilacını aldım hem sürdüm tabi düzenli yapıcan iyice masaj gibi yediricen ki içine işlesin. Bide farzetki alçıda kolun kullanma bi süre en aza indir yada yoksa geçmiyor.
Böyle hafiflerse ne ala ama geçmezse dr git tabi.
Damar görünce hiç dayanamıyorum
Benden 2 kg ve 2 cm eksiksin168 canım
Niye damar görünce dayanamiyorsunDamar görünce hiç dayanamıyorum
Benden 2 kg ve 2 cm eksiksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?