Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde ilk zamanlar öyleydi 60 kiloyu bir gör bak bakalim 70 ler geliyor mu aklının ucuna
Şuan çok uzun bir yolum olduğu için daha uzatmak istemiyorum.ama tabiki 70lere inince devam etme isteği gelebilir. Sabit kalmak çok zor ya aliyosun ya veriyorsun

şifa olsun insAllah
111,8 kilom. Artmışım artıracak şeyler yedim çünkü dün.
Geçen cuma 111,5 ti sanırım.
çok degil cnm bence telafisi mümkün
Tünaydın. Sabah tartıldım ama bi türlü gelemedim buraya.

111.7 ile bende listeye giriyorum. Diyetisyenle de konuşmaya başladık. Pazar günü ilk listeyi verecek :)
bol eksilerin olsun canım
Gunaydin kizlar

Yeni arkadaslar hosgeldiniz
Zühal ben

Ramazani 97-98 arasinda gecirdim
Bu hafta abarttim
Bugun 100.4

Yeni baslangicimiz hayirli olsun
günaydın ablacım yeni başlangıç hayrli olsun bol eksilerin olsun
cnm online diyet mi olacak yoksa yüzyüze gidip ölçüm yapailacak mi yağ kas oranıni
Ben 26 yaşındayım cnm boy 1.59 gördüğüm en yüksek kilo 99 benimde bklm insAllah bı daha görmem

Online diyet olacak ilerleyen zamanlarda belki yuz yuzeye döneriz

Yarin yarin bugun olmasın
Ben 28 yaşında ehliyet aldım 10 sene kullanmadım 38 e kadar babam ve eşim gezdirdi 2 senedir sürüyorum kendi başınızın çaresine bakmak çok güzelmiş kızlar arabayı alıp gidiyorum araba sürmekte çok zevkli ayrıca alışınca göreceksiniz
Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Emzirmwk kalori yaktırıyor. Dikkat ederseniz az az da olsa eksi görürsünüz. Abartmadan yiyin sadece.
Ben hiç emzirirken kilo veremedim aksine kilo aldım ama kiz kardeşim doğum kilolarını 15 günde verdi herkesin bünyesi farklı işte
Canım önce yakan sonra serinleten kremlerden nefret ediyorum daha çok canım yanıyor ,bildiğin sürünce iyi eden krem varsa ismini alayım valla

Öyle yakmıyodu ya bengay gibi falan bunun hem ilacını aldım hem sürdüm tabi düzenli yapıcan iyice masaj gibi yediricen ki içine işlesin. Bide farzetki alçıda kolun kullanma bi süre en aza indir yada yoksa geçmiyor.

Böyle hafiflerse ne ala ama geçmezse dr git tabi.

Saol canım bir deneyeyim ama ne zaman pazartesi artık kocam anasına gitti bir es verdim

Herkese merhaba Evlendim ve hızla kilo almaya başladım. Çocuk oldu emzirirken iyice aldım. 108.7 kilo ile diyetisyene gittim.

İki ay diyetisyen ile sonra kendim dikkat ederek 98’e düştüm. Çarşamba günü tekrar başladım diyetisyene. Pazartesi kontrolüm var .Şimdilik iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…