Dün oğlum 3 basmakalı merdivenlerden bisikletiyle birlikte düştü..Dünden beri kendimi suçluyorum,neden dikkat edemedim,benim yüzümden oldu,ya bişey olsaydı diye yiyip bitiriyorum kendimi..senağlama
Burnu ve dudağı çok kötü oldu,çok kanadı telaşımı yaşadığım panik ve üzüntüyü anlatamam..:çok üzgünüm:
Acile götürdük,bakıldı falan yok bişey dendi.Kusma bilinç kaybı olduğunda hemen getirin,hiç birşey olmazsa bile 1-2 saat sonra kontrol amaçlı görelim dediler..
Neyse eve geldik baktık bir süre sonra burnu kanamaya başladı,öldüm korkudan ama korkumu bastırmak zorundayım kızımda çok korkuyor ve ağlıyordu zaten..
Hemen tekrar gittik röntgen çekildi ciyak ciyak ağlatarak bebeğimi,çok şükür temiz çıktı..
Allah hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın.:Saruboceq:.
canımmm ay çok geçmiş olsunbilmiyorumkismile kendini suçlama ama lütfen sen bi anne olarak zaten dikkatlisindir ama bazı şeyler var olacağın önüne geçilmiyor Allah'a şükür birşey çıkmamış bununla geçmiş olsun:Saruboceq:
Çok sağol canım,senin baban nasıl oldu.?
Hiiç beğenmdeim..:1closedeyes:Hem sarışında değildi eleman, nasıl almansa..:roflol:
Yarında kızımın son sınavı var ''sosyal'' bu yıl bir bitse çok yoruldular ya...
Pregant şu SBS yi sorucam bu yıl sonmuş galiba.??
babam şeker hastası canım sinir uçları etkilenmeye başlamış. doktorlar hasarı geri döndüremiyorlar ancak kötülemeyi durdurmaya çalışıyorlar Allah'ım öyle çok korkuyorum ki anlatamam. eyvahedigeldismile yarın da memlekete dönüyor. bir de bizde öyle çok fazla üzüntünü belli edemezsin aile yapısı gereği. mutlu mutlu geziniyorum ortada ama bir de bana sor. dua edin n'olur... artık hiçkimseden hastalık haberi gelmesin inşallah:Saruboceq: senin bıdığı da Allah esirgesin hep canım... hepimizi esirgesin...
bu sene 6 ve 7. sınıf olanlar seneye de giricek, ama 5ten 6ya geçenler artık sbsye girmicek canım. kaça gidiyor kızın?
çok geçmiş olsun canım. Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin
babam şeker hastası canım sinir uçları etkilenmeye başlamış. doktorlar hasarı geri döndüremiyorlar ancak kötülemeyi durdurmaya çalışıyorlar Allah'ım öyle çok korkuyorum ki anlatamam. eyvahedigeldismile yarın da memlekete dönüyor. bir de bizde öyle çok fazla üzüntünü belli edemezsin aile yapısı gereği. mutlu mutlu geziniyorum ortada ama bir de bana sor. dua edin n'olur... artık hiçkimseden hastalık haberi gelmesin inşallah:Saruboceq: senin bıdığı da Allah esirgesin hep canım... hepimizi esirgesin...
pregantçım 6.sınıfa gidiyor prensesim..
Dersleri genel olarak iyi,ikinci dönem fen ve teknolojide düşüş oldu..bakalım sınavda ne olucak..
Üzüntünü çok iyi anlıyorum Allah acil şifa versin ve beterinden korusun...Ben babamı 22 yaşında kaybettim..
Sende kontrollerini yaptırmışsındır muhakak,biliyorsun şeker bir nevi miras..özellikle biz şişmanlarda en büyük tehlike..
çocuk büyüyüncerahat edecez derken her yaşın ayrı derdi olduğunu unutuyoruz galiba. sen de onunla beraber sınav stresi yaşıyorsun dimi
Ayy bi tartılayım dedim 89 u gördüm mutlu oldum ya 92 ye çıkmıştım bir iki hafta önce...
Nursena kulakların çınlasın az bişey kalmıştı biomineradan sürdüm ve paçalı donumu giydim :)
Bana ve burdaki baculara bir daha 90 ları gösterme ya rabbi :Saruboceq:
90 ın altına inince yeni çizelge yapıcam demiştim yapıyorum hemen
Günaydın,
sen indin ben çıktım,dönüşümlü olarak bu döngüyü yaşıyoruz seninle..:roflol:
hanımlarrr günaydınnn nasılsınız bakalım
uma günü çok fena yandım çayla
göğüslerim olduğu gibi haşlandı oğlumu bilem emziremiyorum şimdi:gitme:
hanımlarrr günaydınnn nasılsınız bakalım
uma günü çok fena yandım çayla
göğüslerim olduğu gibi haşlandı oğlumu bilem emziremiyorum şimdi:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?