Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm ay çok geçmiş olsunbilmiyorumkismile kendini suçlama ama lütfen sen bi anne olarak zaten dikkatlisindir ama bazı şeyler var olacağın önüne geçilmiyor Allah'a şükür birşey çıkmamış bununla geçmiş olsun:Saruboceq:

Çok sağol canım,senin baban nasıl oldu.?

Çok sağol canım,senin baban nasıl oldu.?

babam şeker hastası canım sinir uçları etkilenmeye başlamış. doktorlar hasarı geri döndüremiyorlar ancak kötülemeyi durdurmaya çalışıyorlar Allah'ım öyle çok korkuyorum ki anlatamam. eyvahedigeldismile yarın da memlekete dönüyor. bir de bizde öyle çok fazla üzüntünü belli edemezsin aile yapısı gereği. mutlu mutlu geziniyorum ortada ama bir de bana sor. dua edin n'olur... artık hiçkimseden hastalık haberi gelmesin inşallah:Saruboceq: senin bıdığı da Allah esirgesin hep canım... hepimizi esirgesin...

Son düzenleme:

bu sene 6 ve 7. sınıf olanlar seneye de giricek, ama 5ten 6ya geçenler artık sbsye girmicek canım. kaça gidiyor kızın?

çok geçmiş olsun canım. Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin

bu sene 6 ve 7. sınıf olanlar seneye de giricek, ama 5ten 6ya geçenler artık sbsye girmicek canım. kaça gidiyor kızın?

pregantçım 6.sınıfa gidiyor prensesim..
Dersleri genel olarak iyi,ikinci dönem fen ve teknolojide düşüş oldu..bakalım sınavda ne olucak..

çok geçmiş olsun canım. Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin

aminnnn canım benim. benim aileden daha fala değer verdiğim hiçbişi yok hepimiz gibi. İyimser olmaya çalışıyorum yoksa delircek gibi oluyosun çok teşekkür ederim. tekrar. :gitme: desteğiniz için

Üzüntünü çok iyi anlıyorum Allah acil şifa versin ve beterinden korusun...Ben babamı 22 yaşında kaybettim..

Sende kontrollerini yaptırmışsındır muhakak,biliyorsun şeker bir nevi miras..özellikle biz şişmanlarda en büyük tehlike..

pregantçım 6.sınıfa gidiyor prensesim..
Dersleri genel olarak iyi,ikinci dönem fen ve teknolojide düşüş oldu..bakalım sınavda ne olucak..

çocuk büyüyüncerahat edecez derken her yaşın ayrı derdi olduğunu unutuyoruz galiba. sen de onunla beraber sınav stresi yaşıyorsun dimi

başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin sana da sabırlar versin :Saruboceq:
kontrolleri yaptırdım elbette. babamda orta aş diabeti var ben tamamen temiz çıktım ama tabi kilo kontrolü şart annemde de orta yaş diabeti var çünkü yüksek risk grubundayım(

çocuk büyüyüncerahat edecez derken her yaşın ayrı derdi olduğunu unutuyoruz galiba. sen de onunla beraber sınav stresi yaşıyorsun dimi

Hemde nasıl yaşıorum canım..hep diyorum zaten bir ergen birde bebek yatiştirmenin zorluğunu yaşıyorum diye,gerçi oğlum bebeklikten çıktıda,26 aylık oldu :))maşallah..

Son düzenleme:
Ayy bi tartılayım dedim 89 u gördüm mutlu oldum ya 92 ye çıkmıştım bir iki hafta önce...

Nursena kulakların çınlasın az bişey kalmıştı biomineradan sürdüm ve paçalı donumu giydim :)

Bana ve burdaki baculara bir daha 90 ları gösterme ya rabbi :Saruboceq:

90 ın altına inince yeni çizelge yapıcam demiştim yapıyorum hemen

Günaydın,
sen indin ben çıktım,dönüşümlü olarak bu döngüyü yaşıyoruz seninle..:roflol:

hanımlarrr günaydınnn nasılsınız bakalım
uma günü çok fena yandım çayla
göğüslerim olduğu gibi haşlandı oğlumu bilem emziremiyorum şimdi:gitme:

Günaydın,
sen indin ben çıktım,dönüşümlü olarak bu döngüyü yaşıyoruz seninle..:roflol:

:roflol:

hanımlarrr günaydınnn nasılsınız bakalım
uma günü çok fena yandım çayla
göğüslerim olduğu gibi haşlandı oğlumu bilem emziremiyorum şimdi:gitme:

Geçmiş olsun ya yanık çok acır :teselli:

herkese............günayyydıın.........................bilgisayar bozuldu giremedim.........keyifler iyidir umarım...... :lepi:

gunaydin arkadaslar 1 haftadir kilo vermedim.94.7 'dm suan 95.8.
arada kacamaklarmi yapiyorum alamadim ve hatirlamiyorumda. bugunden itibaren yediklerimi yazacagim.

günaydınnn fıstıklarrrr..ben geldimmmmm...bütün telaşlarımı atlattım..askerimi yolladım..6 günlük asker olduturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…