25 haziran cuma günü yemin töreni varmış..bana izmir seferihisar yolu göründü kızlar...
Allah kavuştursun yağmurum gözüm ....Banada seferihisar yolları br gün görünür inşallah :Saruboceq:
hanımlarrr günaydınnn nasılsınız bakalım
uma günü çok fena yandım çayla
göğüslerim olduğu gibi haşlandı oğlumu bilem emziremiyorum şimdi:gitme:
nasılsınız kızlar...yeni gelenler hoşgeldiniz..benim hafta sonum berbat geçti..
cumartesi sabah yürüyüşümü yaptım geldim..kahvaltı yaparken gelinimiz aradı ( kardeşimin hanımı ) ..yeğenim ateşlenmiş küçük fıstığımız..( 6 aylık ) topikte bilenler bilir..biraz erken doğmuştu bir süre hastanede falan kalmıştı işte o abla doktora götürelim benimle gelirmisin dedi.. ( 6 yaşındada ablası var ) onunda bademcikler şişmiş ikisinide muayene ettirelim dedi ..apar topar gittik hastaneye..kan idrar tahlili falan.. doktor kanında yüksek derecede enfeksiyon çıktı yatışınızı yapıcam serum tedavisi olacak demezmi ..bütün günüm hastanede koşturmacayla geçti..yavrum serumu hiç istemedi kolunda..çekmeye çalışır..ateşi düşmez..şuruplar fitiller hemşireler seferber oldular..ablasınada iğne yapıldı..ben aldım ablayı eve geldim..bebişimiz o gece hastanede kaldı..pazar akşamı çıktı hastaneden..şimdi iğne tedavisi yapılıyor..
pazar günü yürüyüşümü yapamadım..hastanede çok yorulmuşum..kalkamadım..evimi süpürüp sildim..yemek yaptım..markete alışverişe gittim..
veeeeeee güzel haber...((( oğluşum nete geldi görüştük...bölüğün içinde internet cafe varmış..süper yaaaaaa...
günaydınnn fıstıklarrrr..ben geldimmmmm...bütün telaşlarımı atlattım..askerimi yolladım..6 günlük asker olduturkbayragiturkbayragiturkbayragi
nasılsınız kızlar...yeni gelenler hoşgeldiniz..benim hafta sonum berbat geçti..
cumartesi sabah yürüyüşümü yaptım geldim..kahvaltı yaparken gelinimiz aradı ( kardeşimin hanımı ) ..yeğenim ateşlenmiş küçük fıstığımız..( 6 aylık ) topikte bilenler bilir..biraz erken doğmuştu bir süre hastanede falan kalmıştı işte o abla doktora götürelim benimle gelirmisin dedi.. ( 6 yaşındada ablası var ) onunda bademcikler şişmiş ikisinide muayene ettirelim dedi ..apar topar gittik hastaneye..kan idrar tahlili falan.. doktor kanında yüksek derecede enfeksiyon çıktı yatışınızı yapıcam serum tedavisi olacak demezmi ..bütün günüm hastanede koşturmacayla geçti..yavrum serumu hiç istemedi kolunda..çekmeye çalışır..ateşi düşmez..şuruplar fitiller hemşireler seferber oldular..ablasınada iğne yapıldı..ben aldım ablayı eve geldim..bebişimiz o gece hastanede kaldı..pazar akşamı çıktı hastaneden..şimdi iğne tedavisi yapılıyor..
pazar günü yürüyüşümü yapamadım..hastanede çok yorulmuşum..kalkamadım..evimi süpürüp sildim..yemek yaptım..markete alışverişe gittim..
veeeeeee güzel haber...((( oğluşum nete geldi görüştük...bölüğün içinde internet cafe varmış..süper yaaaaaa...
Tüm güzeller hepinize merhabalar..babam şeker hastası canım sinir uçları etkilenmeye başlamış. doktorlar hasarı geri döndüremiyorlar ancak kötülemeyi durdurmaya çalışıyorlar Allah'ım öyle çok korkuyorum ki anlatamam. eyvahedigeldismile yarın da memlekete dönüyor. bir de bizde öyle çok fazla üzüntünü belli edemezsin aile yapısı gereği. mutlu mutlu geziniyorum ortada ama bir de bana sor. dua edin n'olur... artık hiçkimseden hastalık haberi gelmesin inşallah:Saruboceq: senin bıdığı da Allah esirgesin hep canım... hepimizi esirgesin...
Offf YENACIĞIM....Çok erken kayıplar yaşamışsın sen canım benim.Allah sabrını veriyor mutlaka.Mekanları cennet olsun ,nurlar içinde yatsınlar....
Üzüntünü çok iyi anlıyorum Allah acil şifa versin ve beterinden korusun...Ben babamı 22 yaşında kaybettim..
Sende kontrollerini yaptırmışsındır muhakak,biliyorsun şeker bir nevi miras..özellikle biz şişmanlarda en büyük tehlike..
Tebrik ediyorum BONUSCUĞUM.Daha iyi çizelgeler gör inşallah....Ayy bi tartılayım dedim 89 u gördüm mutlu oldum ya 92 ye çıkmıştım bir iki hafta önce...
Nursena kulakların çınlasın az bişey kalmıştı biomineradan sürdüm ve paçalı donumu giydim :)
Bana ve burdaki baculara bir daha 90 ları gösterme ya rabbi :Saruboceq:
90 ın altına inince yeni çizelge yapıcam demiştim yapıyorum hemen
Oy maaşallah.....Allah yardımcısı olsun.Şimdi alışma dönemi geçiriyor,biraz yabancılamıştır ama kısa sürede alışır.Sağlık ve huzurla bitirip gelir Allahın izniyle.....günaydınnn fıstıklarrrr..ben geldimmmmm...bütün telaşlarımı atlattım..askerimi yolladım..6 günlük asker olduturkbayragiturkbayragiturkbayragi
Kıyamam miniklere ...Çok geçmiş olsun.Umarım kısa sürede iyileşirler yavrucaklar.nasılsınız kızlar...yeni gelenler hoşgeldiniz..benim hafta sonum berbat geçti..
BEYZUSSSS,naber..:)
sağolun carnivale...teşekkürler..ben yeni kayıt olanlardanım hoşbuldumm:) yeğenleriniz için geçmiş olsun diyorum oğlunuz için Allah kavuştursun:)))
yenam canım çok teşekkür ederim..aynen dediğin gibi geldimi üst üste geliyor..şimdi haber aldım..bebişi yine hastaneye yatırmışlar..offfff offffffffff
Çok geçmiş olsun,nasıl canınız yanmıştır...
Oyyyy kıyamazlar asker abiye..:)
Çook geçmiş olsun canım,geldimi öyle üst üste gelir herşey...
yağmurgözlü geçmiş olsun dileklerin için saol canım..yeğenin içinde endişelenme önlem amacıyla yatırmışlardır,önemli bişeyi yoktur bence...:teselli:
BEYZUS'çum eşim daha iyi canım,hafta içi hergün fizik ve masaj yapılıyodu,fizik tedavisini kesmişler,çünkü kaslar çalışmaya başlamış demişler, bugünden itibaren sadece masaj yapılıcak bir saat..iyi valla,15 yıllık kocama elin herifi elleyip duruyor...:roflol: :roflol:
Haberin biri iyi biri kötü canım....
Kaslar çalışmaya başlamış bu iyi haber......
Eşine elin herifi masaj yapacak bu kötü haber......
TESELLİ: MASAJI YAPAN KADIN DA OLABİLİRDİ......alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:roflol::roflol::roflol::roflol:Buna da şükür canım.....
bir annenin annece terbiyesi
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan
oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen
misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla
karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler
değme
oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.
Tatlılar un
kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse
hiç
pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu,
kadıncağıza durumu
fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da,
yemek
sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.
Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin
ellerini öperek
evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha
kaldıktan sonra
gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:
"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler
misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence
ya hastasın
ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek
cevap verdi:
"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten
sonra oğlum
asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp
karısının kalbini
kıramayacak.".
BEYZUS'çum eşim daha iyi canım,hafta içi hergün fizik ve masaj yapılıyodu,fizik tedavisini kesmişler,çünkü kaslar çalışmaya başlamış demişler, bugünden itibaren sadece masaj yapılıcak bir saat..iyi valla,15 yıllık kocama elin herifi elleyip duruyor...:roflol: :roflol:
bende böyle bir kaynana olabilirmiyim acaba...boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmilebir annenin annece terbiyesi
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan
oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen
misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla
karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler
değme
oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.
Tatlılar un
kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse
hiç
pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu,
kadıncağıza durumu
fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da,
yemek
sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.
Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin
ellerini öperek
evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha
kaldıktan sonra
gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:
"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler
misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence
ya hastasın
ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek
cevap verdi:
"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten
sonra oğlum
asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp
karısının kalbini
kıramayacak.".
TESELLİ: MASAJI YAPAN KADIN DA OLABİLİRDİ......alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:roflol::roflol::roflol::roflol:Buna da şükür canım.....
İyi niyet ve insanlık budur işte;ama artık çok az bulunuyor......
Gerçekten böyle kaynalar varmıdır diye düşünürken aklıma geldi ablam diye söylemiyorum ama böyle bir kaynanıdır...
Yeğenim nişanlıyken dedi ki ''anne kimse senin gibi dolma yapamaz.Dolmalarımızı sen yaparsın değilmi''
Ablam da '''hiççççç yapamam oğlum.En güzel dolmayı eşler yapar;gör bak benimkinden güzel olacak'''
Bu cevabını duyunca gelinle iyi geçineceğini anlamıştım zaten.
NOT: Sadece dolmaları değil tüm yemekleri ablam yapıyor.....:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:
bende böyle bir kaynana olabilirmiyim acaba...boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?