Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tahin çok şekerli, 1 sigara böreği olmasada olur canım, ne karin nede göz doyuruyor

Simit yemiş nana ne yazsın
Nana bugün şokta

Son düzenleme:
İyi akşamlar

Kahvaltı klasik diyet kahvaltı, 2 dilim tb ekmeği, 7 badem
Öğlen İki kepçe çorba
Akşam 2 dilim somon balığı, salata, yarım simit, 2 kare bitter
Diyette 5.günüm bitti, yarın kontrol var, diyetisyende de kilom evdeki gibi çıkarsa güzel ödem atmışım

İyi çok şükür. Özerkleşme döneminde işte çığlık kıyamet büyüyor. 20 aylıkken cümle kurmaya başladı, şimdi her şeyi konuşuyor.
Biz de nasılsa hemen hamile kalamıyorum diye korunmayı bıraktık, hemen oldu ama 7 haftalıkken kaybettim. Sana da çok geçmiş olsun. Allah yine nasip eder inşallah. Kızın da iyidir inşallah

Tabi ki isterim ben 74 kilo ile diyetisyen e gittim bir ay sonra 76 olunca daha gitmedim ama benden kaynaklı
Ben de hayatımda ilk kez bu yıl diyetisyene gittim ve gerçekten motive oldum. Tartıda eksi çıkma isteği, çok eksi çıkınca diyetisyenin beni övmesi falan Listeyi gönderiyorum. 5 gün için planlanmış liste

Yarim simit, 1 ısırık börek, çeyrek poğaça demek ohhh ben hep yiyeceğim demektir.
Azıcık somon ekmek??????

Ben anladım hep yemekten oluyor

Menun olmamış sınıfta kaldı, kaçamak ve yetersiz
Çok acımasızca oldu bu :/
Bir de tam kase çorba yeseydim nana ev adresimi bulur dövmeye gelirdi. Eccık simit yedim diye neler dedi yasak vardı malum aldıramadım. Ve acayip açıktım 7 de kesicem yemeyi bundan sonra
Simit yemiş nana ne yazsın
Nana bugün şokta
Kız Eccık ya yarım simit etti toplam 100 kilo insana yarım simit ne eder diye düşündüm. Ama hain fırıncı nasıl simit yaptıysa çok güzeldi dayanamadım

Bu arada 100.6 kilo çıkmıştım. Bu sabah evde 96.5 çıktım. Sanırım hem ödem attım hem de iki tartı farklı ölçüyor

Selam gelemedim gunduz fazla.
Eşim işe başlayacak 2.5 aydır evdeydi, adamin bile morali bozuk oy ben neeedeeemm insallah alisiriz ne diyeyim 4 gun caliscaklarmiş hafta da.
Menume gelirsek dikkat etme cabalarim bugün biraz alt üst oldu. Anneme gittik çünkü :'(

Kahvalti
1 dilim tb ekmegi
Az sucuklu yumurta(sucuk kendimizin)
Domates salata
2 ince dilim salam
2 dilim peynir
Şekersiz cay
Tahin pekmek 2 tk
Sonra listem geldi

14.30
Turk kahvesi

15.30
Diyetisyenin çayı

18.00
Tavuk suyu corba 2 kepce
1 dilim tb ekmegi
Patlicanli sebze yemegi 2 kepce
Domates salatası

Malesef 2 dilim tatli

22.00
Sutlu kurudut(tarcin ve keciboynuzu unlu)

Su 3.5 -4 lt vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…