Sabah incir zeytin kürü
Öğlen 1 YK tahin pekmez 1 sigara böreği omlet domates salatalık avuç içi kadar karışık kuruyemiş domates salatalık
Akşam 4 tane bulgur köftesi tavada 1 kase yoğurt (pul biber limon zencefil). Çoban salata yarım yemek kasesi. Saat 8 gibi incir zeytin kürü yaparsam 1200 kal ile bitiriyorum. Bence güzel bir gündü.
Bide spor eklersem oh
Evet canımNisandeniz nickin tanıdık geldi. 2017 ekim annelerinden msn??
Kasar? sucuk?
Diyet nerede kaldı bacım, kocikle kavga gürültü olunca diyet korkudan evi mi terk ediyor
yetersiz ve kaçamaklı menü, olmamış
Hızlıca bi okudumda M Musluk Suyu musluğa yazmadan çıkamadım.
Yavrum nana ne yazdı bilmiyorum ama yarım kase çorba olmaz 6 da yemişsin geç yatıcan nolucak o bünye acıkıcak.
1 kase çorba
2 tane dolma
1 kase yoğurt ve her türlü salata.
Biz her öğüne yoğurt ve salata yemek zorundayız öyle düşün.
5 kilo yoğurt aldır yarınsütte bulunsun evde.
Ben de takip ederrdm orayı.senin çocuğun nasıl? Konuşması uyku düzeni vb. Kızım şimdi 32 aylık.2.çocuğa niyetlendik ama nasip değilmiş dış gebelik oldu düşük ameliyat falan. Şimdi kilo verip kısmet olırsa 2 düşünüyoruz..Evet canım
İyi çok şükür. Özerkleşme döneminde işte çığlık kıyamet büyüyor. 20 aylıkken cümle kurmaya başladı, şimdi her şeyi konuşuyor.Ben de takip ederrdm orayı.senin çocuğun nasıl? Konuşması uyku düzeni vb. Kızım şimdi 32 aylık.2.çocuğa niyetlendik ama nasip değilmiş dış gebelik oldu düşük ameliyat falan. Şimdi kilo verip kısmet olırsa 2 düşünüyoruz..
Ben de hayatımda ilk kez bu yıl diyetisyene gittim ve gerçekten motive oldum. Tartıda eksi çıkma isteği, çok eksi çıkınca diyetisyenin beni övmesi falanTabi ki isterim ben 74 kilo ile diyetisyen e gittim bir ay sonra 76 olunca daha gitmedim ama benden kaynaklı
Çok acımasızca oldu bu :/Yarim simit, 1 ısırık börek, çeyrek poğaça demek ohhh ben hep yiyeceğim demektir.
Azıcık somon ekmek??????
Ben anladım hep yemekten oluyor
Menun olmamış sınıfta kaldı, kaçamak ve yetersiz
Bir de tam kase çorba yeseydim nana ev adresimi bulur dövmeye gelirdi. Eccık simit yedim diye neler dediHızlıca bi okudumda M Musluk Suyu musluğa yazmadan çıkamadım.
Yavrum nana ne yazdı bilmiyorum ama yarım kase çorba olmaz 6 da yemişsin geç yatıcan nolucak o bünye acıkıcak.
1 kase çorba
2 tane dolma
1 kase yoğurt ve her türlü salata.
Biz her öğüne yoğurt ve salata yemek zorundayız öyle düşün.
5 kilo yoğurt aldır yarınsütte bulunsun evde.
Kız Eccık ya yarım simit etti toplam 100 kilo insana yarım simit ne eder diye düşündüm. Ama hain fırıncı nasıl simit yaptıysa çok güzeldi dayanamadımSimit yemiş nana ne yazsın
Nana bugün şokta
Bu arada 100.6 kilo çıkmıştım. Bu sabah evde 96.5 çıktım. Sanırım hem ödem attım hem de iki tartı farklı ölçüyorBen de hayatımda ilk kez bu yıl diyetisyene gittim ve gerçekten motive oldum. Tartıda eksi çıkma isteği, çok eksi çıkınca diyetisyenin beni övmesi falanListeyi gönderiyorum. 5 gün için planlanmış liste
Eki Görüntüle 2642715
Aklımda kalmadı yedim işte. Gözüm doyduTahin çok şekerli, 1 sigara böreği olmasada olur canım, ne karin nede göz doyuruyor
Reçel balda yemeAklımda kalmadı yedim işte. Gözüm doydu
Tahin de apa döneminden kalma. Bal reçel yerine.
hosgeldin sende kiz tefriciye cekerek zayifliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?