aynen dikkat etmeye basladim 2 kilo fazlayim var bi terslikAy jeton yeni düştü +2 kg
Verirsin inşallah canım. Toplam kaç kilon var vermem gerekenaynen dikkat etmeye basladim 2 kilo fazlayim var bi terslik
20 kilo vermek hedefte insallah veririmVerirsin inşallah canım. Toplam kaç kilon var vermem gereken
sen kac kilosun su anVerirsin inşallah canım. Toplam kaç kilon var vermem gereken
Özele gel. Sayfayı bayaa kaydırmayalımsen kac kilosun su an
Kızlar ben diyete başladığım zamanlar bir kavanoza toz halinde hepsi eşit miktarda olarak zencefil, zerdeçal,tarçın en sonda çok az en acısından pul biber katıp karıştırıyorum. Hemen hemen günde 1 defa olmak şartıyla yoğurtla karıştırıp yiyorum. İnanılmaz hissediyorsunuz metabolizmanızın hızlandığını ateş basıyor bol bol su içme isteği uyandırıyor. Tavsiye ederim
Kolay gelsin canım bayadır konuşamadıkGünaydın güzeller. Kıza kah. Yaptrdm. Leslie yapıp spnra da kah yapacam
Ben 74.5 idim geçen cumaKilo kaç nana ve senin?
Dün öğlen( 12 )kahvaltı
Avuç kadar borek
Domates salatalık
Peynir şekersiz çay ve en
Akşam (18:30)
Fırında hindi patates (bir tabak)
2-3 kaşık pilav
Domates salatası yoğurt
Çok geç yatıyoruz akşam yemeği sonrası
5-6 fındık
2 ceviz
3 hurma yedim birde :))
Dün en az 3 litre su icmisimdr
Spor a başlayamadım hala ama
5-10 zumba yaptım sadece
Kahvaltı çok geç oldu biliyorum
@HasibeG
Mthn83
ayseMsb
@Tgcervanne0133
N Nana
@MuMu85
@Bonus
Yarışmalarda takımdaki kızlardan biri mobbing diye başka gruba geçti. Benim gidecek yerim de yok canoo kıyma bsnayaşlılara kizilmaz
Sen bizi gruptamiydin canım, grup grup menü bakıyorduk
Ben çayı şekersiz içiyorum da kahveyi icemiyorimBugün çaya şeker atmayı kestim. Kahvem zaten hep sade
Ben aslında ikisininde şekersiz içiyordum nasıl olduysa çayı az şekerli içmeye başladım onuda bugün kestim kolaylıkla. Canım kahve az şekerli de olsa kahve tadını alamıyorum illaki sade olacak. Azalta azalta alışırsın inşallahBen çayı şekersiz içiyorum da kahveyi icemiyorim
Minigim dene, metobolizmayı çalıştırıyorBen çayı şekersiz içiyorum da kahveyi icemiyorim
Menüm
Sabah; 2 elm kızarmış tb ekmeği
Domates
Salatalık,
Labne (1 tatlı kaşığı ekmeğe sürüyorum)
5 zeytin
1 yumurta( yağsız pişmiş)
Öğlen; açık çay, 5 çiğ badem.
Aksam; yeşil mercimek yemeği, sarmisakli yoğurt ve salata.
Ara; sade kahve
Aferin güzel yorumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?