Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben diyete başladığım zamanlar bir kavanoza toz halinde hepsi eşit miktarda olarak zencefil, zerdeçal,tarçın en sonda çok az en acısından pul biber katıp karıştırıyorum. Hemen hemen günde 1 defa olmak şartıyla yoğurtla karıştırıp yiyorum. İnanılmaz hissediyorsunuz metabolizmanızın hızlandığını ateş basıyor bol bol su içme isteği uyandırıyor. Tavsiye ederim

Yani kavanozda hazır bulunuyor karışım. Siz yoğurda 1 silme tatlı kaşığı kadar katıyorsunuz. Ben göz kararı katıyorum

Boýrek neden miniğim, olmazsa ne olur, kilo mu verirsinde istemiyorsun. Yeme canım bi 70 e gelene kadar.
Not; akşamdan sonra o kadar kuru yemiş yenilmiş. Fındığın yanında 1 porsiyon taze meyve nasıl olur?
Ama ben sende ışığı görüyorum düzelecek menü, çıkacak aradan 2-3 kaşık pilavlar

Yarışmalarda takımdaki kızlardan biri mobbing diye başka gruba geçti. Benim gidecek yerim de yok canoo kıyma bsna yaşlılara kizilmaz

Ne yaşlısı, ortayaş artık neredeyse elli

N Nana
Benimde menulerime yorum yap
Hatta herkes yapsın lütfen yanlışımı bilip duzelteyim
Kışa rabbim izin verirse kızıma kardeş düşünüyoruz önce sagligim için kilo vermek istiyorum tabiki
Sen bizi gruptamiydin canım, grup grup menü bakıyorduk

Ben çayı şekersiz içiyorum da kahveyi icemiyorim
Ben aslında ikisininde şekersiz içiyordum nasıl olduysa çayı az şekerli içmeye başladım onuda bugün kestim kolaylıkla. Canım kahve az şekerli de olsa kahve tadını alamıyorum illaki sade olacak. Azalta azalta alışırsın inşallah

N Nana
Benimde menulerime yorum yap
Hatta herkes yapsın lütfen yanlışımı bilip duzelteyim
Kışa rabbim izin verirse kızıma kardeş düşünüyoruz önce sagligim için kilo vermek istiyorum tabiki
Aferin güzel yorumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…