Çok sempatikEki Görüntüle 2642931 olmusmu kızlar şekersiz köpüğü az
Eki Görüntüle 2642931 olmusmu kızlar şekersiz köpüğü az
Pizadan sonra kaybolmusun
Burdan giden zor dönüyor gitme kalbugünden itibaren günahımla sevabımla siziniiimmmm
Haydaaa coronaya ne olduuuYarın apartmandaki kadınlar,hosgeldine gelmek istediler,buyrun gelin dedim ama eee kek börek yapılacak cayın yanına...lan ben diyetteyimmm
Canım bizim ilçemizde hiç görülmedi corona vakası zaten..şimdide normalleşmeye geçince gelmek istediler sanırım.. yok demedim bende ama ikramlık olayını hiç hesaba katmadimHaydaaa coronaya ne olduuu
Tabi biz istanbulda selam vermeye bile korkuyoruZCanım bizim ilçemizde hiç görülmedi corona vakası zaten..şimdide normalleşmeye geçince gelmek istediler sanırım.. yok demedim bende ama ikramlık olayını hiç hesaba katmadim
Aşılar mecburi..gelir gelmez soyunup dökunursunuz,birde duş miss olursunuz endişelenme..kardeşin adına da çok üzüldüm..kilo malesef eşittir hastalık demek..umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Tabi biz istanbulda selam vermeye bile korkuyoruZvalla bende gun sayiyorum. 16sinda eslem aşı olcak. Dogru köye sonra.
İkram az yap. İnsanlara paylaştirinca bitsin geriye kalmasin yada anında buzluga at ki donsun yiyeme
Banada annem ugrayacak birazdan pazardan gelecek, insallah birsey almaz bakkaldan falankardesimde 125 kg olmuş karantida
Annemde kglu. Ama kardeşimle onu solladik resmen. Diger kardesimde kglu. Kurtulmamiz lazim bi sekilde. İnşallah ben onlara ornek olurumAşılar mecburi..gelir gelmez soyunup dökunursunuz,birde duş miss olursunuz endişelenme..kardeşin adına da çok üzüldüm..kilo malesef eşittir hastalık demek..umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Aynen canım.. ama hemen gelmedi..huzursuzluk ateş,salya artışı sonra dİşimız gözüktü..Senin bebisinde bastan boylemiydi, sanki diş gelecek gibi kizarik ve yarik gibi
Gel kuzu gel buluruz bı yer.Listenize mi var. Gelişi güzel yazıyorum ama
Corona çıktı bizde de erteleCanım bizim ilçemizde hiç görülmedi corona vakası zaten..şimdide normalleşmeye geçince gelmek istediler sanırım.. yok demedim bende ama ikramlık olayını hiç hesaba katmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?