Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 2642931 olmusmu kızlar şekersiz köpüğü az

Mikemmel yarım çay kaşığı tarçın ekle pişirirken tatlı yapmak için.
Yağ yakıcıda oluyor hem.

Tam bende hazır kahve yaptım içiyorum akşam nasıl yazcam dedim burayı açtım bunu gördüm.

Bonus yanlışta beyazkugu gibi olun siz.

Canım bizim ilçemizde hiç görülmedi corona vakası zaten..şimdide normalleşmeye geçince gelmek istediler sanırım.. yok demedim bende ama ikramlık olayını hiç hesaba katmadim
Tabi biz istanbulda selam vermeye bile korkuyoruZ valla bende gun sayiyorum. 16sinda eslem aşı olcak. Dogru köye sonra.
İkram az yap. İnsanlara paylaştirinca bitsin geriye kalmasin yada anında buzluga at ki donsun yiyeme
Banada annem ugrayacak birazdan pazardan gelecek, insallah birsey almaz bakkaldan falan kardesimde 125 kg olmuş karantida

Aşılar mecburi..gelir gelmez soyunup dökunursunuz,birde duş miss olursunuz endişelenme..kardeşin adına da çok üzüldüm..kilo malesef eşittir hastalık demek..umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Annemde kglu. Ama kardeşimle onu solladik resmen. Diger kardesimde kglu. Kurtulmamiz lazim bi sekilde. İnşallah ben onlara ornek olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…